Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar tebrik ederim hepinizi 3. olmuşsunuz ben kardeş takımdan sema bizede uğrayın kızlar tanışıp sohbet edelim yeşilçaya bekliyoruz en uygun zamanda...
tebrik ederim herkesi
7ayrica takimiz haftaya dahada güzel sonuc alacak insallah
adim adim 1. lige dogru kosuyoruz :)))
bende dün giremedim arkadaslar kizimin dogumgünü vardi
ve bayaca kalabaliktik
yediklerimide yazim
3 tane sarma
1 pogca
3 kasik makarna salatasi
yarim dilim pasta
1 kurabiye
bukadarla gecirdigime cok mutlu oldum cünki hepsi nefis olmustu ::))
sabahda hazirlik yapacam diye kahvalti yapamamistim
biuraz sagliksiz oldu ama gecti gitti cok sükür
b ubgünde biraz gec kalkmisim evler o bicim bi toparlanim artik
hadin görüsürüz insallah
uruzcum lahanı ve soğanı hiç içemem sanırım
misafirleriniz kim hiç eksik olmuyo
trendyoldan 3 tane tunik sipariş ettim.onlar elbise diyorlar ama ben tunik olarak kullanıyorumgeçen gün de almıştım 1 tane çok güzel ürünleri memnun kaldım
çanta falanda aldım kızlar çok güzel hepsi mağazaya gitmeye gerek yok hiç.fiyat olarakta çok uygun
üzülme cnm ya çoğu gitti azı kaldı kg nun kısa zaman da onu da verip fıstık gibi olup hepsinden alırsın cnm.bak o zaman önce ve sonra diye resimlerini göreceğim karışmamÇok güzel ürünler var, hem de fiyatları çok uygun.
Ben bakmasam daha iyi olacak, moralim bozuluyor.
Ben büyük beden elbise almak için hem daha çok para veriyorum hem de yine bunlar kadar şık olmuyor.
Gel de üzülme şimdi, offf !!!
Ayşecim güle güle kullan, güzel günlerde giy inş
üzülme cnm ya çoğu gitti azı kaldı kg nun kısa zaman da onu da verip fıstık gibi olup hepsinden alırsın cnm.bak o zaman önce ve sonra diye resimlerini göreceğim karışmam
sabah
2 dilim tam buğday ekmeğinden 2 karışık tost
öğlen
5 tane ızgara köfte,
garnitürlü yogurt(150gr),
yarım dilim tam buğday ekmeği
arada
1 activia çilekli
akşam
bardak çorba,
yogurtlu garnitür 150 gr
tv izlerkende biraz fındık yiyip ayran içerim
toplam 1498 kl
teşekkür ederim cnm.1300 geçmeyeyim diyorum ama o zamanda menü çok eksik oluyo aç kalıyorum bu ayarda olunca hem doyuyorum hemde sağlıklı hissediyorum.ama bu kaloriyle de az az veririm sanırımHer zamanki gibi liste çok güzel, afiyet olsun
teşekkür ederim cnm.1300 geçmeyeyim diyorum ama o zamanda menü çok eksik oluyo aç kalıyorum bu ayarda olunca hem doyuyorum hemde sağlıklı hissediyorum.ama bu kaloriyle de az az veririm sanırım
günde 40 dk yapıyorum cnm 30 dk bisiklet 8 dk twist bide bir kaç bacak egzesiziÖyle düşünme canım :)
Günlük kalori ihtiyacından bir anda 400 kalori kesersen beden açlık psikolojisine girip daha az kalori harcaması yapıyor, tasarrufa yöneliyor ama günlük ihtiyacından 100-200 kalori kesersen beden hem tehlike hissetmez ve aynı metabolik hızla devam eder hem de sağlıklı bir şekilde kilo verirsin. Sadece biraz daha sporu artırmalısın Ayşecim, bulunduğun koşullarda zor biliyorum ama elinden gelenden çok daha fazlasını yaparak en mükemmel sonuca ulaş canım, harikulade sonuçlar elde edeceksin
günde 40 dk yapıyorum cnm 30 dk bisiklet 8 dk twist bide bir kaç bacak egzesizi
bisikleti 40 dk ya çıkarmayı düşünüyorum inş.
bisikletin göstergesinde 700 kl falan yaktığımı gösteriyor ama inanmıyorum fazla gösteriyo yarım saat 300 kl yakılıyormuş bisiklette netten baktım.1 saatte 600 kl.bisikletten inip twist hareketi yapmakta çok etkiliymiş vucud yag yakmaya başladı için soğumadan twiste başlayınca daha hızlı inceltiyormuş.Harika
Ev misafir ve mis gibi yemeklerle dolunca nefse hakim olmak çok zorlaşıyor ...
Sen yine ucuz kurtulmuşsun, afiyet olsun
bisikletin göstergesinde 700 kl falan yaktığımı gösteriyor ama inanmıyorum fazla gösteriyo yarım saat 300 kl yakılıyormuş bisiklette netten baktım.1 saatte 600 kl.bisikletten inip twist hareketi yapmakta çok etkiliymiş vucud yag yakmaya başladı için soğumadan twiste başlayınca daha hızlı inceltiyormuş.
bende suan simit falan kalmadı basenlerimde de gözle görülür derece de incelme yanlarda düzleşme var
tesekkür ederim canim :)))
evet biraz zor oluyor ama kalabalikti baya hizmet etmekten yiyemedim desem yeri var
yoksa benden kacmazdi yani :)))
bugün sabah
1 krep
1 sekersiz cay
kk peynir yagsiz
5 tane zeytin
1 yumurta
öglen
mercimek corbasi
4 tane köfte
3 kasik pilav
bol salata
aksam
daha yemedim ama
sanirim öglen ki gibi olacak
pilav haric
ve salata yerine yogurt yiyecem
sporda yapacam ama onuda yapinca yazarim artik :))