bugün
sabah
2dilim k.ekmeğinden karışık 2 tost
öğlen
kıymalı mantar sote yoğurt
arada
1 elms
akşam da
yarım pk cips ve ayran düşünüyorum moral olur belki
toplam 1412 kl yapıyo
nasıl uruzcum
ahha olurdu çok güzel olurdu ama kaju yok malesef haftasonundan beri marketlerde yolunu gözlüyorum amaListe güzel ama cips yakışmaz bu güzel listeye
Cips yerine kaju yesen olmaz mı
ahha olurdu çok güzel olurdu ama kaju yok malesef haftasonundan beri marketlerde yolunu gözlüyorum amagelmedi daha markelere.ayranın yanıda atışmalık bişeyler istiyorum cnm yemek istemiyo çünkü yiyemeyeceğim.napsamki şimdi cips benimde içime sinmiyo ama ahhh kajum gel artık
Özür dilerim Papatyacım, dikkatimden kaçmış yoksa görmemezlikten gelmem :78:
Canım doğru biliyorsun; her türlü et, süt ve süt ürünleri, bakliyat protein içerir.
Ama günlük protein alımını artır derken bakliyatlarını bunların dışında tutuyoruz, onlar bitkisel kaynaklı proteinler ve bazı nedenlerden dolayı biraz ayrı tutuluyor. Kuruyemişte daha çok kaliteli yağlar var, protein oranı istediğimiz düzeyde değil...
Ben senin yerinde olsam çok fazla pişirmeden fırında tavuk, balık, et yer yanında da yoğurt tercih ederdim. Sütün karbonidrat değeri yüksek, buna karşılık probiyotik değeri yoğurt kadar iyi değil.
Kırmızı et, beyaz et ve yoğurt... Bol bol tüket :124:
Ben de saf protein diyetine başlamak istiyorum tekrar, ne kadar çok diyet değiştiriyorum değil mi
En azından kalori diyetine ek olarak haftada 2-3 gün saf protein alımı yapsam harikulade olur :125:
yok canım ben özür dilerim bilmiyorum sağlıklı beslenmeyi
o zaman et balık tavuk ve muhakkak yoğurtbakalım bir de böyle devam edelim :90:
çok fazla diyet şeklini değiştirmene rağmen hala kilo veriyorsun bence vücudun sana direnç göstermiyor diye sevinmelisin ama azmine HAY RA NIM !
fındık yeni bitti.sadece ceviz onuda ben sevmem ayranlada hiç yakışmıyorlar cnm ya ne yiyeceğim benFındık, fıstık, badem, ceviz, kabak çekirdeği... :)
Hepsi olur ama cips olmaz
fındık yeni bitti.sadece ceviz onuda ben sevmem ayranlada hiç yakışmıyorlar cnm ya ne yiyeceğim ben
mersi cicimBana da bir karakter adıymış gibi geldi, gerçekten de öyleymiş :)
Tekrar hayırlı olsun nickin
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeee:97::97::97::97:bugün hiç keyfim yok canım sıkılıyo kötü bir gün
aynenAl benden de o kadar...
Çok sıkıcı, bunaltıcı bir gün!!!
bugünde herkez bendeeen hadi benim herzamanki halim bunalım size ne oldu yawwwwwwwwwwaynen yaaaa saat 6 olsada eve gitsem
neden kaju dahamı düşük kalori acabaaaListe güzel ama cips yakışmaz bu güzel listeye
Cips yerine kaju yesen olmaz mı
neden kaju dahamı düşük kalori acabaaa
yok cnm kaçamak yapmak için değil cnm öyle doyucu şeyler istemiyo yemeğim var zaten.Cips trans yağıdır, mısır şurubudur ... o kadar zararlı ki evde kendi imkanlarınla hazırlayacağın en yağlı şey bile bence cipsten daha iyidir
Mutlaka kaçamak yapmak istiyorsan, çok az patates, kabak veya patlıcan kızartabilirsin. Patates salatası ya da patates ezmesi yapabilirsin... Hem ayranla da iyi gider :)
yok cnm kaçamak yapmak için değil cnm öyle doyucu şeyler istemiyo yemeğim var zaten.
kalkıp yeni şeylerde yapmak istemiyo cnm.haklısın cips çok zararlı ama çokta seviyorum bayadır da yemedim.biraz daha düşüneyim bakalım mısır mı patlatsam acaba ne dersin ama ben biraz yağlı ve tuzlu seviyorum:78:
aynı zamanda sağlığa da çok faydalı bir kuruyemiş dozunda yendiği zaman canımKaju çok düşük kalorili değil ama cips gibi bir sürü katkı maddesi ve trans yağ içermiyor o yüzden önerdim :) Bir de Ayşecim kajuya pek bir düşkün de
tmm mısır patlatıyorum o zaman uruzcum.
cnm avatarındaki resimdeki kişi ünlü biri mi kk da çok kişinin avatarında gördüm de
Kaju çok düşük kalorili değil ama cips gibi bir sürü katkı maddesi ve trans yağ içermiyor o yüzden önerdim :) Bir de Ayşecim kajuya pek bir düşkün de
kim ola ki filmin adı merak ettim şimdi ama çirkin kadın ya ben hiç beğenmiyorumCanım bir ünlü bir aktris kendisi, resim de onun filmlerinden birinde canlandırdığı karaktere ait :)
kim ola ki filmin adı merak ettim şimdi ama çirkin kadın ya ben hiç beğenmiyorum
diğer resimlerine bakınca hatırladım hatunuAyşecim filmin adı Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain, aktristin adı da Audrey Tautou :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?