Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Liste güzel ama cips yakışmaz bu güzel listeye
Cips yerine kaju yesen olmaz mı

bugün
sabah
2dilim k.ekmeğinden karışık 2 tost
öğlen
kıymalı mantar sote yoğurt
arada
1 elms
akşam da
yarım pk cips ve ayran düşünüyorum moral olur belki
toplam 1412 kl yapıyo
nasıl uruzcum

ahha olurdu çok güzel olurdu ama kaju yok malesef haftasonundan beri marketlerde yolunu gözlüyorum amagelmedi daha markelere.ayranın yanıda atışmalık bişeyler istiyorum cnm yemek istemiyo çünkü yiyemeyeceğim.napsamki şimdi cips benimde içime sinmiyo ama ahhh kajum gel artık

Fındık, fıstık, badem, ceviz, kabak çekirdeği... :)
Hepsi olur ama cips olmaz

yok canım ben özür dilerim bilmiyorum sağlıklı beslenmeyi
o zaman et balık tavuk ve muhakkak yoğurt bakalım bir de böyle devam edelim :90:
çok fazla diyet şeklini değiştirmene rağmen hala kilo veriyorsun bence vücudun sana direnç göstermiyor diye sevinmelisin ama azmine HAY RA NIM !

Kova kova yoğurt yiyesim var, çok seviyorum :81:
Sende proteinlere biraz ağırlık verince nasıl kilo verdiğini göreceksin, kolay gelsin ve şimdiden afiyet olsun canım

Cips trans yağıdır, mısır şurubudur ... o kadar zararlı ki evde kendi imkanlarınla hazırlayacağın en yağlı şey bile bence cipsten daha iyidir

Mutlaka kaçamak yapmak istiyorsan, çok az patates, kabak veya patlıcan kızartabilirsin. Patates salatası ya da patates ezmesi yapabilirsin... Hem ayranla da iyi gider :)

fındık yeni bitti.sadece ceviz onuda ben sevmem ayranlada hiç yakışmıyorlar cnm ya ne yiyeceğim ben

Bana da bir karakter adıymış gibi geldi, gerçekten de öyleymiş :)
Tekrar hayırlı olsun nickin
mersi cicim
bugün hiç keyfim yok canım sıkılıyo kötü bir gün
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeee:97::97::97::97:
Al benden de o kadar...
Çok sıkıcı, bunaltıcı bir gün!!!
aynen
aynen yaaaa saat 6 olsada eve gitsem
bugünde herkez bendeeen hadi benim herzamanki halim bunalım size ne oldu yawwwwwwwwww
neden kaju dahamı düşük kalori acabaaa

Sabahtan beri protein aldım bugün, sabahki tartı olayından sonra asabım bozuldu.

Sabah konserve ton balığı yedim, yanında da biraz marul otladım.

Arada: 2 tane probiyotik yoğurt

Öğlen: 1 porsiyon tavuk ızgara, 1 porsiyon köfte

Arada: 3 tane şekersiz çay, 3 tane probiyotik yoğurt, 1 şişe kefir

Akşama da fırında papatesli tavuk yiyeceğim :125:

yok cnm kaçamak yapmak için değil cnm öyle doyucu şeyler istemiyo yemeğim var zaten.
kalkıp yeni şeylerde yapmak istemiyo cnm.haklısın cips çok zararlı ama çokta seviyorum bayadır da yemedim.biraz daha düşüneyim bakalım mısır mı patlatsam acaba ne dersin ama ben biraz yağlı ve tuzlu seviyorum:78:

Bu benim aklıma gelmemişti, çok da güzel olur :81:

Kaju çok düşük kalorili değil ama cips gibi bir sürü katkı maddesi ve trans yağ içermiyor o yüzden önerdim :) Bir de Ayşecim kajuya pek bir düşkün de

hıımmmm anladımmmm

bugünkü menüm:yine uyuya kalmışım evden çıkmadan 1 kase müsli atıştırdım sütle tabiii

işe yürüyerek geldim 15 dk 20 dk felan yürüdüm öğlen :1 ezo gelin çorbası 1 porsiyon makarna az biraz oğurt çok acıkacağımı sanmıyorum ama akşama acıkırsam yine müsli meyve felan yerim aaaaa tabi bide dondurmaaa yiyecemkaç kalori yaptı vallla bilemiyorum ama neyse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…