• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu kadar çok karbonhidrat :31:
Tatlıya gelince, karbonhidrata gelince bol bol yiyiyorsun, tavuk soteye gelince sadece 0.25 porsiyon, olmaz böyle :1:

Allam yine mi olmadı :52: zaten rahat değilim bugün hiç spor yapamadım diye :emir_bebek:
bişey sorucam protein içerikli yiyecekler arasında et balık tavuk bakliyat süt ve süt ürünleri bi de kuruyemiş var dimi ben doğru biliyorum :8:
ona göre yarın kendime köfte yapıcam :D

Son düzenleme:
benim menu biraz acayp oldu aksam:1:

Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Domates 0.5 ADET 7
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[7] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[8] Kırmızı Biber 20 GRAM 63.6
[9] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[10] Izgara Tavuk Baget 1 ADET 33
[11] Light Müsli Keten tohumlu 1 30 gr 85
[12] Süt 0.2 LİTRE 136
[13] Mantar Sote 1 PORSİYON 98
[14] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[15] Karışık Salata 0.5 PORSİYON 61.5

Toplam : 1064.36 kal.

Spor: 40dk yuruyus 250kez ip atlama ve 2 lt su

dünkü listem

sabah (1:30):1:cal.
gevrek 280 cal.
peynir 154cal.

daha sonra 6ya kadar fırsat bulamadım tek lokma yemeye

6da

3 kaşık haşlanmış makarna 102cal.

10da

1 dilim ekmek 90cal.
yumurtalı patates 300 cal.

toplam 926 cal.

2 gibi yattım gece

kızlar iki gündür kötü şeyler yaşadm morlm çok kötüydü düzldi gibi daha da iyi olacak inşallah.. bazıları sıkıntılıyken yemeden içmeden kesilir ben yemeğe sarılanlardanım. yediklerimi sayıp şu caaanım sayfayı kirletmicem.

hepiniz harikasınız umarm ben de azmimi tekrar kazanırm...

moralini bozma canım herşey çooook güzel olacak:64::64::64::64::64:

Bu sabah tartı 75.9 ile 76.0 arasında gidip geldi, 75.2 ya da 75.3 gibi bir şey beklerken bunu görünce dellendim doğal olarak. Tartıyı alıp fırlatacaktım duvara, o da anlamayacaktı neye uğradığını :68:

Yaz bütün hızıyla geliyor, kilo vermem gerek, kilo vermemiz gerek, bir an önce !!! :31:

kızlar plates almayı düşünüyorum diğer ay çünkü şimdi dışarı çıkma fırsatım olmuyor alcağım yerde uzak sıkılaşmaya çok faydalıymış kullanan varmı aranızda:61:

Pilates topu mu alacaksın, pilates kursuna mı gideceksin? Pek anlayamadım ben :)
Ben denedim ama bana göre bir şey değil kesinlikle, onu yaptıktan sonra 3 gün kıpırdamadan yatmam lazım :1:

yeni nikimin aanlamını sormuşsunuz lise yıllarında okuduğum bir kitaptan alıntı yaptım öyle bir anlamı yok yanii:1::1::1::1::1:ama hep bunu kullanırım genellikle çokda soruluyor :1::1::1:

Bana da bir karakter adıymış gibi geldi, gerçekten de öyleymiş :)
Tekrar hayırlı olsun nickin :16:

Özür dilerim Papatyacım, dikkatimden kaçmış yoksa görmemezlikten gelmem :78:
Canım doğru biliyorsun; her türlü et, süt ve süt ürünleri, bakliyat protein içerir.
Ama günlük protein alımını artır derken bakliyatlarını bunların dışında tutuyoruz, onlar bitkisel kaynaklı proteinler ve bazı nedenlerden dolayı biraz ayrı tutuluyor. Kuruyemişte daha çok kaliteli yağlar var, protein oranı istediğimiz düzeyde değil...

Ben senin yerinde olsam çok fazla pişirmeden fırında tavuk, balık, et yer yanında da yoğurt tercih ederdim. Sütün karbonidrat değeri yüksek, buna karşılık probiyotik değeri yoğurt kadar iyi değil.

Kırmızı et, beyaz et ve yoğurt... Bol bol tüket :124:
Ben de saf protein diyetine başlamak istiyorum tekrar, ne kadar çok diyet değiştiriyorum değil mi:52:

En azından kalori diyetine ek olarak haftada 2-3 gün saf protein alımı yapsam harikulade olur :125:

Allam yine mi olmadı :52: zaten rahat değilim bugün hiç spor yapamadım diye :emir_bebek:
bişey sorucam protein içerikli yiyecekler arasında et balık tavuk bakliyat süt ve süt ürünleri bi de kuruyemiş var dimi ben doğru biliyorum :8:
ona göre yarın kendime köfte yapıcam :D

uruzcum sana geçmiş sayfada proteinleri sormuştum ama :17::90:

Back