Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

uruzcum dengelemeye ve özellikle protein almaya dikkat ediyorum umarım faydasını görürüm ama kalori miktarını biraz daha düşürmem gerek sanırım.
az önce 30 dk bisiklet 8 dk twist yaptım.perşembe gününden korkuyorum artık sonuç almak istiyorum ama bu hafta regliyim iyi bir sonuç alacağımı sanmıyorum ama kısmet

selam kizlar yine menüleriniz birbirinden süper

seynaycim bende merak ettim nedir nickinin anlami :)))

ayrica bende menümü yazim bu gece erken yatacam malum sabah erkenden kalktik

sabah

2 tost kepek ekmegi ile
2 bardak sekersiz cay
1 yumurta
5-6 tane patates kizartmasi
1 biber
kk peynir

öglen

yarim döner (disardaydim )
1 ayran

aksam

tarhana corbasi
1 kase yogurt
karnibahar ve brokoli haslanmis 300 gramm civari

aralarda elma herzamanki gibi

1,5 saat yürüyüs normal tempoda
2 litre su

kızlar iki gündür kötü şeyler yaşadm morlm çok kötüydü düzldi gibi daha da iyi olacak inşallah.. bazıları sıkıntılıyken yemeden içmeden kesilir ben yemeğe sarılanlardanım. yediklerimi sayıp şu caaanım sayfayı kirletmicem.

hepiniz harikasınız umarm ben de azmimi tekrar kazanırm...

Son düzenleme:
Sevgiler kardeş takım..
uruuuzz nerelerdesin.. Ya bak bişi sorucam sana... Bu kilotakibi ile kalorisepetinin kalori oranları birbirine uymuyor hangisi doğru

Canım kaloriler arasında çok fazla fark yok, genelde birinci pişmiş/kızartılmış değeri, diğerinde ise normal hali belirtiliyor, mesela sigara böreği gibi. Senin merak ettiğin bir besin ya da yemek varsa sen bana sor, yardımcı olmaya çalışırım

Ayşecim regl döneminde tartıya çıkma istersen, zaten şişiyorsun, boşuna moralin bozulmasın

Ama uzun zaman bu şekilde devam edersen mulaka sonuç alacaksın :81:

ayrica uruzcum kac adimda kac kalori yakiyon acaba ????

Benim pedometre 3000 adıma 100 kalori diyor ama ne kadar doğru bilemiyorum :)

Başına neler geldi bilmiyorum Elifçim ama umarım en kısa zamanda üstesinden gelirsin
Stresli-sorunlu zamanlarda yemeğe sarılanlardan biri de benim, böyle zamanlarda bu yeme isteğiyle nasıl baş edilir ben de bilemiyorum
Keşke bir yardımım dokunabilseydi!

Gün boyu yediklerimi yazayim .. sanirim kalori oranini astim ben gerci bu saate kadar hep hareket halindeydim ama.. yedigim cipsden sonra arti kalori almadimsa bile eksiye düsmedigimi de düsünüyorum...

Sabah : 80 gr müsli 150 ml. süt

Ara : 1 bardak siyah cay

Ara : 1 bardak sütlü kahve

Ögle : 1 kase sehriye corbasi , 1 kase yogurtlu cacik ve tursu

Ara : 2 fincan limonlu siyah cay

Aksam : 1 redbull ve 100 gr. cips simdi pismanligini yasasamda yerken tüm dünyalar benimdi sanki

Son düzenleme:
Sen her ne kadar umutsuz konuşsan da ben listeni beğendim :81:
Sen normalde kuş kadar yediğin için bu kadarcık yiyince bile sana çok geliyor Etracım ama çok değil

elifcim ne oldu canım sıkma canını umarım kısa sürede düzelir herşey

uruzcum aslında perşembe tartılmasam iyi olacak moralim bozulsun istemiyorum bu kadar iyi ve istikrarlı giderken

xetrax cnm enerji içeceğinin kalori fazla galiba bilmiyorum ama
protein eksik senin listende de canım ben uruzcum sayesinde proteine dikkat etmeye başladım.

Aysecigim yarin protein karbonhidrat dengeli güzel bir gün gecireyim de gör günlerdir evde yemek yemedigim icin protein karbonhidrat dengesini oturtamiyorum malesef... yarin aksam ama kendime güzel bir menü hazirlayacagim mutfagimi kullanmayi özledim

tmm yarın mağrifetlerini göster merakla bekliyorum yarın ki menünü

canim canini sykan herneyse umarim cabucak atlatirsin insallah
bende senin gibi sykintidan yiyenlerdenim canim ama malesef cözüm degil iste
dedigim gibi cabucak atlatirsin umarim bende dün ayni durumdaydim ama gecti gitti
burdaki herkes yardimci oluyor birbirine

hepinize ayrı ayrı teşekür ederim kızlar.. toparlancam inşallah.... öpüyorm sizleri

[1] Kızarmış Ekmek 3 DİLİM 105
[2] yesil cay 1 adet 0
[3] pınar beyaz 1 20 gr 60.6
[4] Nutella 25 GRAM 135
[5] Mercimek Çorbası 0.50 KASE 135
[6] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168
[7] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[8] Tavuk Sote 0.25 PORSİYON 57.5
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
[10] Puding (çilekli) 0.50 PORSİYON 81.5
[11] gofredo 0.25 100 129.5

Toplam : 1328.1 kal.

Su (+)
Spor (-)

ya ben aynı oranla yiyecekleri yazdıgım halde biri 1000 küsür diğeride 1400 küsür çıktı

Birde ben günde 45 dk. sauna eşofmanla leslie yapıyorum.45 dk sauna 450 kalori harcatıyormus,lesliede 400.. öyle yazıyor sitede... bu durumda ben 850 kalori mi harcıyorum :26: hiç sanmam...

Hmm... Harcanan kalori miktarı abartılmış sanki, evet haklısın bu kadar harcanmaz
Ben kalorileri nerdeyse ezberlemişim, o kadar çok sitelere başvurmuyorum
Bazen de birebir aynı değerleri değil yaklaşık değerlerini alıyorum.
Bir de besinler.net var, oraya da bak istersen. O sitede de her şey çok ayrıntılı bir şekilde var ama kötü tarafı porsiyon değerleri yok, yani hem 100 gr üzerinden hesaplama yapılmış

Bu kadar çok karbonhidrat
Tatlıya gelince, karbonhidrata gelince bol bol yiyiyorsun, tavuk soteye gelince sadece 0.25 porsiyon, olmaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…