uruz bu oylama işlemine takımcada evet diyoruz..okiş ? :))
uruz'um ,bakıyorumda rekabeti kızıştırıyonegale et beni uruz şaka bir yana inşallah takımca zayıflarız
kızlar bu günkü menümü yazayım
Kahvaltı 180 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
pınar üçgen peynir (light) 12.5gr 2 ad. 40 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 484 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
tavuklu kabak karnıyarık 1 ad. 270 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
İkinci Ara Öğün 133 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
kuru incir 1 ad. 50 cal.
Akşam Yemeği 395 cal.
light ekmek 2 dilim 96 cal.
kaşar peyniri 2 kib. kut. 242 cal.
domates 0.5 ad. 7 cal.
meyve suyu - kayısı 100 ml. 50 cal.
TOPLAM KALORİ 1225 cal.
bol miktarda şekersiz çay , şekersiz sade nescafe ve 5 i 1 yerde
uruz maşallah sana cnm ya
bugün sabah
3 dilim kızarmış k.ekmeği
peynir yumurta domates
öğlen
1 avuç fındık biraz leblebi
arada
çilekli activia
akşam üstü
yumurtalı çiğ köfte 3 bardak ayran
toplam 1480 kl
birazdanda nescafe içeceğim ama sekersiz onu hesaplamadım
30 dk bisiklete bindim
Liste güzel ama bu aşamada 1400-1500 kalorinin altına düşmemeni öneririm.
Göreceksin, şimdikinden daha fazla kalori almana rağmen daha rahat kilo vereceksin.
Kilona göre çok az kalori almak insülin direncine neden oluyor, insülin direnci de yağ yakımına engel olunması/zorlaştırılması demek.
Tabii bu benim naçizane tavsiyem, tercih senindir canım
[1] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[2] Ekmek 3 DİLİM 195
[3] Bal 0.50 YEMEK KAŞIĞI 35
[4] CEVİZ 3 adet 81
[5] Sucuk 5 GRAM 22.5
[6] yesil cay 1 adet 0
[7] Muz 0.50 ADET 50
[8] Çay 1 ADET 5
[9] Ekmek 3 DİLİM 195
[10] Kaşar Peyniri 3 DİLİM 375
[11] dankek dilim üzümlü (35gr) 1 adet 131
[12] Mousse Çikolatalı (77gr) 1 adet 180
Toplam : 1344.5 kal.
Spor ve Su (+)
selam kizlar
canim sykin gecmisi okudum ama alinti yapmadim seynaycim tebrik ediyorum seni
etra sende dikkat et kendine
azrasilam seni burda görmek ne güzel insallah yakin zamanda temelli dönersin aramiza
yeni kaptanim uruzcum sende süpersin senin su diyeti bi cözebilsem bende uygulayacam((
bugün cok tembel günümdeyim anlamadim gitti
bisey yapasim yok yiyesim yok ama ciktim 1 saat yürüdüm
kkilo verememek canimi sykiyor veriyorum 2-3 geri aliyorum disarda zayif gördükce morelim bozuluyor bilmiyorum iste bugün habire oturup aglayasim var nedendir bilmiyorum
selam kizlar
canim sykin gecmisi okudum ama alinti yapmadim seynaycim tebrik ediyorum seni
etra sende dikkat et kendine
azrasilam seni burda görmek ne güzel insallah yakin zamanda temelli dönersin aramiza
yeni kaptanim uruzcum sende süpersin senin su diyeti bi cözebilsem bende uygulayacam((
bugün cok tembel günümdeyim anlamadim gitti
bisey yapasim yok yiyesim yok ama ciktim 1 saat yürüdüm
kkilo verememek canimi sykiyor veriyorum 2-3 geri aliyorum disarda zayif gördükce morelim bozuluyor bilmiyorum iste bugün habire oturup aglayasim var nedendir bilmiyorum
Papatya, listelerin kalori olarak her zaman çok güzel ama içerik olarak dengesiz.
Neredeyse hiç protein alınmamış bugün
Seni çok iyi anlıyorum Batuhanım
Ben hayatımın hiçbir döneminde ideal kilomda olmadım, zayıf olmak nasıl bir şeydir, istediğini giymek nasıl bir şeydir onu da bilmem.
Dışarı çıkarken ne giyeceğim derdinde olmayan, göğsünü gere gere gezinenlere o kadar çok özeniyorum ki
Hayatımda ilk defa zayıf olmaya bu kadar yakınım, heyecanlıyım, zamanın su gibi akıp geçmesini istiyorum, bir an önce kendimi o halde aynada görmeyi :)
Buradaki amacımız birbirimizi motive etmek, doğru-yanlışlarımızı birbirimize göstererek daha iyi sonuçlar almak. Ben foruma eylül ayında geldiğimde 93 kiloydum, şimdi ise 75,5 kiloyum. Aradan o kadar çok zaman geçti, kilo vermek hiç de kolay olmadı ama bu değişim bile kendimi harika hissetmemi sağlayabiliyorsa 59-60 kiloda nasıl özgüvenli biri olurum hayal bile edemiyorum. O yüzden pes etmek, umutsuzluğa kapılmak, yarı yolda bırakmak yok...
Sen de ilk geldiğin günden beri çok güzel kilo verdin. Durmak yok, yola devam :118:
Papatya, listelerin kalori olarak her zaman çok güzel ama içerik olarak dengesiz.
Neredeyse hiç protein alınmamış bugün
Ben hayatımın hiçbir döneminde ideal kilomda olmadım, zayıf olmak nasıl bir şeydir, istediğini giymek nasıl bir şeydir onu da bilmem.
Dışarı çıkarken ne giyeceğim derdinde olmayan, göğsünü gere gere gezinenlere o kadar çok özeniyorum ki
Hayatımda ilk defa zayıf olmaya bu kadar yakınım, heyecanlıyım, zamanın su gibi akıp geçmesini istiyorum, bir an önce kendimi o halde aynada görmeyi :)
Buradaki amacımız birbirimizi motive etmek, doğru-yanlışlarımızı birbirimize göstererek daha iyi sonuçlar almak. Ben foruma eylül ayında geldiğimde 93 kiloydum, şimdi ise 75,5 kiloyum. Aradan o kadar çok zaman geçti, kilo vermek hiç de kolay olmadı ama bu değişim bile kendimi harika hissetmemi sağlayabiliyorsa 59-60 kiloda nasıl özgüvenli biri olurum hayal bile edemiyorum. O yüzden pes etmek, umutsuzluğa kapılmak, yarı yolda bırakmak yok...
Sen de ilk geldiğin günden beri çok güzel kilo verdin. Durmak yok, yola devam :118:
Biliyorsun ben de binbir çeşit diyet denedim :)
Ama en etkili sonucu yediklerime dikkat edip de spor yaptığım zamanlar alıyorum.
Şok diyetlerden uzak durmana o kadar çok sevindim ki !!!
İnşallah yine bir ara dellenip şok diyetlere başvurmazsın
Etraaa !!!
Canım sen nerdeyse hiçbir şey yemiyorsun !!!
İnsan bu kadar yemekle bütün gün nasıl ayakta durur
Düşüp bayılırsın Allah muhafaza
Bir de halsizim diyorsun, bir daha böyle bir listeyle gelmiyorsun karşımıza
özel birşey yapmadım az az yedim çok kaçırdığım zamanlarda ertesi gün azalttım yaniii aslında yapmam gerkenleri yaptım diyebilirim
inşallah canım inan herkezin istediği kiloya ulaşmasını şöyle aynaya baktığı zaman işte bu demesini çok istiyorum :82::82::82:bahsettiğim kafa tatilibiliyorsunuz ben iş yerinden giriyorum evimde internetim yok eşimle aynı yerde çalışıyouz daha doğrusu kendi mağazalarımızı işletiyoruz eee aynı yerde çalışınca prolemlerde çok oluyor haliyle bende birşeylere kızına kendime izin veriyorum böyle bir tartışma sonucu bu tatili yaptım ama tabi insan eşiyle tartıştığında tatilin keyfi olmuyor yediğin içtiğinin tadı felan :97::97:neyseki şimdi biraz daha iyiyiz allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın
benimde diyetim iyi gidiyor şükürbugün regl olduğum için biraz durgunum vede ağrılarım var biraz ..onun dışında çok iyiyim inşallah bu perşembe 72 olurum yaa
sende sık sık uğra ve kendine çok iyi bak olurmu canım
Uruzcum canım kaptanım c.tesi günü herşey normaldi ama pazar yediklerim
pizza, patates kızartması, spagetti, tavuk kızartması, boyoz, poğaça, dondurma, çıkolatalı gofret, coco star belki hatırlayamadıklarımda vardır yani düşün o boyutta cozuttum.
:26::26::18::18:
Şimdiye kadarki en güzel listelerinden biri desem :)
Çok beğendim
[/QUOTEeşimle nescafe yanında rulo kat gofretlerden yedim malesef sanırım 300 kl falan yaklaşık 1800 kl oldu galiba zaten yumurtalı köftenin kalorisini bulamadığım için etli çiğ köfte olarak fazla hesaplamıştım yine
batuhanım moralini bozma lütfen uruzcumu örnek al maşallah ne kadar güzel verdi kg ları inş. sende bizde istediğimiz kg lar da olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?