selam kizlar bugün giremedim cok özür
cocuklar rahatsiz biraz
oglumda yine kabizlik napacam sasirdim
özür dilerim ama diyetimi bozmadim onu biliyorum en azindan :))
sabak tost yedim sekersiz cay ile
öglen tarhana corbasi yesil salata ve yumurtali ispanak yedim
aksam izgara tavuk ve 1 kase yogurt yedim
3 litre su ictim ve 1.5 saat yürüdüm
Ama uygulama konusunda mükemmelsin, ilk geldiğini günü hatırlıyorum, o günden bugüne hep iradeliydin.
Zaten güzel sonuç ortada, ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin ve ne kadar büyük bir şeye imza attın
Tekrar geçmiş olsun Batuhanım, demek ki sorun hala tam anlamıyla çözülebilmiş değil
En kısa zamanda nihai bir çözüme kavuşmasını diliyorum tatlım
Bugünkü listen de gayet güzel, tebrikler :81:
cok sagol canim benim bunda senin payin cok büyük canim sana cok tesekkür ederim
tabikki burdaki tüm arkadaslarimin bana destegi oldu hepimizin basarisi olarak görüyorum ben
ayrica menümüde begendigine sevindim
ve gecmis olsun dileklerin icinde ayrica tesekkür ederim
oglumun durumu malesef 1.5 yasindan beri böyle alismam gerekiyor sanirim artik bu duruma
diyeti bozmana değil kurduğun cümle tarzı beğendiğim bir tarz hoşuma giden buydu yaniGERBERA
Diyeti bozdum diyorum, sen mesajımı beğeniyorsun :)
Bana kastın mı var yoksa
Yine mi asker ziyareti ???
Asker ziyareti de mevlit de misafirlikte bitmiyor desene :)
Yarın 100 tane olmasa da 50 taneyle denemeye başlarım hemen, çok teşekkürler
yarın bunu uygulayım o zamanHanımlar kumbara modelinden bahsetmek istiyorum sizlere.
Bilerek ya da bilmeyerek uyguladığımız bir yöntem bir bakıma.
İzlenecek adımlar şöyle:
1- Günlük harcadığın kalori miktarını hesaplıyorsun.
2- Günlük ne kadarlık bir kısıtlamaya gideceğine karar veriyorsun.
3- Günlük kalori miktarını 7 günle çarpıyorsun.
4- Çıkan sonuç senin kumbarandaki paran oluyor. 1 hafta boyunca bu kaloriyle idare edeceksin, ister 1 gün 4000 kalori ertesi gün 800 kalori alrsın, istersen tasarruflu bir şekilde harcarsın.
Örnek:
Benim günlük ortalama kalori ihtiyacım 1800 kalori ( 1. adım)
300 kalorilik bir kısıtlamaya gidiyorum = 1500 kalori ( 2. adım)
1500 x 7 = 10500 haftalık bonusum (3. adım)
1 hafta boyunca her gün aldığım kalori miktarını bu toplam bonustan düşüyorum. Mesela bugün 4000 kalori aldım diyelim, diğer 6 gün için 6500 kalorilik bonusum kalmış oluyor.
Bu şekilde " nasılsa kaçamak yaptım, hadi bütün diyet güme gitsin " psikolojisine girmiyorsunuz. Nasılsa telafi için önünüzde ekstra ekstra günler oluyor. Ben bu yöntemi çok seviyorum, hem beni motive ediyor :81:
ilk gerçek diyete başladığım zamanı hatırlıyorumben aç kalsamda veremeyenlerdenim kızlar.. ki.. bana ya hiç bişy yedirmiceksn yada bişyler yiyince sınırm olmayınca hepten sapıtıyorm. denemekten zarar çıkmaz diyerekten düşnmüştüm.. ama bilmemki ya.. kendime bir dur demem lazm....:26:
Hanımlar ben perşembe gününe kadar gelemeyeceğim, online olabilsem de bu çok kısıtlı olur.
Umarım hepimiz perşembe günü güzel sonuçlar elde ederiz :121:
Ufacık bir katkım/faydam olabildiyse o bile yeter bana :)
Hanımlar ben perşembe gününe kadar gelemeyeceğim, online olabilsem de bu çok kısıtlı olur.
Umarım hepimiz perşembe günü güzel sonuçlar elde ederiz :121:
selam kızlar bugün öyle uçtum ki hiç kalori hesabına giremem
kendime twister aldım bakalım p.tesi başlıcamkullanan var mı aramızda
Hayırlısı olsun Papatya, inşallah faydasını görürsün :)
Ben daha önce denemedim ama belki deneyen arkadaşlar vardır.
sağol canım bugün kavitasyona gittim artık bana göbek çalışmayalım yoksa iç organlarına zarar verebilir çünkü sende göbek falan yok dedi
basen için devam edicem
senin nasıl gidiyor?
kızlarr nerelerdesinizzz..dün hatırlarsınız 64.2 kalkmıştım bir anda artmıştı kilom. şuan nasıl oldu anlamadm ama 62.3 üm...regl olmadım henüz bide. mantıki hiç bir açklama bulamadm. dün 3 litre soğuk su içtim. soğuk su işe mi yaradı acaba anlamadm ki. tartıda da bozukluk olabilir tabii.
eee uruzcum sen kendi fikrini yazmamisin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?