Herkese tünaydın
Gerbera ben fikrini beğendim, diğer hanımlar da fikirlerini söylesinler önerin konusunda :)
Dünkü o büyük kaçamağın neydi merak ettim, lütfen söyler misin
Hatice herkes bu haftalık hedefini bildirdi mi sana?
Ben kendi hedefimi söyleyeyim, amacım perşembe günü tartıya çıktığımda 75.0 rakamını görmek :)
Tabloyu az önce attım canım. Hemen seni de ekleyelim. İstersen sen tut kaptanımız olarak
elif'cim ben adet olacağım zaman 1 kilo fazla çıkıyorum ama bünyeye göre değişirşokkktayıımmkızlar dünkü menünün üzerine 64 ü gördüm. adet üzeri olduğu için bu kadar su toplamış olablrmi vücut.... hemen toparlanıyorm kendimi yedm bitirdim sabahtan beri... bu haftaki hedefim 62 olmak..
Bir kilo almis görünüyorum... hedefime 63 yazmani rica edecegim haticecigim..
elif'cim ben adet olacağım zaman 1 kilo fazla çıkıyorum ama bünyeye göre değişireminim seninde öyledir :) kendini yeme boşuna diyetine devam et yoksaaa
selam nasılsınız giremiyorum uzun zamandır görüşemiyoruz bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım şimdi bulunayım bu hafta 58 kiloyum perşembe benim yerime idikkate alırsıznız bir ay giremiyecem çok fazla kendinize iiiii bakın öpüyorum
şokkktayıımmkızlar dünkü menünün üzerine 64 ü gördüm. adet üzeri olduğu için bu kadar su toplamış olablrmi vücut.... hemen toparlanıyorm kendimi yedm bitirdim sabahtan beri... bu haftaki hedefim 62 olmak..
hedef 2 ise hergün 3 litre su 20 dk eliptk bisiklet bide....
haticecm ellerine sağlık süper olmuş
bu arada beğen butonu hep varmıydı benmi yeni görüyorum yoksa yeni mi eklemişler?
Regl döneminde tartıya çıkmamak en iyisi.
Benim de her zaman moralim bozuluyor öyle zamanlarda.
Üstelik ben öyle birkaç gram değil bildiğin birkaç kilo şişiyorum
Sen tartının şu an gösterdiği rakama inanıp üzme tatlı canını, reglin bittikten birkaç gün sonra tartıya çıkarsan güzel sonuçlar görürsün
allah seni başımıza moralimizii tavan yaptır diyemi gönderdi ey uruz bacım
off canım sıkılıyor... spor yapmalıyım malum hedef listesine uymak lazım .:) ama benim şöyle bir sorunum var , hava kötü olunca depresif bir ruh haline bürünüyorum :44: ve canım hiç bişey yapmak istemiyorama güneşi gördümmü tamam
neyse kalkıp sporumu yapayım yoksa haftasonunda ceza alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?