Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tabloyu az önce attım canım. Hemen seni de ekleyelim. İstersen sen tut kaptanımız olarak

Son hali

Yarışmacı Hedef_1 Hedef_2
gulsenbasak hergün 1 saat egzersiz 2 litre su
haticekar 1,5 kilo hergün 1 saat yürüyüş/2 litre su
papatya89
uruz 75,9 kilodan 75 kiloya ulaşacak
gerbera1987
xetrax
ayseceylin 500 gr 3 litre su
handerya
azrasilam
batuhanim 90 kiloya ulaşacak 1 saat spor
lamamma
sevgilim_benim
elif190
senaygunergul

Hatice Eline sağlık tablo çok güzel olmuş :)
Ama istersen hedef_1 bölümüne bu hafta vermeyi hedeflediği kilo miktarını, hedef_2 bölümüne bu hafta boyunca yapmak istediği spor+içmek istediği su miktarı vs gibi şeyleri yazalım. Daha intizamlı olur gibime geldi :)

şokkktayıımm kızlar dünkü menünün üzerine 64 ü gördüm. adet üzeri olduğu için bu kadar su toplamış olablrmi vücut.... hemen toparlanıyorm kendimi yedm bitirdim sabahtan beri... bu haftaki hedefim 62 olmak..
hedef 2 ise hergün 3 litre su 20 dk eliptk bisiklet bide....

haticecm ellerine sağlık süper olmuş

bu arada beğen butonu hep varmıydı benmi yeni görüyorum yoksa yeni mi eklemişler?

Son düzenleme:
elif'cim ben adet olacağım zaman 1 kilo fazla çıkıyorum ama bünyeye göre değişir eminim seninde öyledir :) kendini yeme boşuna diyetine devam et yoksaaa

elif'cim ben adet olacağım zaman 1 kilo fazla çıkıyorum ama bünyeye göre değişir eminim seninde öyledir :) kendini yeme boşuna diyetine devam et yoksaaa

daha azimle devm edicem canım emin olabilirsin. çok teşekkür ederm desteğin için... istediğimiz kiloya ulaşmadan bırakmak yok bu sefer.. şimdi zayf bi hatun olamıcaksam emnm hayatıın hiç bir döneminde de olamam. sizleri seviyorm!

1 ay gibi bir süre boyunca düzenli paylaşım ve kilo bildiriminde bulunamayacaksan geri dönene kadar seni listeden çıkarırız çünkü peşpeşe birkaç hafta kilo bildiriminde bulunulmazsa diskalifiye oluyor söz konusu üye. Ama seni listede " geri dönmek üzere ayrıldı " şeklinde gösterirsek sorun olmaz

Son düzenleme:

Regl döneminde tartıya çıkmamak en iyisi.
Benim de her zaman moralim bozuluyor öyle zamanlarda.
Üstelik ben öyle birkaç gram değil bildiğin birkaç kilo şişiyorum
Sen tartının şu an gösterdiği rakama inanıp üzme tatlı canını, reglin bittikten birkaç gün sonra tartıya çıkarsan güzel sonuçlar görürsün

allah seni başımıza moralimizii tavan yaptır diyemi gönderdi ey uruz bacım

BUGÜNKÜ LİSTEM
5 dilim tam buğday ekmeği
50 gr tam yağlı beyaz peynir
2 tane domates
1 tane tek şekerli çay
tek sürümlük tereyağı

1 tane şekerli kahve
1/2 dilim kek

4,5 dilim tam buğday ekmeği
1 kase çorba (çorbanın kalorisini çok tuttum çünkü yağlıydı)
yarım kase biber turşusu

1 kivi
1 elma
1 portakal

TOPLAM: 1500 kalori

+ 1 saat spor

off canım sıkılıyor... spor yapmalıyım malum hedef listesine uymak lazım .:) ama benim şöyle bir sorunum var , hava kötü olunca depresif bir ruh haline bürünüyorum :44: ve canım hiç bişey yapmak istemiyor ama güneşi gördümmü tamam
neyse kalkıp sporumu yapayım yoksa haftasonunda ceza alırım

Evin içinde hareket et, hopla-zıpla, dans et...
Bunlar da spor neticede :)
Ben böyle kötü, ruhumu daraltan havalarda dans ederek neşeleniyorum, hem de kalori harcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…