Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sakın uzaklaşma bizden xetrax ...

Canim arkadaslarim.. hepiniz birbirinizden tatli... bambaskasiniz vallahi.. takimdan ciktigim filan yok kesinlikle buradayim. Sizleri coookkk özledim Vallahi eve gelir gelmez ilk isim bilgisayari acip buraya gelmek ve yazmak.

Yogunlugum dolayisiyla diyetime özen gösteremiyorum malesef. Sagolsun öyle bir cevrem ,komsularim arkadaslarim var ki yogunsun yemek yapmaya vaktin yok diye her aksam bir dolu yemek getiriyorlar.Yiyeceklerin fazlaligindan dolabimda cürüyor bir cogu . Kabul etmedigimde begenmedigimi düsünüyorlar , yemesem de ayip etmis gibi oluyorum.

Bu böyle gitmeyecek birseyler yapmaliyim kendim icin... Kendimden ,diyetimi devam etme istegimden umudumu kesmis degilim.. buraya ugrayamiyorum ama aklim hep sizinle vallahi.. Listeden cikayim derken sunu düsünmüstüm : kilo bildirimi yapamayacagim icin takimin yüzdesini etkilemeyeyim en azindan demistim.. haftaya yine listede olurum diye düsündüm. Kaptan yardimcisi olmama ragmen bu detayi cok iyi düsünmemisim..

Dedigim gibi kesinlikle listeden filan cikmiyorum.. sizden uzaga gidemem hepinizi cok seviyorum cünkü Sizleri ihmal ediyorum ama inanin bunu telafi edecegim.

Handerya tek kelimeyle HARİKA görünüyorsun !!!
Ne kadar büyük bir değişim, gözlerime inanamadım :)
Seni çok çok tebrik ederim, gerçek bir azim örneği sundun bize
Çok sağol kaptanım.. ben de hem kendime hem de sizlere motive olsun diye ekledim ve fark ortada..
Kilolar altında güzelliğimiz kayboluyor kızlar,hamal gibi taşıyoruz yağları şimdi düşünüyorum elinde bir damacana suyla her an gezermisin diye??? ama taşıyordum işte ve hala da bir miktar taşıyorum ama aralarda pes etsem de kaldığım yerden devam neredeyse yaz geldi,bu yaz sağdan soldan yağlarım fırlarsa endişesi yaşamak istemiyorum..

Öyle bir moral geldi ki akşam yatarken bir an önce sabah olsun da tartıdaki değişime şahit olayım diye dua ediyorum :)

Bu sabah itibariyle 75.9 kiloyum, çok mutluyum
Ben de seni çokk tebrik ediyorum,çok iyi gidiyorsun her baktığımda biraz daha hedefe gittiğini görüyorum..ben de sendeki azme hayranım canım.. [/COLOR] Batuhanım şu senin spor ve yürüyüş kısmını görünce çok kıskandım yaaa,maşallah diyim de ne güzel ben fırsat bulamadıkça gözümde lükse dönüştü yürüyüş falan..

Son düzenleme:
işte bu cnm fırsat bulduğun her anda bekliyoruzhaklısın o güzel yemekleri yemeden durmak zor.diyetteyim diye söylede diyet yemekleri getirsinler cnm

günaydııııııııın

uruz zayıflamayı o kadar çok istiyorum ki sayende bunu başarabiliyorum ve takımın desteği ilede tabiihayatımda hiç bu kadar istekli ve iradeli olmamıştım kilo verdikçede mutlu oluyorumakşam canım yazmak istemedi :86::86:bari şimdi yazayım kalorisini hesaplayabilirmisiniz rica etsembiraz kaçamklarım oldu sinir oldum ama dengelemeye çalıştım

sabah
yarım dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 kase salata
öğlen
1 buçuk porsiyon bulgur
1 kaşık yoğurt
yarım milföy börek
ara
sütlacın sadece tadına baktım
1 fincan türk kahvesi
akşam
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
2 zeytin
akşam
1 avuç çiğdem

spor
16 dk. stepper 605 adım 87 kalori

öğlenden cozutmaya başladım maalesef:84::84:

bugün oldukça işim var ve acele o yüzden saçma bir kahvaltı ettim diyeyim

sabah
1 haşlanmış yumurta yedim

nedense yumurtayla başladımmı doymuş oluyorum sofrada kalanlarını annem kendini obur hissediyormuş diye yiyorum zorlana bugünde mesela doydum ve dedim acıkınca yerim yine yemicem şimdi

Hepinizin günü aydın olsun

Dünkü listemi paylaşayım öncelikle :)

Sabah
[1] Uno Sandviç Ekmeği 1 ADET 173
[2] Domates 0.3 ADET 4.2
[3] Marul (Kıvırcık) 1 yaprak 2
[4] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 20 GRAM 68
Saat 13:30
[5] Elma 1 ADET 60
Saat 15:15 de
[6] Elma 1 ADET 60
Akşam
[7] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[8] Karnıyarık 0.5 PORSİYON 135
Saat 12:45 ile 13:30 arası
[9] Yürümek (Asfalt) 45 dak 219.6
Toplam 397.6 kal

45 dk yürüyüş yapınca kalori baya azalıyormuş

dünkü menüm kızlar

[1] Salam 3 DİLİM 87
[2] yesil cay 1 adet 0
[3] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 40 GRAM 64.4
[4] Bal 0.25 YEMEK KAŞIĞI 17.5
5] Ekmek 3 DİLİM 195
[6] Ekmek 3 DİLİM 195
[7] Kereviz (zeytinyağlı) 1.5 PORSİYON 247.5
[8] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 1 porsiyon 221
[9] Keşkek(tavuklu) 0.50 PORSİYON 175
[10] Komposto (vişne) 0.50 PORSİYON 97
[11] ülker 9 kat portakallı 1 paket 258

Toplam : 1557.4 kal.

her hafta düzenli gitmeyebiliyor kilolar ..sen sakın motivasyonunu kaybetme canım

Bakalım umutla haftaya pğerşembeyi bekliyorum. Sabahları kayısıyı kaynatıp 1 bardak suyunu içmem gekli. 3 tanede tenesi, ama biraz asıyorum gelibe. Diyetisyene neden gidiyorsam artık. Söylediklerini yapmayacaksam

Bakalım bu hafata yapacağım. V e haftaya güzel bir sonuç istiyorum. Kendim birşeyler yapmıştım ve 58 leri görmüştüm bir kaç ay önce. Ama yine salıp aldım işte. Burada motive oluyorum. Hergün yiyeceklerimi yazmam yememin önüne geçiyor. Aslında ben yemektende değilde biraz abur cuburu seviyirum

saydığım yerdeyim ayşem

bu arada sen nasılsın rukiye abla nasıl ceylinim nasıl çok öp bnm için
onun kilo durumu ne alemde
iyiyiz canım ceylin tam bir cadı sabah 5 te en geç 6 da ayakta işi gücü yaramazlık
annem de ii dikkat ediyo kolestrolü çıktı biraz daha kg ver takıma dön artık diyorum bende
sizinde düğüne az kaldı düğün resimlerini bekliyoruz daha nişan resimlerini de göremedik gerçi

Öyle bir moral geldi ki akşam yatarken bir an önce sabah olsun da tartıdaki değişime şahit olayım diye dua ediyorum :)

Bu sabah itibariyle 75.9 kiloyum, çok mutluyum

Bu diyet gerçekten tam senin bünyene göreymiş sank, uruz değil mi? Harika sonuçlar alıyorsun gerçekten Ama listeye giremedin keşke olsaydın bizi biraz kurtarırdın

ben de okul yıllarını o hareketli günleri özlüyorum ya
xetra sen ne okuyordun cnm

Son düzenleme:
Kardeş Takımım listemizi kontrol edebilirmisiniz rica etseeemmm...

*** 6.TAKIM 198. ETAP***

Naz (58,00/ 57,50/ 0,50 / 0,86 %)
blackandwhite ( 66,00 / 66,00 /0,00 /0,00% )
safinaz 84 ( 57,30 / 57,30 / 0,00 /0,00 % )
mimu88 (75,10 / 75,10 / 0,00 / 0,00 %)
amoree (57,00) geri dönmek üzere ayrıldı
turuncu (67,40 / 67,00 / 0,40 /0,59 % )
cimeka (86,70) geri dönmek üzere ayrıldı
petunyaaa (60,70 / 59,30 / 1,40 / 2,31 % )
özgekrd ( 88,00 / 87,70 / 0,30 / 0,34 % )
kumsal ( 57,30 / 57,30 / 0,00 / 0,00 % )
kirazz_z (77,40 / 78,00 /-0,60 / -0,78 %) eski üye

TOPLAM (607,20 / 605,20 / 2,00 /0,33 % )

KIZLAR LİSTEMİZ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…