• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şimdiden gitti 4 kilo bi daha gelmesinler :63: :66:
evet yaa gelmesinler :63:: :)
Çok sevindim gülsenbaşak. İnsan dahada bir mutlu oluyor. Çabalarının sonuçlarını alınca. :46:

teşekkürler hatice'cim ..2 haftadır moralim yerlerdeydi ,buraya bile gelmek istemiyodum :78: bu bana iyi geldi :) yaptım mis gibi diet yemeğimi keyifle yiyorum :16: umarım hepimiz biran önce zayıflarız :61:

Son düzenleme:
Bemin bu arada bağırsak sorun ve büyük bir adet düzensizliği sorunum var kızlar. O yüzden geçen hafta o kadar mutlu olmuştum ki verdiğim koloya. Yine az yemeye çalışsamda geçen hafata yürüyüş yapmayınca giden sadece ufak gramlar oldu :78:

her hafta düzenli gitmeyebiliyor kilolar ..sen sakın motivasyonunu kaybetme canım :34:

xetra canım +da olsan liste de kal canım bu takımda uzun süredir biri olarak ve kaptan yardımcılığı yapmış biri olarak söylüyorum. + çıktım ben listeden çıkayım haftaya girerim gibi düşünce yanlış.gerçekten tatile ihtiyacın vardır bir süre ara verirsin listeden çıkarsın yada geçerli başka bir nedenden dolayı ara verirsin takıma ama bu hafta çıkayım haftaya girerim düşüncesi yanlış. sakın yanlış anlama söylediğimi canım sen ve diğer arkadaşlarımda yeni olduğu için herkese söylüyorum bunu:16:

Hanımlar kimse listeden çıkmıyor :19:

Kaç kilo almış olursanız olun listeden çıkmayın lütfen, ben geçen hafta listeden çkma talebinde bulundum çünkü yeni bir diyete başlıyordum ve motivasyonumun bozulmaması için ayda yalnızca bir kez tartılmam gerekiyordu ama gördüğünüz gibi dayanamadım ve her gün tartı üstündeyim :1:

Takım olarak başarı elde etmemiz çok güzel ama her zaman derece alacağız diye bir kaide yok, bu bir ekip işi ve zaman geldiğinde iyi sonuçlar zaman geldiğinde de kötü sonuçlar alacak ve hırslanacağız.

Ayşe sonuna kadar haklı. Sırf bu hafta + rakamları gördünüz diye listeden çıkmak yok :20:

Şimdi Etra, Şenay ve Elif'ten kilo bildirimi bekliyorum :)

Bu hafta ben de bir daha çok gerekmedikçe listeden çıkmamak üzere geri dönüyorum.

amin cnm.kalori sepetine üye oldum 4 gündür günlük tutuyorum 4 günün ortalaması 1346 kl
günlük almam gereken kalori 1750 kl imiş.

Gayet güzel.
Kalori hesabında günlük kalori ihtiyacından 200-400 kal daha az beslenerek ve günde fazladan 500 kalori harcayarak kilo vermen daha sağlıklı :)

Hem vücutta şok diyet etkisi de yaratmıyor.

Son düzenleme:
sabah
2 dilim k.ekmeğinde karışık 2 tost
arada
çilekli activia
öğlen
ton balıklı makarna, 1 meyveli soda
arada
1 elma 1 bardak yeşil çay
akşam
1.5 közlenmiş kırmızı biber 100 gr yoğurt
tv izlerken 1 bardak ayran 10 gr kaju
toplam 1360 kl

Gayet güzel.
Kalori hesabında günlük alman kalori miktarından 200-400 kal daha az beslenerek ve günde fazladan 500 kalori harcayarak kilo vermen daha sağlıklı :)

Hem vücutta şok diyet etkisi de yaratmıyor.
evet bide çok az hareketli olarak hesapladım tmm yürüyüş yapamasam da bir çoçuğum var hep ayakta peşinde koşturuyorum

amin cnm.kalori sepetine üye oldum 4 gündür günlük tutuyorum 4 günün ortalaması 1346 kl
günlük almam gereken kalori 1750 kl imiş.
kalori sepeti nedir arkadaşım? bana da link atabilir misin?
Çok teşekkür ederim, bu hırs hiçbirimizden eksik olmasın :)

tam bende diyecektim uruz nerlerde acaba :)) ne için teşekkür ediyorsun bakalım :)))

BUGÜNKÜ LİSTEM

2 dilim tam buğday ekmeği
125 gr kaşar
2 adet salatalık
1tane tek şekerli çay
1 tane tek şekerli kahve
1 tane albeni
2 şekerli türk kahvesi
1 büyük boy elma
1 büyük boy portakal
1 tane kivi
1 şişe kola