Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yaa gelmesinler : :)şimdiden gitti 4 kilo bi daha gelmesinler
Çok sevindim gülsenbaşak. İnsan dahada bir mutlu oluyor. Çabalarının sonuçlarını alınca.
Bemin bu arada bağırsak sorun ve büyük bir adet düzensizliği sorunum var kızlar. O yüzden geçen hafta o kadar mutlu olmuştum ki verdiğim koloya. Yine az yemeye çalışsamda geçen hafata yürüyüş yapmayınca giden sadece ufak gramlar oldu :78:
sakın uzaklaşma bizden xetrax ...merhaba kizlar.. yogunlugum hala devam ediyor. Regl günümde oldugum icin bu hafta listeye girmek istemiyorum kaptanim.. herkese basarilar. öpüyorum hepinizi
ne diyeyim helal olsun canım sana kocaman bir maşallahÖyle bir moral geldi ki akşam yatarken bir an önce sabah olsun da tartıdaki değişime şahit olayım diye dua ediyorum :)
Bu sabah itibariyle 75.9 kiloyum, çok mutluyum
ne diyeyim helal olsun canım sana kocaman bir maşallah
amin cnm.kalori sepetine üye oldum 4 gündür günlük tutuyorum 4 günün ortalaması 1346 klÇok teşekkür ederim, bu hırs hiçbirimizden eksik olmasın :)
amin cnm.kalori sepetine üye oldum 4 gündür günlük tutuyorum 4 günün ortalaması 1346 kl
günlük almam gereken kalori 1750 kl imiş.
evet bide çok az hareketli olarak hesapladım tmm yürüyüş yapamasam da bir çoçuğum var hep ayakta peşinde koşturuyorumGayet güzel.
Kalori hesabında günlük alman kalori miktarından 200-400 kal daha az beslenerek ve günde fazladan 500 kalori harcayarak kilo vermen daha sağlıklı :)
Hem vücutta şok diyet etkisi de yaratmıyor.
kalori sepeti nedir arkadaşım? bana da link atabilir misin?amin cnm.kalori sepetine üye oldum 4 gündür günlük tutuyorum 4 günün ortalaması 1346 kl
günlük almam gereken kalori 1750 kl imiş.
Çok teşekkür ederim, bu hırs hiçbirimizden eksik olmasın :)
bugün ödül günü olmuş cnm ama hakettin bunuBUGÜNKÜ LİSTEM
2 dilim tam buğday ekmeği
125 gr kaşar
2 adet salatalık
1tane tek şekerli çay
1 tane tek şekerli kahve
1 tane albeni
2 şekerli türk kahvesi
1 büyük boy elma
1 büyük boy portakal
1 tane kivi
1 şişe kola
1,5 porsiyon sebzeli/ tavuklu pilav
yarım porsiyon tatlı
Toplam: 1750 kalori
Öyle bir moral geldi ki akşam yatarken bir an önce sabah olsun da tartıdaki değişime şahit olayım diye dua ediyorum :)
Bu sabah itibariyle 75.9 kiloyum, çok mutluyum