- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.959
- 723
bende nedense ayni kaldim bu haftamoralim bozuldu gidicem bol soslu bi makarna ustune kasar eriticem yaninada kola. yetti canima artik :95: yemedigim halde spor yaptigim halde yapisti killolar,acaba sisko olmak benim kaderimmi
hoşgeldin öncelikle cnm kaç kg sun pekikızlar biranönce kilo vermem gerek:85: kendi kendime diyet yapıyorum kiloda verdim fakat motivasyonum düşüyorgitgide takımda banada yer vamı acaba eylülde düğünüm var ve bu kiloların gitmesi lazım
yok cnm ne sıkması takımların belirli kontenjanları var bizimki ne durumda tam bilmiyorum kaptanımız gelince sana daha iyi acıklar.takıma girebilmen için bol bol paylaşımda bulunman lazım ne yedin ne kadar spor yaptın vs.takımla iletişim halinde olman lazım deneme sürensinden sonra takıma alıyorsun kurallara uyarsan eğer.ama takımda olsanda olmasan her zaman burda paylaşımda bulunabilir motivasyonunu arttırabilirsin cnm kapımız acık her zamandiyet serüvenüm daha ortaokul çağlarından hiçbizaman zayıf bi kız olmadım lisedeyken de topluydum balık etli bi kızdım daha sonra lise bitince diyat yaptım 62 kilodan 51 kiloya düştüm ne güzel zamanlardı:97:sonra ne olduysa 1,5 yıl içerisinde aldım.64 filan oldum birkaçay sonrada daha fazlasını aldım.kendimce bişeyler yapıyorum ama bazen motivasyonum okadar düşüyor ki kendimi yemek yerken buluyorum bazen aynaya bakıyorum kilolu değilim diyorum.biranönce kendime gelip 60 kiloya en azından 60lı kilolara düşmem gerek sıkmadım inşallah çok uzun yazdım
Öyle bir moral geldi ki akşam yatarken bir an önce sabah olsun da tartıdaki değişime şahit olayım diye dua ediyorum :)
Bu sabah itibariyle 75.9 kiloyum, çok mutluyum
teşekkür ederim canım uğrarım herzaman
Hoşgeldin :)
Takımımızda istediğin kadar bilgi paylaşımında bulunabilirsin, motive olabilirsin ama maalesef şu an 8. takım olarak üye alımı yapamıyoruz çünkü boş kontenjanımız yok.
İstersen cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazarak boş yer olan takımlardan birine yerleşebilirsin
teşekkür ederim uruz yazdım oraya 5.ci takıma alındım
Evet canım yarışma sayfasında gördüm :)
Yeni takımının hayırlı olmasını dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?