- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
adaçayımı içtim şimdi de portakalımı yicem
veeeee süper bir habeim var size 86.4 çıkan ben bugün itibariyle 84.9 çıkıyorumnasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam
uruzcum neredesin protein oranı nedir yetersizmidir ya ben anlamıyorum pek protein karbonhidrat falan
yarın teyzem ve annanem geliyorlar misafirliğe onlara zebra yağsız kek yapacağım ama yimicem bide börek var ben liste dışına çıkmıcam işte hıh
Senin yazdıklarını okurken bile yoruldum :86:
Bugün işler yolunda gitmemiş ama yarın sorunsuz bir şekilde işlerini halletmeni dilerim :)
Menüde ızgara köfte haricinde protein göremedim, karbonhidrat ağırlıklı bir liste olmuş ama bütün gün ordan oraya koştururken daha mükemmeli beklenemez. Yapabileceğinin en iyis olmuş, afiyet olsun canım
veeeee süper bir habeim var size 86.4 çıkan ben bugün itibariyle 84.9 çıkıyorumnasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam
uruzcum neredesin protein oranı nedir yetersizmidir ya ben anlamıyorum pek protein karbonhidrat falan
yarın teyzem ve annanem geliyorlar misafirliğe onlara zebra yağsız kek yapacağım ama yimicem bide börek var ben liste dışına çıkmıcam işte hıh
Gerbera çok tebrik ederim, ayrıca listen de çok güzel görünüyor :)
teşekkürler:92::92::92:
Listendekileri hesapladım, toplam kalori 1215 kalori almışsın bugün :)
ş a k a gibi bir gün geçirdim
memurluk için başvuru yapacaktım sabah erkenden kalktım üsküdara indim adliye den sabıka kaydını aldıktan sonra eminönüne gittim ve merkez bina bana ek binaya yani maltepeye gitmemi söyledi hobaaa ordan yine kadıköy sonra maltepe yaptım yapmasınada bana demez mi sistem çöktü yarın gel... bakalım yarın yine gidicem kızlar dua edin işimi kolay halledeyim
Bugün mutlu bir şekilde geldim aranıza, dün itibariyle 800 ve bugün itibariyle 1100 gram vermiş görünüyorum tartıda :)
Paleo Diet isimli kitabı da okumaya başladım, içinde çok yararlı bilgiler var.
Elimden geldiğine çevirip sizlerle de paylaşmaya çalışacağım.
Şu an çok yorgunum, biraz dinlendikten sonra yine gelirim.
ikinizide tebrik ediyorum ben bu hafta kesin battim(
uruzcum senin su diyeti bana tam olarak anlatirmisin canim ya
sana zahmet(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?