slm, kizlar 3 gundur rahatsizim grip nezle:2: ne ararsan var. bademcikler oldu carsamba pazari gibi. ustune tualete cikama fln yani hersey ust uste geldi. bugun tekrar basladim diyete. benimde kendi capimda yediklerim,
sabah
1 domates
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay
ogle
2 elma
aksam
az yagli sutle birlikte special k.
Elma diyetine basliyabilsem tekrardan cok guzel olucak. Gercekden tam anlamiyla kilo verdigim en iyi diyet Elma diyeti.
Evet diyet yaparken almamız gereken kalori miktarını gösteriyor.
Kaju da bir çeşit kuruyemiş, hem de çok lezzetli :)
slm, kizlar 3 gundur rahatsizim grip nezle:2: ne ararsan var. bademcikler oldu carsamba pazari gibi. ustune tualete cikama fln yani hersey ust uste geldi. bugun tekrar basladim diyete. benimde kendi capimda yediklerim,
sabah
1 domates
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay
ogle
2 elma
aksam
Elma diyetine basliyabilsem tekrardan cok guzel olucak. Gercekden tam anlamiyla kilo verdigim en iyi diyet Elma diyeti.
sabah
1 domates
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay
ogle
2 elma
aksam
ş a k a gibi bir gün geçirdim
memurluk için başvuru yapacaktım sabah erkenden kalktım üsküdara indim adliye den sabıka kaydını aldıktan sonra eminönüne gittim ve merkez bina bana ek binaya yani maltepeye gitmemi söyledi hobaaa ordan yine kadıköy sonra maltepe yaptım yapmasınada bana demez mi sistem çöktü yarın gel... bakalım yarın yine gidicem kızlar dua edin işimi kolay halledeyim
[1] Poğaça (sade) 180
[2] Açma 250
[3] Şeftali Ice Tea 58
[4] kola (250ml) 178
[5] Izgara Köfte 309
[6] Patates Kızartması 280
[7] Uno Sandviç Ekmeği 173
[8] Çikolatalı Pasta 90
Toplam : 1518 kal.
3 saat yürüyüş
xetrax cım bide menüne bakınca şok oldum gün boyu hiç bişeycik yememişsin bu kadar yoğun tempoda nasıl ayakta kalıyosun
Gülşen sana katılıyorum, Etra nerdeyse hiçbir şey yemiyor gün boyu.
Üstelik okul,iş derken bütün gün yoğun bir tempo içerisinde.
Nasıl dayandığına ben de şaşırıyorum. :26:
Tsk ederim cnm, evet bahar geliyor ya illahi belli edicek kendini.gecmis olsun tatlim salgin var su ara cok dikkat et acil sifalar
evet cnm haklisin, zaten diyet yuzunden fln birazda bunye zayif kaldiÇok geçmiş olsun, hatta gelmiş ve geçmiş olsun
Önceliğin hastalığı bir an önce atlatmak olsun, diyet ondan sonra :)
Sagol cnm tsk ederim.gecmiş olsun tatlım inş biran önce iileşirsin
su çok önemli canım 2 lt bari içmeye çalış.bardağın dolu dursun yudum yudum iç arada.yada ılık iç çay içer gibiben neredeyse hiç su içemiyorum arkadaşlarGünde 1 litre içsem öpüp başıma koyacağım. Ama 2 ya da 3 bardak zorla içiyorum. Bana önerebileceğiniz bir şeyler olur mu? Masama sürahi bile koydum. Kalkıp sebilden almak zor mu geliyor acaba diye. Birde mor sürahi aldım. Dikkatimi çeksin diye. Ama yinede içmiyorum. Miğdem bulanıyor içerken ve eskiden o kadar çok su içerdim ki. Birden kesildi resmen. Sonra kilo almaya hızla başladım zaten.
adaçayımı içtim şimdi de portakalımı yicem
veeeee süper bir habeim var size 86.4 çıkan ben bugün itibariyle 84.9 çıkıyorumnasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam
uruzcum neredesin protein oranı nedir yetersizmidir ya ben anlamıyorum pek protein karbonhidrat falan
yarın teyzem ve annanem geliyorlar misafirliğe onlara zebra yağsız kek yapacağım ama yimicem bide börek var ben liste dışına çıkmıcam işte hıh
Tebriklerrr gerbera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?