- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
hmm listemi yazayım
sabah
3 dilim ekmek tareyağlı
2 çatal sucuk
&&&&&&&&&&
sütlaç
&&&&&&&&&&
sütlaç
&&&&&&&&&&
adaçayı
&&&&&&&&&&
maydonoz suyu
&&&&&&&&&&
yoğurt çorbası 1 kase
bamya 2 kaşık
taze fasulye 2 kaşık
ekmeği bırakmaya karar verim
&&&&&&&&&&
form çayı
Belki bir faydası olur :)
Kilonuza göre ihtiyaç duyduğunuz kalori
Tam kilonuz 45 veya 56 kilogram arasında ise;
Temel Diyet: Bir günde 1200 kalori.
Dağılım: Yüzde 40 karbonhidrat, yüzde 40 protein, yüzde 20 yağ.
Tam kilonuz 56 kilogram veya 68 kilogram arasında ise;
Temel Diyet: Bir günde 1200–1500 kalori
Dağılım: %40 karbonhidrat, %40 protein ve %20 yağ.
Tam kilonuz 68 kilogram ve 79 kilogram arasında ise;
Temel diyet: 1600–1800 kalori
Dağılım: %40 karbonhidrat, %40 protein ve %20 yağ
Kilonuz 79’un üzerinde ise;
Temel Diyet: 1800 veya 2200 kalori
Dağılım: %40 karbonhidrat, % 40 protein, %20 yağ.
selam kizlar gün boyu oglumla ugrastim
cocuk 1.5 yasindan beri kabizlikla ugrasiyo ne yapacagimi sasirdim
simdi malesef arkadan bi sivi verdim onunla azda olsa yapti
cocuk afedersiniz kakasi geldiginde bar bar ediyor geri itiyor yapmak istemiyor
3.5 yasinda su an ama icim aciyor resmen ya hastanedemi yatmadik neler yaptim ama
bir türlü geciremediler ay fenalik geliyor bana ya
Etten bıkmış durumdayım :)
İştahım konusunda, iradem konusunda hiçbir problem yok ama karbonhidratların ardından alışık olmadığım et grubuyla haşır neşir olmak yordu beni
Bu sabah 76.8 kg olarak uyandım, tartıya çıkmayacaktım ama diyeti bozma fikri kafamda dolanmaya başlayınca dayanamayıp çıktım ve sonuç tatmin ediciydi.
Bugün biraz kendi havamda takılıyorum, tdd ye uyasım yok, bari bugün kalori miktarımı aşmayayım :)
Teşekkür ederim canım
Et biraz zorluyor insanı gerçekten. Bende çok tartıya çıkmamaya özen gösteriyorum.Ama arada olumlu sonuçları görmekte motive ediyor insanı uruz. Banada diyetisyen bir öğün et bir öğün sebze verdi . Ama ben onun verdiklerinin hepsini yersem kilo alırım sanki. Ne yapacağımı şaşırdım. Ama hafta sonu yediğim o kötü(aslında çok güzellerdi) şeylere aldırmdan perşembeye kadar yine elmaya devam diyorum :)
canım seni unuturmuyum hiç :) gözüm hep arıyor , hepinize çok alıştım buraya uğramazsam günüm eksik gibi kalıyoGülsenim.. canim benim.. sagol beni unutmadigin icin tatliminanin o kadar yogun bir tempoda yasiyorum ki su son günlerde.. hastalanacagim diye korkuyorum Hafta sonu 1 gün calistigimi söylemistim. Bir süre hafta ici de calismam gerekiyor.. Sabah 7 den 2ye kadar okul temposu var . 3 den aksam 10 a kadar da ise gidiyorum calisiyorum..Pazar günleri tüm gün calisiyorum.. Calistigim yer pastane-firin tarzinda bir yer diyet yapan birisi icin ne kadar iyi bir is dimi
Her buldugum firsatta gelmeye calisiyorum buraya.. Inanin hepinizi cok özledim.. Herkesin yazdiklarini takip ediyorum.. Yeni gelen arkadaslar sayesinde takimimiz daha güclü görünüyorUnutmadan menümü de yazayim.. gerci ne kadar menü denilirse yediklerime
Sabah 1 tabak bol limonlu yesil salata (roka ,kirmizi lahana,beyazlahana, nane ,domates)
Ara : 1 bardak yasemin cayi,yesil cay karisimi
Ara : 1 bardak form bitkisel cay
Ara : 1 bardak limonlu siyah cay
Ara : 100g. Activa yogurt
Aksam : 1 tabak salata ( sabahki yedigimden )
Ara : 1 büyük yesil elma
Ara : 100 g. Activa yogurt
caylar haricinde gün boyu extra 3 lt. su ictim .. özel bir spor yapmadim ama, dakika bos kalmayacak sekilde calistim gün boyu ..spora gerek kalmadi sükür
yeni saçını güle güle kullan canım ,eminim çok yakışmıştırgünaydın kızlar dün diyet kalmadı malesef eşim illa dışarda yiyelim dedi
sabah
2 tane sandeviç ekmeği içine peynir kaşar salam domates
akşam
karışık kebap,yarım pide,ayran,3çatal künefe
sacımı boyadık dün çok begendim siyah rengi güzel oldu
programı bende izledim ve şok oldumslm kızlar daha pek uğrayan olmamış.bişey paylaşacağım bugün dr umda gürkan kubilay vardı. kızlar cola,gazoz vs. ligt olanları tercih etmeyin bende bir ara iyi dadanmıştım ligt diye ama o kadar zararlıymışki içerisine koydukdukları tatlandırıcı miktarı aşırı derece de fazlaymış zaten bana ligt kola normal koladan daha tatlı geliyodu demek bundanmış.hergün 1 bardak ligt kola için birnin ileri yaşlarda felç geçirme olasılığı %55 civarında artıyormuş. dayanamayıp içsek bile normal olandan ara bir içmek en mantıklısı
kardeşin güle güle kullansın mobilyalarınıtünaydın kızlar nasılsınz bn kardeşimdeyim mobilyaları geldi
ibrahim tatlısesi duydunuzmu duymuşsunuzdur çok üzüldüm walla
acil şifa versin sevdiklerine bağışlasın ALLAH
bende çok korkarım eğer korkmasaydım şu popodan kurtulmak isterdim ama nerdee iğne bile olamıyorum :) 1 defada en fazla 4 litre yağ alabildiklerini dinlemiştim bir doktordan..fakat sorunlu bölgeleri düzelttikleri için 10-15 kilo vermiş etkisi gösteriyormuşBende yağ aldırıp kurtulsam mı
Paraya acımam ama masada kalan o kadar çok kişi var ki, korkuyor insan
Yoksa daha yarın gidiyorum :)
1 defada en fazla kaç kg yağ alabiliyorlar acaba?
insan aynı şeyleri yemekten sıkılıyo ,hele birde sevmediğin şeyleri yemek işkence oluyo :) mesela ben eti hiç sevmem ama karbonhidratlı şeylere çok düşkünüm sanırım bu yüzden kilo veremiyorum :78:Etten bıkmış durumdayım :)
İştahım konusunda, iradem konusunda hiçbir problem yok ama karbonhidratların ardından alışık olmadığım et grubuyla haşır neşir olmak yordu beni
Bu sabah 76.8 kg olarak uyandım, tartıya çıkmayacaktım ama diyeti bozma fikri kafamda dolanmaya başlayınca dayanamayıp çıktım ve sonuç tatmin ediciydi.
Bugün biraz kendi havamda takılıyorum, tdd ye uyasım yok, bari bugün kalori miktarımı aşmayayım :)
gülşencim teşekkür ederim canım.
akşam yemeğini yemedim daha moralim bozuk canım istemedi offffffff
elifcim malesef arada öyle durumlar oluyo insan bir yemeye başlayınca bir daha
gülşencim teşekkür ederim canım.
akşam yemeğini yemedim daha moralim bozuk canım istemedi offffffff
elifcim malesef arada öyle durumlar oluyo insan bir yemeye başlayınca bir daha
kızlar iki gündür sınrılarımı zorluyorum.. karnım ağrıyana kadar tıka basa yemek yiyorum...of ya.. millet zayflamşsın dedkçe havaya girdm sanrım... motivem kayboldu....napıcm bilmiyorm...
listemde ufak bir değişiklik yaptım akşam yemeği geç saate kaldığı için baş ağrısı başladı 2 kase civarı çorba içtim pilavın tadına baktım ve bol marul salata yedim
xetrax cım bide menüne bakınca şok oldum gün boyu hiç bişeycik yememişsin bu kadar yoğun tempoda nasıl ayakta kalıyosun
moralim çok bozuk kızlar eşim yine başka bir ilçedeki karakola gideckmiş.bölük k. kursa gittiği için
bugün sabah
2 küçük k.ekmeğinden karışık tost ve sandeviç ekmeğinde beyaz peynir salam domates
öğlen
yarım kase çorba,2 bardak ayran 15 tane kaju
arada
1elma yeşil çay
akşamda
çorba,mantarlı tavuk sote,satalata ayran
bugünkü menüm kızlar
Çook geçmiş olsun canım. Umarın en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
uruzcum faydali bilgi olmus canim
peki bu almamiz gereken kalorimi
yoksa zayiflamak icin yememiz gereken kalorimi ???
ayrica bu kaju nedir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?