spor salonunda tartildim az once mutlulukdan havalara ucuyorum, gozlerim hala dolu dolu, Tam tamina 3 kio gitmis inanilicak gibi degil, sinir stress olduguma degmedi. Benim amacim kilolari yavas yavas degil nekadar hizli verilebiliyorsa okadar hizli vermek. Bir iki ay icinde istedigim kiloya ulasirsam eger, oncesi ve sonrasi resimleri koymak istiyorum. 105 kiloluk halimle 70 kilo halim, eminim cok degisiklikler olucak. Simdiden cok heycanliyim.
Siteler bende sorunsuz açılıyor :)
Sen menünü yaz, ben senin içi hesaplarım canım...
sabah 3 dilim ekmek 2 dilim peynir 2 domates
şimdi 3 tabak brokoli salatası
Gün boyunca bundan başka bir şey yemedin mi?
arkadaşım bana step verdi hani şu iki adımlı merdiven çıkar gibi şimdi daha yeni ameliyat olduğumdan tam yüklenemiyorum göbek fıtığı olurmuşum 1 yıl karnını zorlamıcaksın dedi kilo ver dediniye yüzüme vuruyorsa neyse şimdi sayıyor adımları ve dakika göstergeli inince dakika duruyor üzerine çıkınca tekrar devam ediyor şimdi ben bunu mesela 2şer 3er dk.lık aralıklarla 50şer 100er adım falan atsamda1 saate mesela tamamlasam şimdilik zor seviyede 2 dk 10sn.de 100 adım atıyorum denedim etkisi olurmu durarak yapmamın çok üzülüyorum zayıflayamadığım için :84::84:
spor salonunda tartildim az once mutlulukdan havalara ucuyorum, gozlerim hala dolu dolu, Tam tamina 3 kio gitmis inanilicak gibi degil, sinir stress olduguma degmedi. Benim amacim kilolari yavas yavas degil nekadar hizli verilebiliyorsa okadar hizli vermek. Bir iki ay icinde istedigim kiloya ulasirsam eger, oncesi ve sonrasi resimleri koymak istiyorum. 105 kiloluk halimle 70 kilo halim, eminim cok degisiklikler olucak. Simdiden cok heycanliyim.
reglimin ilk günü iştahsızlık vardı bide sabah apar topar kontorle gideceğimi hatırlayıp doktora gittim aç aç gelince saat 12 ye geliyordu
Batuhanım,can damarımdan vurdun beni resmen. Bende balık yemek istiyorum. Çookk seviyorum balığı. Çipurada harika olur şimdi.Offf
Ama ben çorba içicemHaftaya perşembe sabahta 2-3 kilo vermiş olursam ödül olarak yerim bende valla 1 büyük çipura Şimdi kendimi tutmam lazım yoksa devamı gelir.
Diyetinin sonucunu çok merak ediyorum :)
Daha ne kadar sürdürmeyi düşünüyorsun?
Zaten şu ana kadar çok güzel kilo verdin, çok sabırlısın, tebrik ederim
Menü de spor da harikulade :)
Çok beğendim canım
Siteler bende sorunsuz açılıyor :)
Sen menünü yaz, ben senin içi hesaplarım canım...
taze sıkılmış portakal suyu(ekşi) 2 kesme şeker atıp içsem olurmu gribim de iyi gelir belki
taze sıkılmış portakal suyu(ekşi) 2 kesme şeker atıp içsem olurmu gribim de iyi gelir belki
geçmiş olsun tabiki iyi gelir ama şekersiz içsen daha iyi olur :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?