batuhancm geçmş olsun. bende aynı şeklde rahatsızm baya.. dikkat edicm bu hafta amasıkı diyet yapmayaı düşünmüyorm...
bu arada kızlar 31 beden kot norml bildiğimz bedende kaç bedene tekabül ediyor? 40 mı?
Elifçim ben 40 bedene denk geliyor diye biliyorum...
Markadan markaya da değişiyor, ona da dikkat etmek lazım :)
Bugün Yediklerim
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
100 gr tam yağlı beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay
2 tane minik elma
Yarım porsiyon barbunya
Bol yeşillikli, 1 yemek kaşığı yağ ilave edilmiş salata
1 kase mantar çorbası
1 tane muz
300 gr tam yağlı yoğurt
100 gr tam yağlı beyaz peynir
3 tane haşlanmış yumurta
toplam: 1750 kalori :101:
Portein kısmını bilerek ve isteyerek abarttım ama umarım 4 yumurta nedeniyle bu akşam fenalık geçirmem :122:
protein yağ yakımınımı sağlıyor
bugn kot alıym dedm 31 tam oldu.. oysa evdeki 40 benden pantolonlar bol geliyor.. dediğin gibi markadan markaya değişiyo belkide cnm.teşşkr ederm cevp için
merhaba arkadaslar cook yorgunum cook....
herkes ne güzel diyetiyle mutlu mesut yasiyor.. ben su an diyet disinda herseyle mesgulüm. asiri yemiyorum ama özel bir beslenme de yapamiyorum malesef
uyaninca 1 bardak balli sirkeli sicak su
sabah 1 tabak salata
Ara : yesil cay
Ara : yasemin cayi
ögle yarim tabak patates salatasi
Ara : aci biberli limon cayi
aksam 1 peynirli börek , diyet kola (1 kutu)
Ara : 2 kupa siyah cay
sabah diyette olduğumu unuttum ve bir paket tutku yedim 617 kl.
tavuklu pilav yedim ve ela yicem birazdan
benim elma diyeti de yalan oldu arkadaş çağırdı ona gittim diyet falan kalmadı artk yarın kısmetse offffffffff
kızlar elma diyeti bizi yemeklere saldırtıyor farkndamsnz :S kan şekerini çok düşürüyor demekki. kaçamaklarımızn kalorileri gün geçtikçe artıyor.. aman dikkat.. bende bi kaç güne spora başlasam kontrol altına alcm inşallah..
Karbonhidrat yerine protein yediğin zaman kan şekerin dengeleniyor, en büyük avantajı bu.
Aynı zamanda proteinler hazmedilmesi zor besinler olduğu için vücut bunları hazmetmeye çalışırken ekstra kalori harcıyor :)
Rica ederim canım :112:
Beden meselesini sakın ola ki dert etme, her marka farklı takılıyor, aldırmamak lazım :)
Etracım listene baktım da öyle çok abartılacak bir kalorisi yok.
Börek, patates salatası vs hemen dikkati çekiyor ama bir kalori aşım söz konusu değil o yüzden için rahat olsun :)
Ama gönül ister ki daha dengeli bir liste olsun, karbonhidratların yanı sıra kaliteli yağlar ve protein de olsun...
Ama sen oldukça iradelisin, yarın silkelenip yeniden başlarsın, biliyorum ben
:132:
Sabah bir hata yapmışsın ama bu saatten sonra hatalara devam etme lütfen
Ayşecim ben denedim elma diyetini.
Önce olmaz demiş, sonra heves edip denemiştim ama şimdi tekrar söylüyorum ki elma diyetinden uzak durmak lazım :)
Eğer bir değişiklik istiyorsan protein diyetini dene birkaç gün :)
Çok daha kolay ve etkili :119:
Elma diyeti konusunda sana sonuna kadar katılıyorum Elifçim :)
Gerçekten uzak durmak gerek...
Sen bir de spora başlarsan kimse tutamaz seni, belki sana özenip biz de birşeyler yaparız :124:
Karbonhidrat yerine protein yediğin zaman kan şekerin dengeleniyor, en büyük avantajı bu.
Aynı zamanda proteinler hazmedilmesi zor besinler olduğu için vücut bunları hazmetmeye çalışırken ekstra kalori harcıyor :)
Sabah bir hata yapmışsın ama bu saatten sonra hatalara devam etme lütfen
bugün biraz fazla ekmek yiyerek günüme başladım ve kendimi kontrol edemediğimin farkına vardım belki size saçma gelebilir ama bir sitede zayıflamaya yardımcı bir müzik vardı onu dinleyerek kendimi tutmaya çalışıyorum daha önce bir kere denemiştim ve iştahım inanılmaz kesilmişti inanarak yapmanın bir etkisi olarak umarım işe yarar bir süre benim kilo vermeme yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?