• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[1] gofredo 518
[2] Çam Fıstığı 600
[3] Vişne Suyu 440
[4] Ekmek 260
[5] Karışık Salata 61.5
[6] Peynirli Makarna 177
[7] Zeytinyağlı Pırasa 225
[8] Yeşil Mercimek Yemeği 260
[9] yesil cay 0
[10] Börek 330
[11] Peynirli Poğaça 220

Toplam : 3091.5 kal.
oh maşallah abur cuburu geç:27: 3 tane alakasız yemek çesiti var:1:
neyse bugünlük kendine ödül gibi düşün canım ama yarın telafi et:40:

Bugün tam bir cümbüş olmuş, menüde ne ararsan fazlasıyla var :)
İşe başladığından beri tamamen cozuttun, herp beraber cozutmuştuk ama ben kendimi toparladım sen hala aynı tempoyla devam ediyorsun
:111:
Bir an önce dur demenin vakti geldi, bu böyle gitmez... :19:

[1] gofredo 518
[2] Çam Fıstığı 600
[3] Vişne Suyu 440
[4] Ekmek 260
[5] Karışık Salata 61.5
[6] Peynirli Makarna 177
[9] yesil cay 0
[10] Börek 330
[11] Peynirli Poğaça 220

etracm elma diyetiyle olcak iş deyildi zaten. . zararın neresnden dönülse kardır dimi:D hemen bugn yedklerimi yazıyım:

4 tane küçk lokum

3 köfte

yarım kase pilav

az yağlı yeşil salata

ve çeyrek tadelle.(beyaz çikolatalısı çıkmş dayanamdm attm azğzıma azck:9:)

Salatanın bileşimi çok sağlıklı ama ben elma ile diğer herhangi bir sebzeyi yan yana düşünemiyorum :)
Benim sevdiğim şeyler hep zararlı abur cuburlar, sağlıklı şeyleri yemekte nedense zorlanıyorum :125:

:86::86::86:protein zengini menü istiyorum aciiiiiil
regl oldum yarını bile bekleyemedi :43::43::43:
şimdi bütün gece ağrı çekcem sabah yaptırabilirim anca iğnemi:43::43::43:

Zaten mümkünse tatlılara hiç dokunmamak lazım ama pek mümkün olmuyor tatlılardan uzak durmak :)
Ben de tatlılardan uzak duramayınca saha az kalorili kaçamakların yolunu arıyorum işte :86:
Protein bence çok gerekli, dikkat ettim senin listelerinde en az rastlanan şey protein :)
Çökelek yediğimiz tam yağlı beyaz peynirden kat kat daha iyi, kalsiyum oranı da epey yüksek...
Yani yiyebiliyorsun gün içinde bolca tüketmelisin, ben zorlandığım için fazla tüketemiyorum :)

[1] gofredo 518
[2] Çam Fıstığı 600 neyde kullandım anlayamadım ve alakasız bişey çekti canım:43::43:
[3] Vişne Suyu 440
[4] Ekmek 260
[5] Karışık Salata 61.5
[6] Peynirli Makarna 177 yarın salçalısını yapsammı ki:44::44:
[9] yesil cay 0
[10] Börek 330 ........
[11] Peynirli Poğaça 220

offf of :39::39::39:
neyseki tokum makarna yapmıcam bu saatte:27:

Pilav, lokum, çikolata .... :)
Elma diyeti sonrası tatlı atakları başladı galiba :1:
Elma diyeti dayanılacak şey değildi, zaten dayanamadık da :)

etracm elma diyetiyle olcak iş deyildi zaten. . zararın neresnden dönülse kardır dimi:D hemen bugn yedklerimi yazıyım:

4 tane küçk lokum

3 köfte

yarım kase pilav

az yağlı yeşil salata

ve çeyrek tadelle.(beyaz çikolatalısı çıkmş dayanamdm attm azğzıma azck:9:)

evet kendimi mutlu etmek için yedim ama pişmanım off eski hevesim neden yok :(((((

:19::19::19: silkelen ve kendine gel! biz neden varız.. birririmizi frenlemek için. bak yeter bu kadar ara verdiğin istediğin kiloya az kaldııı sabret.. güzl elbiseleri düşün. günde insanın abarttığı birşy olur ama hepsi aynı gün olmaz. hele şam fıstığı:53::53:

hadi artk bak yarn geçsn yeni bir hafta başlıyor aramıza dön!

evet kendimi mutlu etmek için yedim ama pişmanım off eski hevesim neden yok :(((((

:19::19::19: silkelen ve kendine gel! biz neden varız.. birririmizi frenlemek için. bak yeter bu kadar ara verdiğin istediğin kiloya az kaldııı sabret.. güzl elbiseleri düşün. günde insanın abarttığı birşy olur ama hepsi aynı gün olmaz. hele şam fıstığı:53::53:

hadi artk bak yarn geçsn yeni bir hafta başlıyor aramıza dön!:66:

hadi artk bak yarn geçsn yeni bir hafta başlıyor aramıza dön!:66:

evet haklısın 20 nisana kadar 58 olmak istiyorum en yakın arkadaşımın düğünü var :123:

Hanımlar 9. takım açılmadan önce çok fazla talep olduğu için takımların kontenjanları esnetilmişti.
Normalde 12 kişi olan kontenjan sınırı aşılabiliyordu ancak şu an 9. takım açıldı ve daha fazla talep olması halinde sırasıyla kilitlenmiş olan takımlar açılacak.
Bizim de hali hazırda 10 aktif üyemiz var, yani sadece 2 kişilik kontenjanımız var.
4 yeni üyeden sadece 2 tanesini listeye alabiliriz.
Takıma davet ediliş sıralarına göre listeye alıcam büyük ihtimalle.
Yarın eğer bildirim konusunda bir problem olmazsa, bütün yeni üyeler vaktinde bildirim yaparsa bu kıstasa göre hareket etmekten başka çare görnmüyor şu an.
Bildirimde geciken yeni üyeler olursa, bildirimde bulunanlar listeye alınır.

Benim aklıma başka bir yöntem gelmiyor...
Önerisi olan var mı hanımlar ? :)

Son düzenleme:
Back