• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Elifçim ben 40 bedene denk geliyor diye biliyorum...
Markadan markaya da değişiyor, ona da dikkat etmek lazım :)

batuhancm geçmş olsun. bende aynı şeklde rahatsızm baya.. dikkat edicm bu hafta amasıkı diyet yapmayaı düşünmüyorm...

bu arada kızlar 31 beden kot norml bildiğimz bedende kaç bedene tekabül ediyor? 40 mı?

Son düzenleme:
Elifçim ben 40 bedene denk geliyor diye biliyorum...
Markadan markaya da değişiyor, ona da dikkat etmek lazım :)

bugn kot alıym dedm 31 tam oldu.. oysa evdeki 40 benden pantolonlar bol geliyor.. dediğin gibi markadan markaya değişiyo belkide cnm.:61: teşşkr ederm cevp için

Son düzenleme:
Bugün Yediklerim
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
100 gr tam yağlı beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay

2 tane minik elma

Yarım porsiyon barbunya
Bol yeşillikli, 1 yemek kaşığı yağ ilave edilmiş salata
1 kase mantar çorbası

1 tane muz

300 gr tam yağlı yoğurt
100 gr tam yağlı beyaz peynir
3 tane haşlanmış yumurta

toplam: 1750 kalori :101:

Portein kısmını bilerek ve isteyerek abarttım ama umarım 4 yumurta nedeniyle bu akşam fenalık geçirmem :122:

protein yağ yakımınımı sağlıyor:15:

merhaba arkadaslar cook yorgunum cook.... :59:
herkes ne güzel diyetiyle mutlu mesut yasiyor.. ben su an diyet disinda herseyle mesgulüm. asiri yemiyorum ama özel bir beslenme de yapamiyorum malesef :59:

uyaninca 1 bardak balli sirkeli sicak su

sabah 1 tabak salata

Ara : yesil cay

Ara : yasemin cayi

ögle yarim tabak patates salatasi

Ara : aci biberli limon cayi

aksam 1 peynirli börek , diyet kola (1 kutu)

Ara : 2 kupa siyah cay

protein yağ yakımınımı sağlıyor:15:

Karbonhidrat yerine protein yediğin zaman kan şekerin dengeleniyor, en büyük avantajı bu.
Aynı zamanda proteinler hazmedilmesi zor besinler olduğu için vücut bunları hazmetmeye çalışırken ekstra kalori harcıyor :)

bugn kot alıym dedm 31 tam oldu.. oysa evdeki 40 benden pantolonlar bol geliyor.. dediğin gibi markadan markaya değişiyo belkide cnm.:61: teşşkr ederm cevp için

Rica ederim canım :112:
Beden meselesini sakın ola ki dert etme, her marka farklı takılıyor, aldırmamak lazım :)

merhaba arkadaslar cook yorgunum cook.... :59:
herkes ne güzel diyetiyle mutlu mesut yasiyor.. ben su an diyet disinda herseyle mesgulüm. asiri yemiyorum ama özel bir beslenme de yapamiyorum malesef :59:

uyaninca 1 bardak balli sirkeli sicak su

sabah 1 tabak salata

Ara : yesil cay

Ara : yasemin cayi

ögle yarim tabak patates salatasi

Ara : aci biberli limon cayi

aksam 1 peynirli börek , diyet kola (1 kutu)

Ara : 2 kupa siyah cay

Etracım listene baktım da öyle çok abartılacak bir kalorisi yok.
Börek, patates salatası vs hemen dikkati çekiyor ama bir kalori aşım söz konusu değil o yüzden için rahat olsun :)
Ama gönül ister ki daha dengeli bir liste olsun, karbonhidratların yanı sıra kaliteli yağlar ve protein de olsun...
Ama sen oldukça iradelisin, yarın silkelenip yeniden başlarsın, biliyorum ben
:132:

sabah diyette olduğumu unuttum ve bir paket tutku yedim 617 kl.
tavuklu pilav yedim ve ela yicem birazdan:43:

Sabah bir hata yapmışsın ama bu saatten sonra hatalara devam etme lütfen :19:

benim elma diyeti de yalan oldu arkadaş çağırdı ona gittim diyet falan kalmadı artk yarın kısmetse offffffffff

Ayşecim ben denedim elma diyetini.
Önce olmaz demiş, sonra heves edip denemiştim ama şimdi tekrar söylüyorum ki elma diyetinden uzak durmak lazım :)
Eğer bir değişiklik istiyorsan protein diyetini dene birkaç gün :)
Çok daha kolay ve etkili :119:

kızlar elma diyeti bizi yemeklere saldırtıyor farkndamsnz :S kan şekerini çok düşürüyor demekki. kaçamaklarımızn kalorileri gün geçtikçe artıyor.. aman dikkat.. bende bi kaç güne spora başlasam kontrol altına alcm inşallah..

Elma diyeti konusunda sana sonuna kadar katılıyorum Elifçim :)
Gerçekten uzak durmak gerek...
Sen bir de spora başlarsan kimse tutamaz seni, belki sana özenip biz de birşeyler yaparız :124:

Karbonhidrat yerine protein yediğin zaman kan şekerin dengeleniyor, en büyük avantajı bu.
Aynı zamanda proteinler hazmedilmesi zor besinler olduğu için vücut bunları hazmetmeye çalışırken ekstra kalori harcıyor :)

Rica ederim canım :112:
Beden meselesini sakın ola ki dert etme, her marka farklı takılıyor, aldırmamak lazım :)

Etracım listene baktım da öyle çok abartılacak bir kalorisi yok.
Börek, patates salatası vs hemen dikkati çekiyor ama bir kalori aşım söz konusu değil o yüzden için rahat olsun :)
Ama gönül ister ki daha dengeli bir liste olsun, karbonhidratların yanı sıra kaliteli yağlar ve protein de olsun...
Ama sen oldukça iradelisin, yarın silkelenip yeniden başlarsın, biliyorum ben
:132:

Ayşecim ben denedim elma diyetini.
Önce olmaz demiş, sonra heves edip denemiştim ama şimdi tekrar söylüyorum ki elma diyetinden uzak durmak lazım :)
Eğer bir değişiklik istiyorsan protein diyetini dene birkaç gün :)
Çok daha kolay ve etkili :119:

Elma diyeti konusunda sana sonuna kadar katılıyorum Elifçim :)
Gerçekten uzak durmak gerek...
Sen bir de spora başlarsan kimse tutamaz seni, belki sana özenip biz de birşeyler yaparız :124:

inşallah özndircek kadar büyk değişmler elde ederim de sizede öneririm. yapmayanlarla dalga falan geçeriz takımca:60::60::60:

merhaba kızlar bugunki menümmmmmm:42:

Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Çaykeyfi Gold Müsli 30 GRAM 138.6
[3] Karışık Salata 0.5 PORSİYON 61.5
[4] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[5] Pirinç Çorbası (salçalı) 1 PORSİYON 114
[6] Peynirli Pide 1 ADET 400
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[8] Süt 0.1 LİTRE 68

toplam:1013kal

merhaba kızlar bugunki menümmmmmm:42:

Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Çaykeyfi Gold Müsli 30 GRAM 138.6
[3] Karışık Salata 0.5 PORSİYON 61.5
[4] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[5] Pirinç Çorbası (salçalı) 1 PORSİYON 114
[6] Peynirli Pide 1 ADET 400
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[8] Süt 0.1 LİTRE 68

toplam:1013kal

kızlar menümü yazıyorum ve kaçıyorum maalesef uyku saati

Kahvaltı 247 cal.
kepekli sandviç ekmegi 1 ad. 167 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
nescafe - sade/şekersiz 1 kupa 0 cal.
Öğle Yemeği 263 cal.
biber dolma - zeytinyağlı 0.5 por. 132 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
İkinci Ara Öğün 93 cal
elma 1 ad. 60 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
yeşil çay - şekersiz 1 fincan 0 cal.
Akşam Yemeği 334 cal.
nohut yemeği 0.5 por. 176 cal.
pirinç pilavı 0.25 por. 80 cal.
yoğurt (az yağlı) 30 gr. 18 cal.
Ara 60 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 970 cal.

Kizlar oncelikle kadinlar gununuz kutlu mutlu olsun :54:
Benimde elma diyeti yalan oldu malesef. Midem resmen kustu, artik konusmuyo benimle :9:
Onceden acikinca girrrr gurrrr yapardi:1:, simdi o bile yok. Zorla yemeye calisiyorum, cunku artik
hastalanmama ramak kaldi. Bugunku yediklerim 2 tane kozlenmis biber 1 tane patlican oda yine kozde.
sabah 1 kahve icmistim sut tozlu(biliyorum cok kalori iceriyor ama biyerden almam lazim bu kalorileri)
3 tane domates, 2 kasik yogurt. Yavas yavas arttirmaya calisiorum kalori alimini, cunku spora gitmeye
enerjim kalmiyor.

dediğim gibi sadece elma yedim kötü bitmedi en azından:27:

Herkese günaydın,

Dünkü listemi topluca yazayım dedim :) Dün sanki elma diyeti yapıyor gibi değildim ama :( Bugün yine tam gaz devam

Sabah,

1 sandeviç ekmeği arasına
2 dilim kaşar peyniri
4 dilim domates
4 dilim salam
2 yaprak marul

Arada

1 şekrli ve kremali kahve

Saat 3 te 1 tane orta boy elma
Saat 4 te 2 tane hurma, 1 tane ceviz (bayılıyorumda ben hurmaya. Başım döndü biraz o yüzden yedim.)

Akşam

2 Kepçe mercimek çorbası
4 kaşık yoğurt

ve 1 yemek tabağı dolusu civarında da patlamış mısır :43:
Yiğenlerim vardı onlara patlatınca bende yedim. Dayanamadım :(

bugün biraz fazla ekmek yiyerek günüme başladım ve kendimi kontrol edemediğimin farkına vardım belki size saçma gelebilir ama bir sitede zayıflamaya yardımcı bir müzik vardı onu dinleyerek kendimi tutmaya çalışıyorum daha önce bir kere denemiştim ve iştahım inanılmaz kesilmişti inanarak yapmanın bir etkisi olarak umarım işe yarar bir süre benim kilo vermeme yardımcı olur:69:

Son düzenleme:
bugün biraz fazla ekmek yiyerek günüme başladım ve kendimi kontrol edemediğimin farkına vardım belki size saçma gelebilir ama bir sitede zayıflamaya yardımcı bir müzik vardı onu dinleyerek kendimi tutmaya çalışıyorum daha önce bir kere denemiştim ve iştahım inanılmaz kesilmişti inanarak yapmanın bir etkisi olarak umarım işe yarar bir süre benim kilo vermeme yardımcı olur:69:

gerbera hangi site? bana özelden yazar mısın?

Back