Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende senin gibi elmayı sevmiyorum ama bende kızlarla birlikte meyve diyeti yapıyorum :16:
bu arada geçmiş olsun iştahı nasıl iyi mi?

bende kendimce yapıyorum işte dietimi :) yağsız yiyorum ,ekmek,tatlı ,kızartma ve abur cubur yemiyorum :34:
kzıma gelince hasta olunca hiç iştahı kalmıyo maalesef :26: üstelik ateşide var :( bakalım belki yarın doktora gideriz ..

Elma yemekden icim disima cikti, ustelik nedense bilmem omrumde hayatimda sivilce sorunuyla karsilasmadim stressden heryerimde cikti. Ise yariomu yaramiyomu onuda bilmiyorum, tartilmak istemiyorum cunku bozuk bi tarti almistim 1 bucuk hafta once morelim bozulmustu, tartinin bozukluguna oturdum agladim.:1:yani gercekden piskolojiyi bozuyo her Allah in gunu tartilmak. Gunluk aldigim kalori maksimum 600e kadar cikabiliyor, ondan sonrasini zaten hazmetmiyor midem. Hem piskolojik olarak hemde vudut sagligi acisindan cokuslerdeyim. :14:

Elma yemekden icim disima cikti, ustelik nedense bilmem omrumde hayatimda sivilce sorunuyla karsilasmadim stressden heryerimde cikti. Ise yariomu yaramiyomu onuda bilmiyorum, tartilmak istemiyorum cunku bozuk bi tarti almistim 1 bucuk hafta once morelim bozulmustu, tartinin bozukluguna oturdum agladim.:1:yani gercekden piskolojiyi bozuyo her Allah in gunu tartilmak. Gunluk aldigim kalori maksimum 600e kadar cikabiliyor, ondan sonrasini zaten hazmetmiyor midem. Hem piskolojik olarak hemde vudut sagligi acisindan cokuslerdeyim. :14:

canım işine karışmak gibi olmasın ama 600 kalori çok çok az ..Allah korusun hasta olursun .. bu tarz diyetler insanı çok yıpratıyor vede kısa vadeli oluyor ..

:56: :56:
1 dilim kepek ekmeği
yarım k.kutusu peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
tek şekerli çay

1 çay barağı yağsızsüt

1 portakal

1 tabak diet lahana yemeği

şimdilik böyle :))

şerbet derken canım?
tatlım benim mevlüt vardıda bugün servis görevlisinden farkım yoktu ve başıma geleni söyleyim tavuklu pilav bir kase ve 1lt civarı şerbet:57::57:yarın aranıza katılıyorum bende şimdiye kadar ki süre size ısınma aşamasıydı sizleri sevdiğime göre motivem yüksek olur büyük ihtimal ve yarım saat yürüyüş yaptımm:23::23:günah çıkartma bitmiştir akşam yemeğimi yemeye gidiyorum onun günahını da 2 saate kadar çıkartırım:60::60::60: dimi uruz:69:

dün gecedn sonra 62.3 kalktım bu sabah kızlar 100 grm almşm sevndm ama bugn ne oldu....

gece 4 gibi uyudm 8 de okula gitmek için kalktm. 2 kepek ekmeğine tost yaptm ondan sonra her 3 saatte bir de elma yedim okulda ama 4 gibi otobüsle akşam eve dönerken.. sen pat düş yere.. millet başıma toplandı oturttular bni fln.. 4 gün boyunca sadece sıvıyla ayakta durabilen ben elmayla duramadım. anında meyvesuyu içtm otobsten inip. biraz dinlendm şimdi çok şükür iyiyim. elma diyetini yapamıcam ben maalesef olmadı.

haftaya spora başlıyorm bakalm yavaş yavaş gitsn de tam gitsn yeterki...

dün gecedn sonra 62.3 kalktım bu sabah kızlar 100 grm almşm sevndm ama bugn ne oldu....

gece 4 gibi uyudm 8 de okula gitmek için kalktm. 2 kepek ekmeğine tost yaptm ondan sonra her 3 saatte bir de elma yedim okulda ama 4 gibi otobüsle akşam eve dönerken.. sen pat düş yere.. millet başıma toplandı oturttular bni fln.. 4 gün boyunca sadece sıvıyla ayakta durabilen ben elmayla duramadım. anında meyvesuyu içtm otobsten inip. biraz dinlendm şimdi çok şükür iyiyim. elma diyetini yapamıcam ben maalesef olmadı.

canım ya iyiki bişey olmamış sana ...öyle çok bi kilon yokki kendini bu kadar zorlama :45: geç olsun güç olmasın :) kendine çok dikkat et , geçmiş olsun :71:

Herkese iyi akşamlar sevgili takım arkadaşlarım :)

Mesajlara baktım da Gerbera günah çıkartmaktan bahsetmiş, önce kendi adıma günah çıkarayım da sonra sizler neler yapmışsınız bir bakayım :9:

Sabah

3 ince dilim kepek ekmek
2 bardak şekersiz çay
50 gr peynir
5 tane zeytin

Arada (1)
1 tane muz

Arada (2)
1 tane muz

Öğlen
1 tane yoğurtlu kabak dolması
1 kase çorba

Arada
1 tane elma

Arada (2)
1 tane elma

Akşam
Mercimek çorbası
Salata

Çok hareketli bir gün geçirdim, bu da sporum olsun :101:

Benim bugünkü menüm de böyle :)
Bundan sonra yediklerime dikkat etmekle beraber kalori sayımı yapmicam.
Tıka basa yememeye dikkat ederek, daha hareketli olarak, bol şekerli ve işlenmiş gıdaları tamamen kısmadan ama büyük ölçüde uzak durmaya çalışarak devam edicem hayatıma.
Kısacası diyetten gına geldi, diyet psikolojisi de bunalttı.
Biraz da böyle denemek istiyorum, kaybedecek pek bir şeyim yok ne de olsa :)

Papatyacım
Şu an elma diyetine devam ediyorsun değil mi?
Kendine sor bakalım dayanacak gücün var mı?
Eğer dayanamam geç vakit de olsa yemek isterim ben diyorsa şimdiden bir şeyler atıştırmanı tavsiye ederim.
Daha sonra geç vakitte atıştırmak hem daha fazla kilo aldırıcı hem de o zamana kadar açlık tavan yaptığından gözün yemekten başka bir şey göremeyeceği için her şeye saldırma olasılığın var :111:
Aman ha ! :)

Gülşencim
Kızın rahatsızlanmış, yeni haberim oldu...
Çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda ayaklanmasını, tekrar iyi olmasını dilerim canım :70:
Aslında hepimiz biliyoruz, en iyi yöntem yediklerine dikkat etme yöntemi, tıpkı senin yaptığın gibi :)
Keşke bir de uygulayabilsek !
Bir ara çok fazla yoğurt tüketiyordum, biliyorsun, özellikle yağsız yoğurt tüketiyordum.
Ama sonradan öğrendim ki yağ oranını azaltalım derken karbonhidrat ve sodyuma boğuyorlarmış yoğurdu.
O yüzden ben tam yağlı yoğurt yemeye başladım.
Hem yoğurttan gelecek yağ sağlıklı yağlardan, varsın gelsin :1:
Ayrıca yemek listeni de çok beğendim, daha bir şeyler rahatlıkla yenir bence :)

Kandee
Canım öyle bir anlatmışsın ki, günlük kalori miktarım 600 kaloriye çıkıyor derken çok fazla yiyiyormuşsun gibi anlatmışsın :)
Bence çok az, hatta tehlikeli boyutta az kalori.
1100 kalorinin altına düşmek bile sakıncalıyken 600 kaloriyi düşünmek bile istemiyorum...
Hem böyle olunca yine kilo veremezsin.
Vücut kıtlık bilincine girip daha az kalori harcamaya, tasarruf yapmaya başlıyor.
Sen de hep aç kalıyor, hem de kilo veremiyorsun...
Biraz daha dengeli beslenmelisin canım :125:

Gerbera
Öncelikle şunu sorayım, sana Gerbera diye mi hitap edeyim? :)
Sen nasıl istersen, hangisini tercih edersen ona göre davranırım...

Gerbera birkaç gündür yemek konusunda çizgiyi aşmamış olsam bu yediklerinden sonra şöyle okkalı bir cezayı hak ederdin ama kaptan olarak ben ipin ucunu bu kadar kaçırmışken sana laf söylemeye yüzüm yok :77:

Yine şanslısın :86:
İkimiz birlikte yeme düzenini oturtmalıyız.
İkimiz de kilo almak isteyenler başlığındaymış gibi davranıyoruz :)

Elifçim
Canım çok çok geçmiş olsun, inşallah çok ciddi bir problemin olmamıştır :59:
Bu kadar uzun süre açlık düzeyindeki yetersiz beslenmeye daha fazla dayanamamış demek ki bünye.
Daha önce yaptığın diyet de çok katı bir diyetti, henüz onun üzerinden çok vakit geçmemişken yine başka katı bir diyet...
Bence bunlar birikimin sonucunda olan şeyler.
Elifçim bundan sonra lütfen dikkat et.
Zaten 2 gram yağ kaldı minik bedeninde, onu da yavaş yavaş, sakin sakin ve sağlıklı bir şekilde ver canım :16:

Elifcigim cok gecmis olsun tatlim..:59: elma diyeti beni de gücsüz düsürüyor aksamlari :59: cok ters bir zamana denk geldi yaa.. cok yogunum malesef. sabah 7 den aksam 7 ye kadar kosturmaca icindeyim hergün.. :59: elma yeme firsatim olmuyor. aksam 7 den sonra da 1-2 kilo elma ye olmuyor :59: bir de tam regl dönemimin baslangicina denk geldi.. canim acayip tatli istiyor.. dün biraz yedim ama bugün dikkat ettim hic yemedim.. Elma diyetini bende yapamiyorum... en az 1 kilo elma bile yiyemiyorum. Bir süre sonra midemi bulandiriyor elma yemek. Normal saglikli beslenmeye calisacagim artik. Zaten en iyi kilo verdigim dönem herseyden yedigim ama miktarlarina dikkat ederek yedigim dönemdi. ne protein diyetinden ne de digerlerinden istedigim verimi alamadim... su yogunlukta sok diyet uygularsam elif gibi bir yere düsüp kalacagim Allah korusun. tartiya cikmaktan korkuyorum... aldigimi sanmiyorum ama.. ayni kiloyu görmekten de korkuyorum :59: hemen uyumak istiyorum ölüyorum yorgunluktan.... gece kalkip ders calisacagim sabah yine 7 de uyanmam gerek.

Bugünkü menüm

uyaninca balli ,sirkeli su

sabah
1 tabak salata ( roka,vogerlsalata, domates , limon)
1 kasik yagsiz sürme peynir
5-6 yesil zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak nar cayi

Ara : 1 bardak yasemin , yasil cay

Ara : 1 bardak aci biberli limon cayi

Ara : 1 bardak yesil cay

Ara : 300 gr. elma

Aksam : 1 tabak patates salatasi

Ara : 1 bardak nar cicekli ananas cayi

Son düzenleme:

Mesajlara baktım da Gerbera günah çıkartmaktan bahsetmiş, önce kendi adıma günah çıkarayım da sonra sizler neler yapmışsınız bir bakayım :9:

Sabah

3 ince dilim kepek ekmek
2 bardak şekersiz çay
50 gr peynir
5 tane zeytin

Arada (1)
1 tane muz

Arada (2)
1 tane muz

Öğlen
1 kase çorba

Arada
1 tane elma

Arada (2)
1 tane elma

Akşam
Mercimek çorbası
Salata

Tıka basa yememeye dikkat ederek, daha hareketli olarak, bol şekerli ve işlenmiş gıdaları tamamen kısmadan ama büyük ölçüde uzak durmaya çalışarak devam edicem hayatıma.

Papatyacım
Eğer dayanamam geç vakit de olsa yemek isterim ben diyorsa şimdiden bir şeyler atıştırmanı tavsiye ederim.
Daha sonra geç vakitte atıştırmak hem daha fazla kilo aldırıcı hem de o zamana kadar açlık tavan yaptığından gözün yemekten başka bir şey göremeyeceği için her şeye saldırma olasılığın var :111:

Gülşencim
Çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda ayaklanmasını, tekrar iyi olmasını dilerim canım :70:
Aslında hepimiz biliyoruz, en iyi yöntem yediklerine dikkat etme yöntemi, tıpkı senin yaptığın gibi :)
Bir ara çok fazla yoğurt tüketiyordum, biliyorsun, özellikle yağsız yoğurt tüketiyordum.
Ama sonradan öğrendim ki yağ oranını azaltalım derken karbonhidrat ve sodyuma boğuyorlarmış yoğurdu.

Kandee
Canım öyle bir anlatmışsın ki, günlük kalori miktarım 600 kaloriye çıkıyor derken çok fazla yiyiyormuşsun gibi anlatmışsın :)
1100 kalorinin altına düşmek bile sakıncalıyken 600 kaloriyi düşünmek bile istemiyorum...
Vücut kıtlık bilincine girip daha az kalori harcamaya, tasarruf yapmaya başlıyor.

Gerbera

Gerbera birkaç gündür yemek konusunda çizgiyi aşmamış olsam bu yediklerinden sonra şöyle okkalı bir cezayı hak ederdin ama kaptan olarak ben ipin ucunu bu kadar kaçırmışken sana laf söylemeye yüzüm yok :77:

Elifçim
Bu kadar uzun süre açlık düzeyindeki yetersiz beslenmeye daha fazla dayanamamış demek ki bünye.
Daha önce yaptığın diyet de çok katı bir diyetti, henüz onun üzerinden çok vakit geçmemişken yine başka katı bir diyet...
Zaten 2 gram yağ kaldı minik bedeninde, onu da yavaş yavaş, sakin sakin ve sağlıklı bir şekilde ver canım :16:

güzel temennilerin için teşekkür ederim cnm, sanrım dediğin gibi katı bi diyettn çıkıp katı bir diyete girdiğimden oldu böyle. ayrıca hiçte ufak bir bedenim yok doğrusu... 58 e çektim hedef kilomu. kıyafetliyken idare ediyorm da.. üstmde bişy yokken.....:43: dediğin gibi kalan 4-4 bçk kilomuda yavaş yavaş vericm. hem sizlere daha doyamadım ki ben!:69:

Elifcigim cok gecmis olsun tatlim..:59: elma diyeti beni de gücsüz düsürüyor aksamlari :59: cok ters bir zamana denk geldi yaa.. cok yogunum malesef. sabah 7 den aksam 7 ye kadar kosturmaca icindeyim hergün.. :59: elma yeme firsatim olmuyor. aksam 7 den sonra da 1-2 kilo elma ye olmuyor :59: bir de tam regl dönemimin baslangicina denk geldi.. canim acayip tatli istiyor.. dün biraz yedim ama bugün dikkat ettim hic yemedim.. Elma diyetini bende yapamiyorum... en az 1 kilo elma bile yiyemiyorum. Bir süre sonra midemi bulandiriyor elma yemek. Normal saglikli beslenmeye calisacagim artik. Zaten en iyi kilo verdigim dönem herseyden yedigim ama miktarlarina dikkat ederek yedigim dönemdi. ne protein diyetinden ne de digerlerinden istedigim verimi alamadim... su yogunlukta sok diyet uygularsam elif gibi bir yere düsüp kalacagim Allah korusun. tartiya cikmaktan korkuyorum... aldigimi sanmiyorum ama.. ayni kiloyu görmekten de korkuyorum :59: hemen uyumak istiyorum ölüyorum yorgunluktan.... gece kalkip ders calisacagim sabah yine 7 de uyanmam gerek.

Bugünkü menüm

uyaninca balli ,sirkeli su

sabah
1 tabak salata ( roka,vogerlsalata, domates , limon)
1 kasik yagsiz sürme peynir
5-6 yesil zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak nar cayi

Ara : 1 bardak yasemin , yasil cay

Ara : 1 bardak aci biberli limon cayi

Ara : 1 bardak yesil cay

Ara : 300 gr. elma

Aksam : 1 tabak patates salatasi

Ara : 1 bardak nar cicekli ananas cayi

dediğin gibi cnm kötü zamana denk geldi.. tatl zamanı yapıyor olsak yapılmıcak şey değil ama gece geç saatlere kadar uyumayıp erkenden kalkınca elma tutmuyor insanı... ben bırktm eski düzenime geri döndm sabah ve öğle norml yiyip akşamları çorba yada salata yada meyveyle geçiştircm eskisi gibi... sende zorlama kendini cnm. ama tatlı da çok yeme:49:

slm:3:
1yumurtayla menemen 3-4 dilim ekmek yedim:26:

Sabah

3 ince dilim kepek ekmek
2 bardak şekersiz çay
50 gr peynir
5 tane zeytin

Arada (1)
1 tane muz

Arada (2)
1 tane muz

Öğlen
1 kase çorba

Arada
1 tane elma

Arada (2)
1 tane elma

Akşam
Mercimek çorbası
Salata

Papatyacım

Gülşencim

Kandee

Gerbera

Elifçim

nasıl istiyorsan hitap edebilirsin nasıl rahat ediyorsan

ipin ucunu kaçırdım farkındayım yarın düzgün bir listeyle başlamayı umuyorum

sizlerinde desteğiyle 5 kilo kadar verebilsem yaza kadar:26:

yok yok hem sabahtan akşama kadar çocuk bakıp hemde diyet olmuyor :(((
ben zaten sevmedim buz gibi meyveyle de karın doymuyor :'(((
galiba ben normal yaşantıma dönsem daha iyi kilo veririm gibime geliyor yoksa kendimi sınırladıkça daha çok etrafa saldırmaya başladım :14:
bilmiyorum arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz :77:

Ben elma diyetini yapamadım, yediklerimi azaltıp hareketimi arttırarak kilo vermeye devam edicem :)

yok yok hem sabahtan akşama kadar çocuk bakıp hemde diyet olmuyor :(((
ben zaten sevmedim buz gibi meyveyle de karın doymuyor :'(((
galiba ben normal yaşantıma dönsem daha iyi kilo veririm gibime geliyor yoksa kendimi sınırladıkça daha çok etrafa saldırmaya başladım :14:
bilmiyorum arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz :77:

Ben elma diyetini yapamadım, yediklerimi azaltıp hareketimi arttırarak kilo vermeye devam edicem :)

uruzum çok mantıklı kararlar alıyorsun bu yüzden çok seviyorum seni:16::17::69:
bende abur cuburdan az da olsa yiyerek sağlıklı! bir şekilde kilo vericem yoksa bu gidiş bana kilo aldırmaya başladı :63:

geçmiş olsun canım fazla kilon yok zaten yavaş vermek en sağlıklı ve kalıcısı

menümüde yazayım
Kahvaltı 250 cal.
kepekli sandviç ekmegi 1 ad. 167 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
domates 0.25 ad. 3 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
nescafe - sade/şekersiz 1 fincan 0 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 338 cal.
ıspanak yemeği 0.5 por. 105 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
makarna (haşlanmış) 3 yemek kaşığı 102 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
İkinci Ara Öğün 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
nescafe - sade/şekersiz 1 kupa 0 cal.
Akşam Yemeği 350 cal.
kepekli ekmek (kepek ekmeği) 1 dilim 60 cal.
ızgara köfte 3 ad. 195 cal.
ayran 0.5 bard. 35 cal.
Ara Öğün 60 cal.
elma 1 ad. 60 cal.

TOPLAM KALORİ 1004 cal.

Hanımlar 9. takımda da sohbete katılabilirsiniz...
Yeni açılan bir takım olduğu için yarışmadaki diğer takımlarda bulunan arkadaşlarla ohbet ediyoruz, takımı canlı tutmaya çalışıyoruz ama gerçekten sıcak ve güzel bir ortam oldu, bayıldım :66:

günaydın kızlar.
gülşencim geçmiş olsun kızına canım..
bugün elma diyetine başlıyorum inş. bu şişliğimde gider bu sayede birazdan kahvaltımı yapacağım.dün eşime 3 kg yeşil elma aldırdım:1:burda baya pahalıymış yeşil elma 10 küsür tutmuş etiketi görünce şaşırdım:1:

Back