Şşştt hemen koyvermek yok :)
Hepimiz 38-40 beden olacağız. 36 bedende kadınsı özellikler kalmıyor zaten
Bu azimle dağları bile deler geçersin canım, aynen devam
evet şuana kadarZaman geçmeden eşleri belirleyelim hadi :)
2.lik oldu ama bana göre 1.yizListemizi inceledim de bu hafta kilo vermeyen hiçbir üyemiz yok :)
Bu hafta gruplar bazında kaçıncı olacağımızı merak ediyorum. Bu bünye artık şampiyonluk istiyor
tmm cnm inşallah 55 görürsün diyelim ozmnnçoook sevindim takımımız adına...harika bir liste ...umarım her hafta böyle oluruz....tüm takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
bu arada ben mezun olmak istemiyorum başkanım...mezun olursam kilo alırım...burda olunca kendimi hep kısıtlıyorum..ben burda olmaktan çok mutluyum....
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyarışı kazandık
bu gazla inş. herkes istediği ölçüye kavuşue ben 38-40 bedenim inş. 36 olurum eskisi gibipek umutlu değilim kendimden çok yiyorum ama inş.:78:
Çok sevindim, takım halinde 2. olmuşuzNihalimin derecesine de ayrıca çok sevindim, canım aynen böyle devam. Sen azmettikçe hem burda hem de hayatta ödüller bir bir gelecek sana Bu sevinçle bu önümüzdeki hafta boyunca amma diyet yaparım ben :) Çok mutlu oldum ya, bir kupa lazımdı artık bu güzel ve uyumlu ekibe Bizler GÖNÜLLERİN BİRİNCİSİYİZ :)
azracım utanıyorum menü yazmaya:78:
herkesi tebrik ederim nihalcim seni de ayrıca tebrik ederim
azracım banlanmışsın yazdığın msjlarında banlanacak bişey göremedim:84::104: anlamadım üzüldüm cnm
Çok sevindim ya, ben de ne oluyor dedim bir an :)
burdayım burda
sadece bir yanlış anlaşılma:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?