• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben geldim hem de koşa koşa kaydirigubbakcemile3
Saat 12'yi geçmeden yetiştim sanırım :)

Geçen haftaki kilom:87.8
Şu anki kilom: 86.2
Verilen kilo: 1.6
wingcim haftaya artıksempatiksalakcinni
nebersiniz kızlar.
bugün bi yorgunluk var üstümde. canım sıkkın nedense...
neden ki
ama ama saat 12'den önce geldim :gitme::kedi:
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım listeniz tamam tebrik ederim ayrıca çok güzel kg veren arkadaşlar var
ellerine sağlık cnm a.s.
Bbenim bugün sınırım yok nedense. sanırım + çıktığım için intikam alıyorum...
hm oklavalıksın hm intikam derdindesinkötükedihüso
Her hafta böyle mi olacak? Benim aklımda neden 12 diye kaldı? Daha önce bildirim için son saat 12 değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum :uhm:
cnm 10 12 arası
bugün tatildi ondan öyle oldu
sonunda spora başladım...slim in 6 ya başladım...6 haftalık program

slim in 6...25 dk ardından 30 dk plates yaptım...

bacaklarım titriyor hala bu slim in mahvetti beni..yarına nasıl yürürüm bilmem

süpersin cnmmopuyorumnanaktan

sonunda spora başladım...slim in 6 ya başladım...6 haftalık program

slim in 6...25 dk ardından 30 dk plates yaptım...

bacaklarım titriyor hala bu slim in mahvetti beni..yarına nasıl yürürüm bilmem
süpersin canım bu ara bende bıraktım sporu evde çok yoğunum işim bitmiyo haliyle dermanım kalmıyo spora şu işlerim bitsin başlıcam yeniden bu arada slim ne canım:uhm:

azra_sila 116,5 hedef kilo : 112,5 ilk hafta 116,0 ikinci hafta 115,3 :nazar:

SEHERYILDIZI 86,5 hedef kilo 82,5 ilk hafta 85,0 ikinci hafta 85,6 CADIARZU

rukiye38 99,2 hedef kilo 96,2 ilk hafta 99,7 ikinci hafta 101,0 :1shok:

çokoprens 56,2 hedef kilo 55,0 ilk hafta 55,3 ikinci hafta 55,6 :oklava:

AySeCeYlİn 61,6 hedef kilo 58,5 ilk hafta 61,5 ikinci hafta 62,0 kötükedihüso

nightwinglover :89,3 hedef kilo 78 ilk hafta 87,8 ikinci hafta 86,2 :lepi:

asutaha : 81,4 hedef kilo 78,5 ilk hafta 83,0 ikinci hafta 82,5 a.s.

handerya : 73 hedef kilo 69.9 ilk hafta 73,5 ikinci hafta 74,0 :oklava:

ugurlucum : 85,6 hedef kilo 75,0 ilk hafta 83,8 ikinci hafta sabit aklinialirimsmile

elimphia : 85,2 hedef kilo ??? ilk hafta 88,2 ikinci hafta sabit boshayallersmile

Son düzenleme:
süpersin canım bu ara bende bıraktım sporu evde çok yoğunum işim bitmiyo haliyle dermanım kalmıyo spora şu işlerim bitsin başlıcam yeniden bu arada slim ne canım:uhm:

bende aylar sonra anca fırsat bulup başladım...slim in 6.....6 haftalık incelme programı...
iyi yoruyor adamı...bacaklarım hala titriyor...ben de 1. aşamadayım...diğer aşamalar daha zor diyorlar...

Liste için tskler elinize sağlık..
bende 2 gündür dikkat ediyorum bakalım cumaya kadar inşallah kayda değer bişeyler gider..

kızlar bir de kavitasyona giden var mı aranızda gerçekten inceltiyor mu?
bir de lpg falan var galiba tam bilmiyorum hangisi iyi..bazı fırsat siteleri var bilmiyorum takip ediyormusunuz şehirlere göre günlük fırsat yayınlıyorlar 24 saatliğine ve çok çok uygun şeyler oluyor mesela geçenlerde lazer epilasyonu (genital,kolaltı veya favori) 5 seansı toplam 25tl satın aldım henüz gitmedim ama kaliteli güzellik salonlarında..
dün de kavitasyonlu bir paket satın aldım ama annem için eğer gerçekten iyi olursa kendime de fırsat yakalrsam alıcam o pakette de 3 seans kavitasyon, 3 seans radyo frekans, 3 seans vakum-led, 3 seans pasif jimnastik ve oksijen bakımı uygulamaları 660 TL yerine 79 tl ya düşmüştü..

bakın bugünün ankara fırsatı da 5 Seans Cellu M6 LPG Uygulaması Yanında Destekleyici 5 Seans Lenf Dranaj 500 TL Yerine 59 TL! ne olduğunu tam bilmediğim için almadım ama diğer topiklerde baktım kavitasyondan genelde memnunlar

nasıl kızlar iyi değil mi?

8. TAKIM * *179.ETAP SONUÇLARI** etap 8.si

rukiye_38 ( 99,7 / 101,0 / -1,3 / -1,30% )
AySeCeYlİn ( 61,5 / 62,0 / -0,5 / -0,81% )
azra_sila ( 116,0 / 115,3 / 0,7 / 0,60% )
asutaha ( 83,0 / 82,5 / 0,5 / 0,60% )
çokoprens ( 56,5 / 56,6 / -0,1 / -0,18% )
elimphia ( 88,2 / 88,2 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 73,5 / 74,0 / -0,5 / -0,68% )
nightwinglover ( 87,8 / 87,8 / 0,0 / 0,00% )
ugurlucum ( 83,8 / 83,8 / 0,0 / 0,00% )
SEHERYILDIZI ( 85,0 / 85,6 -0,6 / -0,71% )

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 835,0 / 836,8 / -1,8 / -0,22% )

:oklava: :oklava:

Liste için tskler elinize sağlık..
bende 2 gündür dikkat ediyorum bakalım cumaya kadar inşallah kayda değer bişeyler gider..

kızlar bir de kavitasyona giden var mı aranızda gerçekten inceltiyor mu?
bir de lpg falan var galiba tam bilmiyorum hangisi iyi..bazı fırsat siteleri var bilmiyorum takip ediyormusunuz şehirlere göre günlük fırsat yayınlıyorlar 24 saatliğine ve çok çok uygun şeyler oluyor mesela geçenlerde lazer epilasyonu (genital,kolaltı veya favori) 5 seansı toplam 25tl satın aldım henüz gitmedim ama kaliteli güzellik salonlarında..
dün de kavitasyonlu bir paket satın aldım ama annem için eğer gerçekten iyi olursa kendime de fırsat yakalrsam alıcam o pakette de 3 seans kavitasyon, 3 seans radyo frekans, 3 seans vakum-led, 3 seans pasif jimnastik ve oksijen bakımı uygulamaları 660 TL yerine 79 tl ya düşmüştü..

bakın bugünün ankara fırsatı da 5 Seans Cellu M6 LPG Uygulaması Yanında Destekleyici 5 Seans Lenf Dranaj 500 TL Yerine 59 TL! ne olduğunu tam bilmediğim için almadım ama diğer topiklerde baktım kavitasyondan genelde memnunlar

nasıl kızlar iyi değil mi?

nihal gidiyordu bi ara cnm
geldiğinde ona sor bnce
gerekli ve iyi bilgiyi verir sana yerimseniben

iyi geceler kızlarrr uğur ışılak ın konserine gittik adam 5 metre ilerimdeydi yaaaa yok böyle bişe nekadar yakışıklı heybetliymiş bayıldım bittim yaniii ağzımın suları aktı resmen çok güzel geçti:DD
diyetde süperdi öğlen çok yedim akşam pek bişey yemedim iyiydi yanii:D

iyi geceler kızlarrr uğur ışılak ın konserine gittik adam 5 metre ilerimdeydi yaaaa yok böyle bişe nekadar yakışıklı heybetliymiş bayıldım bittim yaniii ağzımın suları aktı resmen çok güzel geçti:DD

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın
sabah sabah güldürdün bni asuş

asuşşş kocan duymasın kızsempatiksalakcinni

offffffffffff ugurlucuk um:(
:1: alıştık alıştık biz anlıyoruz artıkkaydirigubbakcemile3
uğurlucuk menü istiyorum ne yiyon ne içiyon yaz bakalımCADIARZU

Günaydın kızlar. umarım güzel bir hafta sonu olur.
günaydın gayem
accık anıldan bahset bize ne yapıoo ne diyo sana:ecrin_bebek:

asuşşş kocan duymasın kızsempatiksalakcinni
:1::1: asıl oklavayı görür ozmnkaydirigubbakcemile3
günaydın herkese iyi haftasonları kızlar

günaaaydın ayşeciiim
nasılsın ceylinm nasıl:teytey::sm_cool:

günaydın kızlar naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum

kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..

Back