benim menü belli bugün akşama balık kızartacağım.koçişim balık tutmuş yayın balığı balık çok yağlı bi balık değil deriside yüzüldü filoto halinde o yüzden kızartacağım.
haklısın azracım şükrediyorum. bu iş yeri o kadar sorunlu bir iş yeriki herşeye rağmen oğlum için katlanıyorum.canısı yasaklı site açmadı
şişliktr cnm sıkma tatlı canını
olsun gaye ya ne güzel bir ,işin var şükret walla
ne demek canımcım gelde içek atyıp ettin...gaye bir şekersiz kahve yapta içek hadi
azram nasıl yasaklı anlamadım
gate geçmiş olsun kıyamam oğluşuna
benim menü belli bugün akşama balık kızartacağım.koçişim balık tutmuş yayın balığı balık çok yağlı bi balık değil deriside yüzüldü filoto halinde o yüzden kızartacağım.
ayşecim ızgara yapsan yanına da boool salata bnce daha da bir süper olur gibi geliyorkaydirigubbakcemile5
yok azracım markete de dün baktım dere otu gördüm ama dere otları artık bozulmuş yosun gibi olmuş daha tezgahta duruyo başka da yeşil bişy yoktu
canım ya kıyamam ben ona..Allah acil şifalar versin işallah..canım ateşi filan yok ama iyi de olamadı. hali yok durgun bitkin iştah yok. o öle kendi halinde sessiz sedasız biköşede öle durunca ölüyorum ben...
ama bugün sesi biraz iyiydi hatta gayi neni cemiyom(seni sevmiyom) bile dedi.
gaye bir şekersiz kahve yapta içek hadi
:kedi::kedi::kedi:canım ya kıyamam ben ona..Allah acil şifalar versin işallah..
evet ya gaye bana da yap hadi çok canım istedikaydirigubbakcemile3
ya gülden sen bir aralar b-fite gidiyordun değil mi?
aydin toplucak gelin birer kaffe içek. hem iki laflar acık dedikodu ederik...
gittiğin dönemde memnun kaldın mı peki canım?ne düşünüyorsun?sence nasıl bir sistem?
patates patlıcan kabakakannehir:1shok::1shok: delikafadulden
ee napıon peki sebze yemeği olarak
patates patlıcan kabakakannehir
sebzeyi sevmiyorum ıspanak pırasa ama ceylin için istiyorum inş. gelir buralaradahergün kabak da yenmezki ya resulallah
aklıma nasrettin hocanın fıkrası geldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?