ablam canımsın benim ya şimdi o son yazını okuyunca inan çok mutlu oldum arkadaşlar bu haftayla birlik te yoğun bir tempoya giriyorum kovmadıktan sonrada sizi asla bırakmam
haziran 14 kardeşimin düğünü üç hafta sonrada benim oğlanın sünneti nişan yapacaktık pat diye düğüne cevirdiler babamlar bir anda bütün işlerimiz karştı bu gün o yüzden giremedim geline gittim abla gel sandığı acalım dedi evede yeni geldim sayılır
akrepcim bek 4-5 kişinin mesajlarını kopyalayıp düzenleyip yapıştırmam yarım saatimi almış
bu kadar zaman alacağını düşünmemiştim bu uygulamanın
o nedenle dedim herkes haftalık olarak kilo bildirimyle birlikte yeme içe ve spor bilgilerini yayınlasın diye
cidden çok oyalıyor üzgünüm
öncelikle geçmiş olsun adaşım
kozmik temizlik ne oluyor şekerim lavmanmı yapacan kendine(
ıyyyhhhh
özlemim ya araştırdım da
çok fena bişey be o
selam kızlar :) hastaneye gittik MR VE EEG çekilecek aysimamdan biliyorsunuz ki aysima küçük oldundan ilaçla uyutulup cekilecek ... mr günü uzağa atılınca eeg de aynı güne koydurduk 1 kere uyutulsun 2 islem yapılsın die.. yarın o isle uğrascaz buyyuk bi ihtimallede urfada kalacaz raporların sonuçları alabilmek için insallah bisicik çıkmaz cadımda...
menencit aşısının koruması %100 diyolar yani içime su serpti epilepsi olma ihtimali yok dedi dr yarınıda bi atlatsak ...
cadımdaki gidisat iyi :) yaramazlıklarımız basladı :) hatta memesini balıklı gölde balıklara attı:)) balık yemi bitti bizim kızda herhalde alın meme ile idare edin dedi:)))
meyve tüketimi tavan yaptı:) kivi için evde kavga cıkarıyo artık:) bi geçmisinizi okuyup bakim:))
selam kızlar :) hastaneye gittik MR VE EEG çekilecek aysimamdan biliyorsunuz ki aysima küçük oldundan ilaçla uyutulup cekilecek ... mr günü uzağa atılınca eeg de aynı güne koydurduk 1 kere uyutulsun 2 islem yapılsın die.. yarın o isle uğrascaz buyyuk bi ihtimallede urfada kalacaz raporların sonuçları alabilmek için insallah bisicik çıkmaz cadımda...
menencit aşısının koruması %100 diyolar yani içime su serpti epilepsi olma ihtimali yok dedi dr yarınıda bi atlatsak ...
cadımdaki gidisat iyi :) yaramazlıklarımız basladı :) hatta memesini balıklı gölde balıklara attı:)) balık yemi bitti bizim kızda herhalde alın meme ile idare edin dedi:)))
meyve tüketimi tavan yaptı:) kivi için evde kavga cıkarıyo artık:) bi geçmisinizi okuyup bakim:))
günaydın kızlar takımcım bol başarılar dilerim
2 gündür bende fena üşütmüşüm yatıyordum kızlar bugün geldim işe kilo durumum berbat regl oldum onun şişkinliği ve anormal derecede yemeden dolayı tartıya çıkmak istemiyorum
günaydın arkadaşlar kg bildirim acele çıkmam lazım sabit aynı kg dayım malesefki ne aşa ne yukarı
dedemin sene mevlütü var kızlar bu gün akşama girerim artık görüşürüz hayırlı cumalar hepinize
kızlar günaydınlar hemen kilo bildirimi 79,8 yani sadece 100gr vermişim ben kendimden umudu kestim artık moral eksilerde(
günaydın kızlar takımcım bol başarılar dilerim
2 gündür bende fena üşütmüşüm yatıyordum kızlar bugün geldim işe kilo durumum berbat regl oldum onun şişkinliği ve anormal derecede yemeden dolayı tartıya çıkmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?