ay inşallah dört degil hiç carpı almam icimi bir huzursuzluk sardı akrep işin kotusü ben bu günde gezmeye gidecem neyse orda bu gün yemem zaten orada pasta yok yemek var gerci ben yemegi daha cok seviyorum cok korkuyorum sitres oldum akşam kafaya taktım ya bu hafta vermediysem diye uykum kactı
kim sormuştu hatırlayamadım ama migrenim yok şeker..
sanırım hareketlerimi abarttım pazartesi vede yediklerimi kısınca tepki verdi vücut işte..yağlara çok alışmış olmalı vücut bırakmak istemiyor işte
o bendim o bendim a.s migrenin olmadığına sevindim şekerŞeniz
kızlar ben dikiş aldırmaya gidiyorum çooooooooook korkuyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kesinlikle akşam üzeri üç dörtten sonra yemiyorum birde su icersem süper olacak bizim burda hava cok güzel bu gün uludag bembeyaz burası günlük güneşlik artık şimden sonra dışardada yürüyecegim havalar ısınıyor yavaşyavaş bursamız yeşilikler icinde yürüyüş yerleri var cok güzel sabah parka belediyenin tahsis ettigi hoca geliyor ayrobik yaptırmaya ve parkta yürüyüş parkuru birde spor aletleri var cok güzel bu güzelliklerden yararlanmalıyım
slm arkadaşlar ya bu gün dartıldım yine aynı kgdayım reglimden dolayımı acaba dünden beri sirkeli suyuma başladım bal yerine hanop pekmezi katıyom iyimi yapıyom kötümü bilmiyorum napayım arkadaşlar yardım lütfen
sirkeli sıcak su içmeye başladım bende dünden berilalucum ben daha önce dietisyene gitiğimde bana kabızlık problemin olursa sabahları ılık suya 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içmemi önermişti bal bağırsakları çalıştırıyor taaa ozamanlar 20 kilo vermiştim 80 den 60 a düşmüştüm hey gidigünler hey bide aç karnına 1 bardak suya yarım limon sıkıp içiriyordum 10dk sonra wc deyim süperdi gene yapayım ben onu aklıma gelmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?