Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dünkü raporum
-6:30 bir kuru kayısı
-9:00 bir elma
-11:30 bir kuru incir,çiğ lahana
-13:30 mercimekli köfte,sumaklı soğan salata,acılı şalgam
-14:00 iki bardak limonlu sıcak su
-15:30 üç bisküvi,sıcak su(hasta ziyaretinde
-18:30 haşlanmış lahana birkaç lokma
ve bol su

egzersiz yapamadım başım kötüydü
sadece 120 dk yürüyüş yaptım

günydın fıstık hanımlar
çitosum çok geçmiş olsun tatlım çocuklar işte düşe kalka büyüyorlar benimkilerde arada düştükleri oldu yani allah daha kötüsünden korusun
asicim sexsi hatunum çok doğru noktalara değinmişin tatlım ama sağlıklı olmak için sayıflama lazım malum sen biraz mola ver çok yol kat ettin çünkü yoruldunda bide hastalıklar böğle insanı gerçekten çok yoruyor .ama çokda abartma bak benim başıma ders al verdiğin kiloları bidaha bidaha vermek zoruna gidiyor insanın
özlemcim 5 fincan derken kupalardanmı bahsediyorsun akşam akşam okadar su içilirse sabaha kadar wc taşınırız ya
limonulu sıcak suyu banada tavsiye etmiştiler dietisyenler ama sabaha aç karnına

akşamları çok ama çok az yemeye özen göster..özellikle akşam 6 dan sonra bişey yeme sadece sıcak su iç limonlu gör bak harika verirsin şeker

o bendim o bendim a.s migrenin olmadığına sevindim şekerŞeniz
kızlar ben dikiş aldırmaya gidiyorum çooooooooook korkuyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kesinlikle akşam üzeri üç dörtten sonra yemiyorum birde su icersem süper olacak bizim burda hava cok güzel bu gün uludag bembeyaz burası günlük güneşlik artık şimden sonra dışardada yürüyecegim havalar ısınıyor yavaşyavaş bursamız yeşilikler icinde yürüyüş yerleri var cok güzel sabah parka belediyenin tahsis ettigi hoca geliyor ayrobik yaptırmaya ve parkta yürüyüş parkuru birde spor aletleri var cok güzel bu güzelliklerden yararlanmalıyım

ooo canım sen burayı anlatmışsın ne güzel..burda da aynı..
ve senin gibi düşünüyorum..sabahları çıkamıyordum soğuk oluyordu..havalar böyle giderse sabah erken çıkarım artık bende şeker

slm arkadaşlar ya bu gün dartıldım yine aynı kgdayım reglimden dolayımı acaba dünden beri sirkeli suyuma başladım bal yerine hanop pekmezi katıyom iyimi yapıyom kötümü bilmiyorum napayım arkadaşlar yardım lütfen

bugünlerde bir durguluk var takımda lili abla .hüsel yoklar gibi ben mi göremiyorum asicim de kuzusunlan ilgileniyor
özlemcim geçmiş olsun canım çok acımacak:
selmacım öğle bir anlattınki kalkıp gelesim geldi çok özledim bursayı çok belki önümüzdeki ay giderim şöğle 1 hafatlığına
kızlar başım bir ağrıyor dünden beri bezdirdi artık neden böğle oluyor bilmem
çitoss nasıl bebişin iyimi

lalucum ben daha önce dietisyene gitiğimde bana kabızlık problemin olursa sabahları ılık suya 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içmemi önermişti bal bağırsakları çalıştırıyor taaa ozamanlar 20 kilo vermiştim 80 den 60 a düşmüştüm hey gidigünler hey bide aç karnına 1 bardak suya yarım limon sıkıp içiriyordum 10dk sonra wc deyim süperdi gene yapayım ben onu aklıma gelmişken

sirkeli sıcak su içmeye başladım bende dünden beri
arkadaşlar kızımın dersanesinden aradılar öğretmeni çağırdı anlıcanız dışarı çıkıyom ben evden çıktımmı kaçta geri gelirim bilmiyom gece görüşürüz diyeyim o yüzden

sabah misafirim vardı onlarla kahvaltı ettim yarım simit az tereyağı az bal peynir
zeytin hepsinden yedim
öğleyin yok ,,
akşam balık yarım kase kurufasulye bolca tere yedim a.s
bu hafta sabitsem iyidir hee :uhm:
misafirlerim gitti
annem ve babam bendeler a.s

tinkim umraım okursun canım annene acil şifalar diliyorum a.s.

çitosum allah oğlumuzu nazarlardan saklasın rahatsızlanmış herhalde geçmiş olsun a.s.

herkes yoğun herhalde kimseler uğramamış :1no2:
özlemcim yüzünün yeni şeklini nasıl bulduğunu merak ediyorum beğendinmi nasıl olmuşsun :sm_confused::asigim:
akrebin kafa ağrısı geçmemiş herhalde yok hala :1no2:
husel siteye giremiyodu açılmıyor demişti bugün msn den bana hala ulaşamamış herhalde :1no2:
asim aysimam nasıl umarım yolundadır herşey :1hug:
azad sen aç karnına suyu içte helede sıcak mutlaka işe yarar :1hug:
selma bursada yaşamak var dedirttin ya bana:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…