- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
kızlarrr karar verdim yarından itibaren montingece başlıyorummmm......
kesinlikle ve kesinlikleee başlıyorummm....
bugünki menüm çok berbatttt yarından itibaren menümüde yazmaya başlayacağımmm...
ama bu bana ders olsun ben yinede bugün ne yediğim yazacammm((((((((((((( '(
sabah bişi yiyemedim saat 11.00 gibi dr. gittim gelincede öğlen 12.30 gibi çavdar ekmeği arasına beyaz peynirli domatersli sandiviç ve portakal suyu içtimm...burda bişi yok ama saat 16:00 gibi marketten prngless ve beyaz gofert aldım bir güsel yedimmm alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile eyvahedigeldismile :mymeka:klava:
akşamda saat 19.00 gibi evdeydim mutfağa girdim saat 20.30 gibi yemekleri bitirince şunları yedim;
3 adet mücver ve yoğurt
kabak yumurtası..
bu kadar
ama deminde yine bir beyaz gofret ve çok az çam fıstığı yedimmm kendimden nefret ediyorummm... :tomato:
ben gidiyorum bir duş alım yatacağımmm ve sabahtan itibarende ciddi ciddi şu montin.diyetine başlayacağımm...
ay bu sefer de bnm kız gece ateşlendi
sabah kadaar uyutmadı uyumadı
seher silme aksın gitsinkaydirigubbakcemile3
kızlar bugün öğleden sonra bir iş görüşmem olacak
hayırlısı olsun dua edinde bana
ama sanırım olursada bilgisayara gündüzleri elveda
kızlar siz normal ekmek çeşitlerinden mi alıyorsunuz uno nunmu alıyorsunuz.
ekmeğim bitmiş marketten dün alayım dedim uno 4,5 tl deyince şok oldum. he 2,25 2,5 filan alıyodum hatta en sonuncusunu 1,9 aldım. gariplik bende mi fiyatlarda mı.
bi anda bu zam garip geldi bana
bende unonun çok tahıllısını çok beğendim emme 4,5 tl olmuş be yaaa:1shok::1shok: böle oldum görünce
:1shok::1shok::1shok: 4 buçuk mukızlar siz normal ekmek çeşitlerinden mi alıyorsunuz uno nunmu alıyorsunuz.
ekmeğim bitmiş marketten dün alayım dedim uno 4,5 tl deyince şok oldum. he 2,25 2,5 filan alıyodum hatta en sonuncusunu 1,9 aldım. gariplik bende mi fiyatlarda mı.
bi anda bu zam garip geldi bana
saol cnm bnm a.s.azracım kızına çok geçmiş olsun. inşş hemen atlatır. çocuklarbebekler hasta olunca çok etkileniyo çok üzülüyorum. hele hele ateşten çok korkuyorum.
[QUOTE=SEHER YILDIZI;12378980]BOYNUMA TENEKE BAĞLADIM. BUNNUMU SİLMEKTEN YARA OLDU. BENDE ARTIKIN SİLMİYOM. OH KÖKTEN ÇÖZÜM OLDU.:roflol::roflol:
saol cnm bnm teş. ederim a.s.Benn geldim...
Gayecim ben de çok tahıllıdan alıyorum abna bir hafta gidiyor fiyaına hiç bakmadım hep market alışverişiyle alıyorum...
Güldencim iş görüşmesinde başarılar sen işi yeter ki al canım gerekirse gündüzleri olmazsın boşver...
Azra sılaya da çok geçmiş olsun salgın var herkes hasta ben de acayip yorgun btkin hissediyorum...
Bu arada kızlar formsantenin bu sayısında bir dvd hediye..12 dk dan 3 set halinde sıkılaştırıcı egzersiz yaptırıyormuş arkadaşım söyledi bugün aldım ben de..haberiniz olsun kızlar..
güldencim eyüp sabriden sayende alışveriş yaptım ve bugün gelmiş
iiyiki ddemissin harika valla
cok mutluyum sana da dua ettim
allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?