- 13 Ağustos 2007
- 148
- 0
- 96
- 43
paresss cim ben cevap vereyim sanırım takım dolu ama hüsel gelirse odur bizim liderimiz o sana daha uygun cevap verir .... ben yetkisizim...
ben sana selam verdim abla ama sen ya görmedin yada geçmisi okumadın :) senden ses çıkmayınca bende bisi diyemedim facede okadar yazdım sana yanisenağlamaasi kız niye hiç selam vermiyon? küstün mü bana:)
kuzum öle yapma lütfen exra yap lütfen :) salata da ye yani bünyeyi bu sisteme sokarsın lakin bırakınca hoppppppppp kilocuklar geri gelir yani yemek de ye ama suzuz ve 4 kasıgı geçmesin :) diyet değilde yeme düzeni yap olmamı mesela sporda yapıyorsun zati aldın cal diyelimki 1400 sporla bunun yaksan bünye direk gelen yiyecekleri kiloya dönüstürür hem kendine hem sporun yakabilecegi cal al hatta bi diyetisyene gitmeni siddetle öneririm .. bilmislik olmasın ama ben diyetle verdim ama dr bu diyet değil yasam tarzın olacak demisti:)) bende isyan etmisitim:)))selam kızlar ben ancak girebildim öğlen de girdim ama o kadar çok yazmıssınız ki tamamını bile hala okuyamadım ancak akşama okur yorumlarımı yazarım bugun sabah ve öğlen 1 er dilim ekmek ve 2 şer kibrit kutusu kadar peynir yedim arada 1 er meyve ve 1 nescafe içtim bu kadar.... akşam sanırım sadece süt içecem ya da yoğurt yiyecem uyar mı hanımlar ? eve gidince muhabbete dalarım... yok okuyamadım bile ne olur biraz az yazsanız:)))
yok be abla nerdeeeeeee önteker olamadım hala 90 lara takıldım kaldım gerçi sükür bunada :)Asicim dikkatimden kaçmış canımcım. Kusura bamya. Ne ediyon? Artık ön teker olmuşsun:)
eee lili abla nerdesin???? selma morlu akrep asu azad tinkiminki özlem kuzum nerdesiniz beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yalnız kaldım yineeeeeeeeeeee((((((((((( duruuuuuuuuu pınarrrrrrrrrr
iyidir gülüm ya
şu diyet işine baya ısındım bu hafta daha hevesliyim
senden ne haber
bende arkadaşlara katılıyorum bencede eğer bebek düşünüyorsan vakit kaybetme
ikisi bir büyürler sonra daha zor oluyor benim kociş şimdi 3. cocuğu istiyor
napcamı bilmiyorum bayağı rahatlığa alıştım.......
uyyyyyyyyy kuzum senin misafir ve bicirikten dolayı sormuyom :) suanki durumunu tahmin ettim için:)) kız çitosum senide traktör tekeri ilan edimmi :)) azra abla ile ben bu takımın tekerleriydik ki hala öleyizde 3, tekerde sensin artıkın :))) senlede söz verek ön teker olacemmmmmmmmmmmm die olmamıııı:))Beni niye sormuyonnnnnnnnnn.:mymeka::mymeka::a015::a015:..pisssssssssss
3. müüüüüüüüüüüüüüü:1shok::1shok:..senin kociş çıldırmış olmalı azadcım yaaa...
Valla ben artık 2. yi bile düşünmüyorummmmmmmmm..allah çocuklarımıza uzun ve sağlıklı bir ömür versin...
uyyyyyyyyy kuzum senin misafir ve bicirikten dolayı sormuyom :) suanki durumunu tahmin ettim için:)) kız çitosum senide traktör tekeri ilan edimmi :)) azra abla ile ben bu takımın tekerleriydik ki hala öleyizde 3, tekerde sensin artıkın :))) senlede söz verek ön teker olacemmmmmmmmmmmm die olmamıııı:))
ahhhh ahhhh eskiden bende üçünçü bebişi çok istedim kocişim istemedi peş peşe büyüyen bebekler çok iyi oluyor ama artık istemiyorum allahhütaala yazdıysa da başım gözüm üstüne ama isteyerek yapmam heralde
olsun daha çok gel ben yinede artistlik yapayım dedimaşk olsun ablam bir kaç gündür sabah akşam giriyorum bu günde eski düzenime döndüm gözündenmi kaçtım acaba
en zor günümde bile girdim bu konuda elimden geleni yapıyorum a.s.
ne o kız bu yazının gerisi gelmemişya cadıselam kızlar
sağol asicim allah seninkininde gelin olduğunu göstersin senağlamainsallah ablam keske gelsem :)) bu arada hani demistim ya tain olayını laf sokuyorlarmıs dün bunu söyledi kocisim
kafamçokkarıştı:fisfisfis:çok üzgünüm:
yeni yası kutlu olsunnnnn oğlusunun :)) insallah uğurlu hayırlı gelir yeni yası :)) annesi üzülme beya oğlusun yürüyo artık ne mutlu sana bu yasa bukadar iyi evlat yetistirdin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?