Selam şekerlerrrrrrrrrr...nabersiniz?
Ben iyiyim ama bugün misafirim var..Malum bebek görme olayları..Kalabalık değil iki kişi gelecek..Menüde poğaça,elmalı pasta,su böreği,mozaik pasta...Ben ne edem nerelere gidem bi deyiverin bana...
Lilicim oğluş iyi. ben kötüyüm. berbat şiştim
Erken menapoz, yüksek tansiyon, bel fıtığı ve kemiklerde kıkırdak azalması başlamışhepsi için tek çare kilo vermek....
çitos benimde günüm var bugün delikafaduldenSelam şekerlerrrrrrrrrr...nabersiniz?
Ben iyiyim ama bugün misafirim var..Malum bebek görme olayları..Kalabalık değil iki kişi gelecek..Menüde poğaça,elmalı pasta,su böreği,mozaik pasta...Ben ne edem nerelere gidem bi deyiverin bana...
allah uzun ömürler versin ablam hepinize .
istersen senide listeme alırım bu hafta
çizelgen 107 ve 107 ile başlatırım veremezsen ve aynı kalırsan yıldız alırsın
hadi bakalım seni şöööle 70 li rakamlara uçuralım şeker
kız iki kişi için 20 çeşit pasta niye yapıyonklava:
hem pasta yapmak zorundamısın ki
yap bi kısır bol yeşillikli hem süt olur bol bol
üstüne sıcak su iç bol misafirede çay
sonrada meyve ver
biz zayıflıyoruz bize uysunlar acucuk başka yerde yesinlwer şeker
sonra kiloların sende kalacak yine
azad yeni üye selma asi luboş tinkii takımı ihmal ediyosunuzklava:
gelince biletinizi kesicem sizin ona göreklava:
sakın haaaaaaaaaa beni bekleme canım benim valla sen bebk yap ben burda olcam zaten:)) kocis konusunda yorum yapmiim ben:)))yok beeee istersen ben seni beklerim asi takma kafana... valla cillop gibisin kocanı da salla beni sinirlendirdi zaten fotosunu cırt diye geçtim:))))
insallah ablam keske gelsem :)) bu arada hani demistim ya tain olayını laf sokuyorlarmıs dün bunu söyledi kocisimkalırsın tabiii haylaz cadı :mymeka:
şöyle yamacıma gelicen benim işallah tayininiz uşağa çıkar
inim inim inletecem seni
ekmek ver diye bağırtıcam :jeyyar:
asuuuuu valla tok tukması için acayip tok tutuyor:))) ama sakın sen kullanma valla bak tahmininden çok aşırı enerji bisiler yapıyo::1shok:ayten ne iş bacım keçi boynuzu pekmezi falan anlayalım yaniiiiiiii :))))))))
yeni yası kutlu olsunnnnn oğlusunun :)) insallah uğurlu hayırlı gelir yeni yası :)) annesi üzülme beya oğlusun yürüyo artık ne mutlu sana bu yasa bukadar iyi evlat yetistirdin:)))bugün oğluşumun doğum günü kızlar :çok üzgünüm:
ilk defa bizlerden ayrı bir doğum günü kutlayacak kutlayacağız senağlama
selma su böreğini annem burda pol eslerini davet edeçem yapacak ama hiç davet etmek istemiyom çünki yanılmıyosam 2 yada 3 yıldır su böreği yiyemedimsu böreği benimde aklımda kaldı
ama aklımda kalsın midemde olmasında:)
azadcım günaydım hemşom nasılsın
veeeeeeeeeeeee kızlar size bu haft artı bildirim yapacam üzgünüm diyordum ya :) bugun tartıya çıktım gözlerimi kapattım çünki korkuyordum kiiiiiiiiiiii bi baktım :))))))) aynıyım almamısım ben beyaaa:1shok:
istersen senide listeme alırım bu hafta
çizelgen 107 ve 107 ile başlatırım veremezsen ve aynı kalırsan yıldız alırsın
hadi bakalım seni şöööle 70 li rakamlara uçuralım şeker
:
kuzuşum kıyamam yaaa :teselli:
şükür de bi denem
allah bir tane olsun vermiş ona uzun ömür versin yaradanım :Saruboceq:
benim görümcem 23 yaşında girdi menopaza o ne yapsın
çocuğuda olmadı bu yüzden
senden beterleri var gülüm şükür de :Saruboceq:
görümcem deyince aklıma geldi azram
istanbulda yaşıyosun her türlü imkanın var akapunkturla 20 kilo verdi görümcem menepoz döneminde a.s
hem takımda bizlerle olsan hemde sana yardımcı bu yöntemi kullansan nasıl olur canım :1rolleyes:
inanın böyle bir şansım olsa bir dakika durmıyacağım ben kızım için çok istiyorum bu yöntemi çok zararsız ve kilo verdiren bir yöntem
çok deneyen oldu etrafımda ve herkes mucizevi şekilde zayıfladı
malesef burda o işi yapan doktor damadının ve kızının yüzünden buraları terketti
bizde kaldık dımdızlak :1no2:
ah ahh en aklıma yatan yöntem bu benim a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?