- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Hatirliyorsan ben buraya ilk katildiğimda tekrar çikmiştim..cünkü yeterince kendimi hazir hissedemedim listeye girmek için..ve listede olupta takimada zarar vermeyi göze alamadim..biraz daha toparlandiktan sonra buraya tekrar döndüm..evet kimse kimseye sormuyir buraya katilirken bende kimseye sormadim...fakat buraya insan katildiğinda sporsuzda olsa kilo vermeyi göze aliyor demektir.. ve benim zamanim gercekten kisitli..cocuklari sabah okula ben götürüyorum..saat 9 dan 12 ye kadar ev temizliğimi yapayim yemekmi hazirlayim dağ gibi biriken 6 kişinin camaşir ütüsünümü yapayim.spormu yapayim.cocuklari 12 aldiktan sonrada derslerine yardim ediyorum ve bu bazen 4-5 saatimi aliyor of ya neyse insan ancak kendisude ayni durumda olduğu zaman anlarmiş ayrica ben alingan falan değilim ama bu son sözün son noktaydi benim için..bu şekilde insani motive edemezsin...Selamlar arkadaşım öncelikle. Amacım motive etmek ama sen çok alıngansın. Evet kimse kimsenin Özel hayatını bilemez ama buradaki amaç da belli. Özellikle sen kilo vermek istemeyenin burada ne işi var derken kırıcı olmadın değil mi. Arkadaşta sana mı soracağım diyebilirdi o zaman.hassas olduğun konuları zamanı geldiğinde konu olduğunda söylersin karşındaki insan da sana ona göre davranır.
Yoksa bana ne ben kilomu verdim . Bak burada istediği kiloya inen insanlar selamsız sabahsız kayboldu. Ahde ve insana vefa denen bir şey var. Burada bulunma amacım da oydu.Bunu anlayabilene benden selam olsun. hepinize hayırlı yarışmalar sağlıklı kilo vermeler dilerim.
Son düzenleme: