40 gun sonra ilk adetimi görmüştüm . Onun dışında nisan ve mayısta oldum . Aynı oranda geliyor azalma yok. Zaten azalma olursa gel demiştir doktorunuz genelde söylüyorlar.
[/QUOTE
Rabbim herkese bol şifa versin. Daha 20 yaşındayım umarım bi problem olmadan herşey düzenlir. Neden kist oluşmuş acaba ?
Kist bütün kadınların hayatının bir döneminde mutlaka olur korkulacak bir durum değil tedavisini olduğun sürece . Neden olduğu hakkında bilgim yok ama kist oluşumuna vücudum biraz elverişli benim. Daha öncede benzer problemleri yaşadım. Adetin yakın zamanda olur diye düşünüyorum boşuna endişe etme bende stres yapmıştım tam 40. Gun Adet oldum. İnşallah en kisa surede tekrar hamile kalırız.Yarın doktora gidicem 40günün dolmasını bekleyemiycem sanırım 36 oluyor zaten
Pardon istenmeyen gebelikten dolayi kürtaj olmuşsun. Yaşında küçük. Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ben. Umarim istediğin zaman hamile kalırsın Allah aratmasin inşallah sonra.Yarın doktora gidicem 40günün dolmasını bekleyemiycem sanırım 36 oluyor zaten
Aminn aminn bende yarında bekleyim güdeceksem yarın gidiyim dedim bakalım. Beklemek çok zor çok kötü kafanda durmadan birşeyler yaxıp çizmek gerçekten insanı yoruyorPardon istenmeyen gebelikten dolayi kürtaj olmuşsun. Yaşında küçük. Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ben. Umarim istediğin zaman hamile kalırsın Allah aratmasin inşallah sonra.
Kurtaj nasil yapiliyor ben de hamileyim ve bebekler saglikli olmazsa malesef alacaklarmis testin sonucunu bekleyecegiz. bayiltip mi kurtaj yapiyorlar nasil gecti kurtajAminn aminn bende yarında bekleyim güdeceksem yarın gidiyim dedim bakalım. Beklemek çok zor çok kötü kafanda durmadan birşeyler yaxıp çizmek gerçekten insanı yoruyor
İnşallah herşey güzel olur canım. Anestezi altında oluyorsun canım 5-10 dklık bi işlem aç karna gitmen gerekiyor kaç haftalık hamilesinKurtaj nasil yapiliyor ben de hamileyim ve bebekler saglikli olmazsa malesef alacaklarmis testin sonucunu bekleyecegiz. bayiltip mi kurtaj yapiyorlar nasil gecti kurtaj
8 haftalik... avidite testinin sonucunu bekliyorum Insaallah temiz gelirse gebelik devam edecek. Yoksa...İnşallah herşey güzel olur canım. Anestezi altında oluyorsun canım 5-10 dklık bi işlem aç karna gitmen gerekiyor kaç haftalık hamilesin
8nisanda istenmeyen gebelikten dolayı daha ilk gebeliğimde malesef aldırmak zorunda kaldım zorundaydım.. kafayı yemek üzereyim.çok üzülüyorum Ertesi gün hapına rağmen gebe kaldım. 5 haftası dolmak üzereyken alındı sonrasında 4-5 damla kanamam oldu. Bir sıkıntı olmadı 16 gün sonra kontrole gittiğimde doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi 27gün geçti ama ben korkularımın önüne geçemiyorum durmadan yapışıklık olurmu adetim hadi gelmezse ben nasıl yaşayacağım ilerde gebe kalamazsam... Adetim aynı düzenmi gelicek daha 20 yaşındayım kendime gelemiyorum lütfen birşeyler söyleyin... durmadan doktora gitmek istiyorum
Kurtaj nasil yapiliyor ben de hamileyim ve bebekler saglikli olmazsa malesef alacaklarmis testin sonucunu bekleyecegiz. bayiltip mi kurtaj yapiyorlar nasil gecti kurtaj
Tavsiyem tek doktora güvenip aldırmayın. Daha uzman profa vs gidin en azından ilk süreçte. Maalesef ben artık doktorlara pek güvenemiyorum en azından bu şekilde önemli kararlarda tek doktorla yetinemiyorum. Araştırıp iyi bir doktor bulun derim benMerhaba arkadaşlar ben taş kırdıryorsum 6seyans gitim ve kırılyodu ama duşmuyordu ultrasonda bakınca gebelik gozukyor desiler 5haftalık dedi şimdide dk aldırmamı istiyor radyasyona marus kaldı diye .bobreklerim çok kotu bide kanalda darlık olabilir olursa amelyat yapmak zorundayıs dedi şuan hiç aldırmak istemiyorum.korunmama ragmen birde reglede oldum herşey normaldı ultrasona gşdince supriz oldu ne yapacagımı bilemiyorum ne dersinz tanıdıklarınızda boyle bişey oldumu be yaptırdılar acaba .ylnış yazdıysam afola yabanvıyım anca bu kadar
Cevabınız icin Teşekkür ederim gerek kalmadı çok şükür. :)Genel anestezi altında yapılıyor. İnşallah gerekmez size, ancak korkulacak bir şey yok. Güvendiğiniz bir doktora gidin. Kürtajdan sonra bir süre üşütmemeue dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?