8 nisanda kürtaj oldum lütfen yarfım edin!!

Yarın doktora gidicem 40günün dolmasını bekleyemiycem sanırım 36 oluyor zaten
Kist bütün kadınların hayatının bir döneminde mutlaka olur korkulacak bir durum değil tedavisini olduğun sürece . Neden olduğu hakkında bilgim yok ama kist oluşumuna vücudum biraz elverişli benim. Daha öncede benzer problemleri yaşadım. Adetin yakın zamanda olur diye düşünüyorum boşuna endişe etme bende stres yapmıştım tam 40. Gun Adet oldum. İnşallah en kisa surede tekrar hamile kalırız.

Yarın doktora gidicem 40günün dolmasını bekleyemiycem sanırım 36 oluyor zaten
Pardon istenmeyen gebelikten dolayi kürtaj olmuşsun. Yaşında küçük. Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ben. Umarim istediğin zaman hamile kalırsın Allah aratmasin inşallah sonra.

Pardon istenmeyen gebelikten dolayi kürtaj olmuşsun. Yaşında küçük. Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ben. Umarim istediğin zaman hamile kalırsın Allah aratmasin inşallah sonra.
Aminn aminn bende yarında bekleyim güdeceksem yarın gidiyim dedim bakalım. Beklemek çok zor çok kötü kafanda durmadan birşeyler yaxıp çizmek gerçekten insanı yoruyor

KIzlar 37 gün oldu doktora gitmek için hazırlanmıştım bile tuvalete gittiğimde 1-2 damla kahve gibi lekeler gördüm gitmekten vazgeçtim çok mutlu oldum ama sedece okadar 3 saat geçti başka birşey geldiği yok uöarım akşama kadar gelirde rahatlarım artık. Sizce sebebi ne

Aminn aminn bende yarında bekleyim güdeceksem yarın gidiyim dedim bakalım. Beklemek çok zor çok kötü kafanda durmadan birşeyler yaxıp çizmek gerçekten insanı yoruyor
Kurtaj nasil yapiliyor ben de hamileyim ve bebekler saglikli olmazsa malesef alacaklarmis testin sonucunu bekleyecegiz. bayiltip mi kurtaj yapiyorlar nasil gecti kurtaj

Kurtaj nasil yapiliyor ben de hamileyim ve bebekler saglikli olmazsa malesef alacaklarmis testin sonucunu bekleyecegiz. bayiltip mi kurtaj yapiyorlar nasil gecti kurtaj
İnşallah herşey güzel olur canım. Anestezi altında oluyorsun canım 5-10 dklık bi işlem aç karna gitmen gerekiyor kaç haftalık hamilesin

Merhaba arkadaşlar ben taş kırdıryorsum 6seyans gitim ve kırılyodu ama duşmuyordu ultrasonda bakınca gebelik gozukyor desiler 5haftalık dedi şimdide dk aldırmamı istiyor radyasyona marus kaldı diye .bobreklerim çok kotu bide kanalda darlık olabilir olursa amelyat yapmak zorundayıs dedi şuan hiç aldırmak istemiyorum.korunmama ragmen birde reglede oldum herşey normaldı ultrasona gşdince supriz oldu ne yapacagımı bilemiyorum ne dersinz tanıdıklarınızda boyle bişey oldumu be yaptırdılar acaba .ylnış yazdıysam afola yabanvıyım anca bu kadar

Genel anestezi altında yapılıyor. İnşallah gerekmez size, ancak korkulacak bir şey yok. Güvendiğiniz bir doktora gidin. Kürtajdan sonra bir süre üşütmemeue dikkat edin

Tavsiyem tek doktora güvenip aldırmayın. Daha uzman profa vs gidin en azından ilk süreçte. Maalesef ben artık doktorlara pek güvenemiyorum en azından bu şekilde önemli kararlarda tek doktorla yetinemiyorum. Araştırıp iyi bir doktor bulun derim ben
Canınızı da sıkmayın, herşey olacağına varır. Allah şifa versin. Gördüğünüz regl yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum

Genel anestezi altında yapılıyor. İnşallah gerekmez size, ancak korkulacak bir şey yok. Güvendiğiniz bir doktora gidin. Kürtajdan sonra bir süre üşütmemeue dikkat edin
Cevabınız icin Teşekkür ederim gerek kalmadı çok şükür. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…