- 14 Nisan 2019
- 116
- 904
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim 24 gunde bir oluyordum. Miktar olarakta ayni eskisi gibiAdınıza çok sevindimm 27 gün geçti bekliyorum bende adeti öyle. Peki miktar olarak aynımı eskisi gibimi
İnşallah isteyen herkes anne olur:)Bende aylardir heyecanla , umutlaa ve hevesle anne olmayi bekliyorum ... hayat iste ...
Tupunuz neden alindiBende malesefki kürtaj oldum ama gel görki sonrasında hemen dış gebelik geçirdim ve tek tüpüm alındı doktor kürtaj oldun dimi dedi ve ben şok geçirdim buna dikkat et canım çokta kafana takma nasip kısmet yiyecek ekmeği yokmuş dua et
O kadar stres yapma kürtaj olduğum donemde çok araştırdım 2 aya kadar bekleyebilirsin simdi ramazan da geldi acliktan etkiliycektir dongunu. Kurtajdan sonra artik adetin 35 günü buluyor olabiliyormus boyle dengesizlikler icin rahat etmezse 40 in dolunca gidersin buyuk ihtimalle gerek kalmayacaktır olacaksindir.Ama ben 30-40gün içinde gelmesi gerekli eğer gelmezse doktora gidilmesi gerekiyor diye biliyorum dediğiniz doğru 2 aya yakında olabilirmiş ama 40günü geçtikten sonra doktara bi kontrole gidin diyorlar ah stres elimde değilki
İleri derece dış gebelik dktorlar anlamadı nedense tüpüm patlamış ve çok kanamadan dolayı aldılar cnmTupunuz neden alindi
Rabbim yar ve yardimciniz olsun doktora neden dava acmiyorsunuz. Nasil anlamamis. Bn ilk gebe kaldigimda dis gebelik olabir ddi 2 kan testindeİleri derece dış gebelik dktorlar anlamadı nedense tüpüm patlamış ve çok kanamadan dolayı aldılar cnm
Biçok doktora gittim ve teşhis koyamıyoruz dediler en sonunda özel bi muayenehane gittim ve çıktı dış gebelik olan olmuştu hiç bilmiyorum bile dış gebelik nedir vs ağrılarını hiç anlatmıyım bile çok zor bi süreçti nitekim aradan yıllar geçti tek tüp ve çocukla dvm cnmRabbim yar ve yardimciniz olsun doktora neden dava acmiyorsunuz. Nasil anlamamis. Bn ilk gebe kaldigimda dis gebelik olabir ddi 2 kan testinde
Çocugunuz olduysa skinti yok.Biçok doktora gittim ve teşhis koyamıyoruz dediler en sonunda özel bi muayenehane gittim ve çıktı dış gebelik olan olmuştu hiç bilmiyorum bile dış gebelik nedir vs ağrılarını hiç anlatmıyım bile çok zor bi süreçti nitekim aradan yıllar geçti tek tüp ve çocukla dvm cnm
Çok şükür dış gebelikten önce olmuştu şimdide istiyorum ama tek tüple deniycez olur inşallah cnm hayırlısıÇocugunuz olduysa skinti yok.
İnşallah 28 gün oldu şuan. Bekliyorum adetimi umarım herşey yolunda gider teşekkür ederimO kadar stres yapma kürtaj olduğum donemde çok araştırdım 2 aya kadar bekleyebilirsin simdi ramazan da geldi acliktan etkiliycektir dongunu. Kurtajdan sonra artik adetin 35 günü buluyor olabiliyormus boyle dengesizlikler icin rahat etmezse 40 in dolunca gidersin buyuk ihtimalle gerek kalmayacaktır olacaksindir.
8nisanda istenmeyen gebelikten dolayı daha ilk gebeliğimde malesef aldırmak zorunda kaldım zorundaydım.. kafayı yemek üzereyim.çok üzülüyorum Ertesi gün hapına rağmen gebe kaldım. 5 haftası dolmak üzereyken alındı sonrasında 4-5 damla kanamam oldu. Bir sıkıntı olmadı 16 gün sonra kontrole gittiğimde doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi 27gün geçti ama ben korkularımın önüne geçemiyorum durmadan yapışıklık olurmu adetim hadi gelmezse ben nasıl yaşayacağım ilerde gebe kalamazsam... Adetim aynı düzenmi gelicek daha 20 yaşındayım kendime gelemiyorum lütfen birşeyler söyleyin... durmadan doktora gitmek istiyorum
33 gün oldu.. bekliyorum bakalım ama hiç gelecekmiş gibi hissetmiyorum zor tutuyorum kendimi doktora gitmek için7 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. İlk regl 40-45 günü bulur demişti doktorum.hakkaten de öyle oldu. Bir sonraki reglimde 19-20. Günde olmuştu.sonra düzene girdi. Hiç korkma normal düzensiz olması ilk 3 ay.ben de aralıkta kürtaj oldum. Şimdi düzenli regl oluyorum. Yoluna girer korkma :)
Benim kurtajdan sonra tam 40. Gün adet olmuştum 40 tan sonra olmazsaniz mutlaka doktora gidin bir iki ay bazen düzensiz olabiliyor sonra düzene giriyor.33 gün oldu.. bekliyorum bakalım ama hiç gelecekmiş gibi hissetmiyorum zor tutuyorum kendimi doktora gitmek için
35 gün oldu hala gelmedi. Gelecekmiş gibi de hissetmiyorum belirtisi yok sol yumurtalığım ağrıyor ara ara bunun farkındayım sadece. Kafayı yedi yiyeceğim. Peki aynı orandamı geliyor adetinizBenim kurtajdan sonra tam 40. Gün adet olmuştum 40 tan sonra olmazsaniz mutlaka doktora gidin bir iki ay bazen düzensiz olabiliyor sonra düzene giriyor.
Heleniccc benimde ağrım vardı adet oldum ancak kurtajdan sonra kist olmuş tedavi gördüm geçici menapoza sokuldum 3 ay. Yeni yeni adetim düzene girdi 2 aydır. 2018 ekimde olmuştum kürtaji .35 gün oldu hala gelmedi. Gelecekmiş gibi de hissetmiyorum belirtisi yok sol yumurtalığım ağrıyor ara ara bunun farkındayım sadece. Kafayı yedi yiyeceğim. Peki aynı orandamı geliyor adetiniz
40 gun sonra ilk adetimi görmüştüm . Onun dışında nisan ve mayısta oldum . Aynı oranda geliyor azalma yok. Zaten azalma olursa gel demiştir doktorunuz genelde söylüyorlar.35 gün oldu hala gelmedi. Gelecekmiş gibi de hissetmiyorum belirtisi yok sol yumurtalığım ağrıyor ara ara bunun farkındayım sadece. Kafayı yedi yiyeceğim. Peki aynı orandamı geliyor adetiniz