• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 nisanda kürtaj oldum lütfen yarfım edin!!

Bende malesefki kürtaj oldum ama gel görki sonrasında hemen dış gebelik geçirdim ve tek tüpüm alındı doktor kürtaj oldun dimi dedi ve ben şok geçirdim buna dikkat et canım çokta kafana takma nasip kısmet yiyecek ekmeği yokmuş dua et

Ama ben 30-40gün içinde gelmesi gerekli eğer gelmezse doktora gidilmesi gerekiyor diye biliyorum dediğiniz doğru 2 aya yakında olabilirmiş ama 40günü geçtikten sonra doktara bi kontrole gidin diyorlar ah stres elimde değilki
O kadar stres yapma kürtaj olduğum donemde çok araştırdım 2 aya kadar bekleyebilirsin simdi ramazan da geldi acliktan etkiliycektir dongunu. Kurtajdan sonra artik adetin 35 günü buluyor olabiliyormus boyle dengesizlikler icin rahat etmezse 40 in dolunca gidersin buyuk ihtimalle gerek kalmayacaktır olacaksindir.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun doktora neden dava acmiyorsunuz. Nasil anlamamis. Bn ilk gebe kaldigimda dis gebelik olabir ddi 2 kan testinde
Biçok doktora gittim ve teşhis koyamıyoruz dediler en sonunda özel bi muayenehane gittim ve çıktı dış gebelik olan olmuştu hiç bilmiyorum bile dış gebelik nedir vs ağrılarını hiç anlatmıyım bile çok zor bi süreçti nitekim aradan yıllar geçti tek tüp ve çocukla dvm cnm

Biçok doktora gittim ve teşhis koyamıyoruz dediler en sonunda özel bi muayenehane gittim ve çıktı dış gebelik olan olmuştu hiç bilmiyorum bile dış gebelik nedir vs ağrılarını hiç anlatmıyım bile çok zor bi süreçti nitekim aradan yıllar geçti tek tüp ve çocukla dvm cnm
Çocugunuz olduysa skinti yok.

O kadar stres yapma kürtaj olduğum donemde çok araştırdım 2 aya kadar bekleyebilirsin simdi ramazan da geldi acliktan etkiliycektir dongunu. Kurtajdan sonra artik adetin 35 günü buluyor olabiliyormus boyle dengesizlikler icin rahat etmezse 40 in dolunca gidersin buyuk ihtimalle gerek kalmayacaktır olacaksindir.
İnşallah 28 gün oldu şuan. Bekliyorum adetimi umarım herşey yolunda gider teşekkür ederim

8nisanda istenmeyen gebelikten dolayı daha ilk gebeliğimde malesef aldırmak zorunda kaldım zorundaydım.. kafayı yemek üzereyim.çok üzülüyorum Ertesi gün hapına rağmen gebe kaldım. 5 haftası dolmak üzereyken alındı sonrasında 4-5 damla kanamam oldu. Bir sıkıntı olmadı 16 gün sonra kontrole gittiğimde doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi 27gün geçti ama ben korkularımın önüne geçemiyorum durmadan yapışıklık olurmu adetim hadi gelmezse ben nasıl yaşayacağım ilerde gebe kalamazsam... Adetim aynı düzenmi gelicek daha 20 yaşındayım kendime gelemiyorum lütfen birşeyler söyleyin... durmadan doktora gitmek istiyorum

7 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. İlk regl 40-45 günü bulur demişti doktorum.hakkaten de öyle oldu. Bir sonraki reglimde 19-20. Günde olmuştu.sonra düzene girdi. Hiç korkma normal düzensiz olması ilk 3 ay.ben de aralıkta kürtaj oldum. Şimdi düzenli regl oluyorum. Yoluna girer korkma :)

7 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. İlk regl 40-45 günü bulur demişti doktorum.hakkaten de öyle oldu. Bir sonraki reglimde 19-20. Günde olmuştu.sonra düzene girdi. Hiç korkma normal düzensiz olması ilk 3 ay.ben de aralıkta kürtaj oldum. Şimdi düzenli regl oluyorum. Yoluna girer korkma :)
33 gün oldu.. bekliyorum bakalım ama hiç gelecekmiş gibi hissetmiyorum zor tutuyorum kendimi doktora gitmek için

33 gün oldu.. bekliyorum bakalım ama hiç gelecekmiş gibi hissetmiyorum zor tutuyorum kendimi doktora gitmek için
Benim kurtajdan sonra tam 40. Gün adet olmuştum 40 tan sonra olmazsaniz mutlaka doktora gidin bir iki ay bazen düzensiz olabiliyor sonra düzene giriyor.

Benim kurtajdan sonra tam 40. Gün adet olmuştum 40 tan sonra olmazsaniz mutlaka doktora gidin bir iki ay bazen düzensiz olabiliyor sonra düzene giriyor.
35 gün oldu hala gelmedi. Gelecekmiş gibi de hissetmiyorum belirtisi yok sol yumurtalığım ağrıyor ara ara bunun farkındayım sadece. Kafayı yedi yiyeceğim. Peki aynı orandamı geliyor adetiniz

Allah acil şifalar versin hiç bi bilgim yok bu konuda ama çok acılı bi işlem mi hamilelik belirtilerin nelerdi ve nasıl oldu anlatabilir misin rica etsem bende aynı durumdayım ve bilgili kimse yok çevremde

35 gün oldu hala gelmedi. Gelecekmiş gibi de hissetmiyorum belirtisi yok sol yumurtalığım ağrıyor ara ara bunun farkındayım sadece. Kafayı yedi yiyeceğim. Peki aynı orandamı geliyor adetiniz
Heleniccc benimde ağrım vardı adet oldum ancak kurtajdan sonra kist olmuş tedavi gördüm geçici menapoza sokuldum 3 ay. Yeni yeni adetim düzene girdi 2 aydır. 2018 ekimde olmuştum kürtaji .

40 gun sonra ilk adetimi görmüştüm . Onun dışında nisan ve mayısta oldum . Aynı oranda geliyor azalma yok. Zaten azalma olursa gel demiştir doktorunuz genelde söylüyorlar.

Back