İlk hafta toplam 3-4 damla geldi okadar adet olmadım henüz çok korkuyorum adet olamazsam yapışıklık olduysa kürtajım problemsiz geçti ama rüyalarımda dahi çok kötü şeyler görüyorum malesef3 adetinden sonra gebe kalırsın inşallah kanaman var mı daha
Neden kürtaj oldun bir sıkıntı mı vardı Çocuk da8nisanda istenmeyen gebelikten dolayı daha ilk gebeliğimde malesef aldırmak zorunda kaldım zorundaydım.. kafayı yemek üzereyim.çok üzülüyorum Ertesi gün hapına rağmen gebe kaldım. 5 haftası dolmak üzereyken alındı sonrasında 4-5 damla kanamam oldu. Bir sıkıntı olmadı 16 gün sonra kontrole gittiğimde doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi 27gün geçti ama ben korkularımın önüne geçemiyorum durmadan yapışıklık olurmu adetim hadi gelmezse ben nasıl yaşayacağım ilerde gebe kalamazsam... Adetim aynı düzenmi gelicek daha 20 yaşındayım kendime gelemiyorum lütfen birşeyler söyleyin... durmadan doktora gitmek istiyorum
Sen şuan lohusa sayılırsın kanama iki ay devam eder sonra adetin düzene geçer korkma bişey olmaz ben kürtaj dan 3 ay sonra hamile kaldım benim ilk çocuğun kalbi durmuştu ondan kürtaj oldumİlk hafta toplam 3-4 damla geldi okadar adet olmadım henüz çok korkuyorum adet olamazsam yapışıklık olduysa kürtajım problemsiz geçti ama rüyalarımda dahi çok kötü şeyler görüyorum malesef
Kanamam yok kürtajdan ilk 2-3 gün geldi okadar. Çok geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre hayırlısını versinSen şuan lohusa sayılırsın kanama iki ay devam eder sonra adetin düzene geçer korkma bişey olmaz ben kürtaj dan 3 ay sonra hamile kaldım benim ilk çocuğun kalbi durmuştu ondan kürtaj oldum
Allah yardımcın olsun doktorunla görüş bence normalde kürtaj dan sonra iki ay kanama olur benim 2 ay devam etti kanama hergün 3 pet dolusu atıyordum.Kanamam yok kürtajdan ilk 2-3 gün geldi okadar. Çok geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin
11 haftalıkken kürtaj oldum 3-4 gün kanamam oldu sonra adetim 33 gün sonra oldu kürtaj sonrasi kontrol sorunsuz gectiyse endiselenme bir şey olmaz8nisanda istenmeyen gebelikten dolayı daha ilk gebeliğimde malesef aldırmak zorunda kaldım zorundaydım.. kafayı yemek üzereyim.çok üzülüyorum Ertesi gün hapına rağmen gebe kaldım. 5 haftası dolmak üzereyken alındı sonrasında 4-5 damla kanamam oldu. Bir sıkıntı olmadı 16 gün sonra kontrole gittiğimde doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi 27gün geçti ama ben korkularımın önüne geçemiyorum durmadan yapışıklık olurmu adetim hadi gelmezse ben nasıl yaşayacağım ilerde gebe kalamazsam... Adetim aynı düzenmi gelicek daha 20 yaşındayım kendime gelemiyorum lütfen birşeyler söyleyin... durmadan doktora gitmek istiyorum
Okadar ihtiyacım varki güzel yorumlara rabbim herkesin gönlünde ne varsa versin inşallah.inanın 27 gün oldu ne zaman adetim gelecek diye bekliyorum korkularımın önüne geçemiyorum. Çok teşekkür ederim11 haftalıkken kürtaj oldum 3-4 gün kanamam oldu sonra adetim 33 gün sonra oldu kürtaj sonrasi kontrol sorunsuz gectiyse endiselenme bir şey olmaz
Bi tanidigim 40 gün uzerine oldu ve araştırdığım kadariyla adet 60 günü de bulabilirmis normalmis eger 3 ay gibi bir aure olmazsa doktora gidilmeliymis bende 50 gün olmazsam gidecem doktora demiştim bence stres yapmak daha çok adetini geciktireceksin şuan lohusasin zaten 40 gün hic bekleme adetiniOkadar ihtiyacım varki güzel yorumlara rabbim herkesin gönlünde ne varsa versin inşallah.inanın 27 gün oldu ne zaman adetim gelecek diye bekliyorum korkularımın önüne geçemiyorum. Çok teşekkür ederim
Ama ben 30-40gün içinde gelmesi gerekli eğer gelmezse doktora gidilmesi gerekiyor diye biliyorum dediğiniz doğru 2 aya yakında olabilirmiş ama 40günü geçtikten sonra doktara bi kontrole gidin diyorlar ah stres elimde değilkiBi tanidigim 40 gün uzerine oldu ve araştırdığım kadariyla adet 60 günü de bulabilirmis normalmis eger 3 ay gibi bir aure olmazsa doktora gidilmeliymis bende 50 gün olmazsam gidecem doktora demiştim bence stres yapmak daha çok adetini geciktireceksin şuan lohusasin zaten 40 gün hic bekleme adetini
Ne tuhaf dünya 22 yaşındayım evliyim 8 aydır evlyiim 8 aydırda Allahtan çocuk istiyorum kısmet daha olmadı ama bekliorum seni yargılamıyorum kınamıyorum da Allah affetsin seni8nisanda istenmeyen gebelikten dolayı daha ilk gebeliğimde malesef aldırmak zorunda kaldım zorundaydım.. kafayı yemek üzereyim.çok üzülüyorum Ertesi gün hapına rağmen gebe kaldım. 5 haftası dolmak üzereyken alındı sonrasında 4-5 damla kanamam oldu. Bir sıkıntı olmadı 16 gün sonra kontrole gittiğimde doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi 27gün geçti ama ben korkularımın önüne geçemiyorum durmadan yapışıklık olurmu adetim hadi gelmezse ben nasıl yaşayacağım ilerde gebe kalamazsam... Adetim aynı düzenmi gelicek daha 20 yaşındayım kendime gelemiyorum lütfen birşeyler söyleyin... durmadan doktora gitmek istiyorum
Ne desem boş... İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olurNe tuja
Ne tuhaf dünya 22 yaşındayım evliyim 8 aydır evlyiim 8 aydırda Allahtan çocuk istiyorum kısmet daha olmadı ama bekliorum seni yargılamıyorum kınamıyorum da Allah affetsin seni
Amin inşallah canımNe desem boş... İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur
Bnde 1 martta kurtaj oldum bos gebelikten 26 yasindayim. 18 aydir evliyim. Rabbim isteyenlere cocuk nasip etsin8nisanda istenmeyen gebelikten dolayı daha ilk gebeliğimde malesef aldırmak zorunda kaldım zorundaydım.. kafayı yemek üzereyim.çok üzülüyorum Ertesi gün hapına rağmen gebe kaldım. 5 haftası dolmak üzereyken alındı sonrasında 4-5 damla kanamam oldu. Bir sıkıntı olmadı 16 gün sonra kontrole gittiğimde doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi 27gün geçti ama ben korkularımın önüne geçemiyorum durmadan yapışıklık olurmu adetim hadi gelmezse ben nasıl yaşayacağım ilerde gebe kalamazsam... Adetim aynı düzenmi gelicek daha 20 yaşındayım kendime gelemiyorum lütfen birşeyler söyleyin... durmadan doktora gitmek istiyorum
Aminn ecmain. Ne zaman adetiniz geldi aynı şekildemi geldi nasıldı?Bnde 1 martta kurtaj oldum bos gebelikten 26 yasindayim. 18 aydir evliyim. Rabbim isteyenlere cocuk nasip etsin
Kurtajdan sonra 3 gun az geldi 32 gun sonra adet oldum 20 gun sonra 2. Adet oda yeni bitti doktorum ddiki 2 ay duzensiz olursun sonra duzelir rahimdede skinti yokAminn ecmain. Ne zaman adetiniz geldi aynı şekildemi geldi nasıldı?
Adınıza çok sevindimm 27 gün geçti bekliyorum bende adeti öyle. Peki miktar olarak aynımı eskisi gibimiKurtajdan sonra 3 gun az geldi 32 gun sonra adet oldum 20 gun sonra 2. Adet oda yeni bitti doktorum ddiki 2 ay duzensiz olursun sonra duzelir rahimdede skinti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?