olacağı varmış canım nazar değmitir oku sençok saol canımm,bende bilmiyorum ya sakarlık dikkatsizlik de diil anlamadım ,
günaydın canımgünaydın kızlar nasılısnız bakalım ben hala hastalıkla boğuşuyorum sevgili kurbanım son aynan kaldı eğer bugün çıkabilirsem inş. alıp bu hafta içi göndereceğim
cunku ben aranmayı bekliyorum oda aramamı ister diye düşünüyorum
gunaydin vazgecilmezimGünaydınnnn canımmmnasılsınn
Hediye seçiminde sana sonsuz güvenim var ilk başta benimBence gayet güzel şeyler seçersin
gunaydin esram
günaydın nissanım nasılsın
olsun canım sen alırsın daha ya halledersin
bende mi arasam ki :26::26::26:
günaydın kızlar nasılısnız bakalım ben hala hastalıkla boğuşuyorum sevgili kurbanım son aynan kaldı eğer bugün çıkabilirsem inş. alıp bu hafta içi göndereceğim
gunaydin vazgecilmezimben iyilestim trup gibiyim
diyorsun :26:
bu sefer agirdan aliyorum sanirsam
gunaydin esram
hallederim dimiiiiiiiiiii
p
günaydınnnnnn herkese iyi haftalarrrrr
evet canım ben biraz erkekn göndereceğim
olacağı varmış canım nazar değmitir oku sen
günaydın canım
sen erken göndercen sanırım ha bebiş gelcek diyemi
evet ya her çekilişte benide kimse aramıyordu
ama bu çekiliş kurbanım msj atıyor bana sağolsun
ama ben daha aramadım
ararım yakında heralde
teşekkür ederim canım aynen valla süründürüyo benim bu 2. kez yakalanışım ilaçta kullanamayınca iyice ağırlaştırıyogunaydin vazgecilmezimben iyilestim trup gibiyim
diyorsun :26:
bu sefer agirdan aliyorum sanirsam
gunaydin esram
hallederim dimiiiiiiiiiii
gecmis olsun iyice dinlen gecmiyor sururnduruyor resmen bu seneki grip
benim kurbanım kafamı karıstırıyosun detaylı yazmamısın bidee değişik heyacanların var ne yapacagımı sasırdım ama sana ısınıyorumm
evet canım ben biraz erkekn göndereceğim
teşekkür ederim canım aynen valla süründürüyo benim bu 2. kez yakalanışım ilaçta kullanamayınca iyice ağırlaştırıyo
gunaydin nasilsingünaydınnnnnn herkese iyi haftalarrrrr
halledersin canım ya
hediye sayısıda az olunca alması kolay oldu bana
degisik heyecanlar var derkenbenim kurbanım kafamı karıstırıyosun detaylı yazmamısın bidee değişik heyacanların var ne yapacagımı sasırdım ama sana ısınıyorumm
en azından hala ayaktayken göndereyim de sonra mahçup olmak istemem o yüzden kurbanım hediyesine erken kavuşacak
mazeretin var canım hemde önemli bir mazeret zaten yakında herkes başlar göndermeye
günaydın canım nasılsın
kalktımı benim kuzu
gunaydin nasilsin
degisik heyecanlar var derken
ne kadar degisik :26:
gunaydin nasilsin
degisik heyecanlar var derken
ne kadar degisik :26:
kızlar diyelim kurbanımı aradım acıga cıkacak burda söleyecekmiyiz esra katilini sölemıyor
iyiyim cnm sen nasılsın.
kuzu yeni uyuduu cnmm.4 gündür kakasını yapamıyor..
iyi cnm sen nasılsınnnn
canım bilmiyorumki nasıl söyleyim kim olduğunu sadece tahminlerim var
en azından hala ayaktayken göndereyim de sonra mahçup olmak istemem o yüzden kurbanım hediyesine erken kavuşacak
teşekkür ederimçok ince düşünmüşsün canım valla