8 mart kadınlar günü çekilişi ...

ayy kotu olmus:KK50::KK50: yünlü seyleri, yorgan..vs naftalın koy canım

hala iyileşemedin mi sen:KK53:
hım bu hayaletin gribi de fena vurmus senı:KK1:

hanı banaaaaaaaaaaaa:26:

oy oy fena dusmussun tatlım ya bi merhem falan suruyormusun o morluk ve ezıklerın için..? sana bir ilac tavsıye edebilirim ''lasonıl''
ezık ler ıcındır

kuzumm benim çook saol , yarın şirket doktoruna gidicem bi bakalım ne dicek senin dediğin krem miydi sanki daha önce duydum adını .. valla öle böle diil hayatımda böle fena düşmedim ben ..

Günaydın herkese güzel bir hafta geçiririz inşallah hepimiz bebekprenses geçmiş olsun canım morluklar baya zor iyilesir ilkanda viks sürülürse morluk kalmiyor

Günaydın Arkadaşlar :KK51:
İzin bitti tekrar iş başı. . .Ama evde olmak çok iyi geldi bana bol bol dinlendim oğluşumla zaman geçirdim. .

Kurbanımın hediyelerini dün aldımm :KK24: Sadece aynası kaldı :KK35:

Henüz aramadım ama kendisini . . Bilmemki telefon beklermi benden . . :KK3:

gunaydın kıslarr nasılsınız kurbanımızı aramalımıyız :KK14::KK14:nasıl olacak bide ne zamn gönderecez en son 1 mart mı

İzin bitti tekrar iş başı. . .Ama evde olmak çok iyi geldi bana bol bol dinlendim oğluşumla zaman geçirdim. .

ii yapmıısn canım oglusum sağsalim dogsada bende vekit gecirsem :KK16::KK16:ben olsam beklerdim telefon :KK52::KK52:

Günaydın herkese güzel bir hafta geçiririz inşallah hepimiz bebekprenses geçmiş olsun canım morluklar baya zor iyilesir ilkanda viks sürülürse morluk kalmiyor

derinimm çok saol viks i ilk defa duyuyorum sabah baktım daha da yayılmış morluk iş yerinden bi arkadaşım benim 6 ayda geçti tamamen dedi:KK43:( sızısı da geçmiyor anlamadım bu işi kırılma çatlama yok çok şükür ama bu acı da beter bişey.

hepimize günaydın kızlaaaaarr :KK16:
tüm vücudumun ağrıdığı bu pazartesi günü benim sendromumum olmasın da kimin olsun :KK43:

Ne güzel canım bende cumartesi günü oğluşumla vakit geçirdim dün kalabalıktık başbaşa vaktimiz daha güzel oluyor.

gunaydın kıslarr nasılsınız kurbanımızı aramalımıyız :KK14::KK14:nasıl olacak bide ne zamn gönderecez en son 1 mart mı

bende aramak istiyorumda biraz zaman daha geçsin.

derinimm çok saol viks i ilk defa duyuyorum sabah baktım daha da yayılmış morluk iş yerinden bi arkadaşım benim 6 ayda geçti tamamen dedi:KK43:( sızısı da geçmiyor anlamadım bu işi kırılma çatlama yok çok şükür ama bu acı da beter bişey.

viks çok iyi tatlım benim oğlum biraz hiperaktif bazen kafasını vuruyor koşturmaktan tenide beyaz çok hassas hemen morarıyor viks sürerim hiç morarmaz ve şişmez. tecrübeyle sabittir.

yaa bakiyorum da hemen hemen herkes hediyelerini tamamlamak uzere:26:
ben daha bisey bakamadim bileee:KK25::KK25:

Ne güzel canım bende cumartesi günü oğluşumla vakit geçirdim dün kalabalıktık başbaşa vaktimiz daha güzel oluyor.

bende aramak istiyorumda biraz zaman daha geçsin.

viks çok iyi tatlım benim oğlum biraz hiperaktif bazen kafasını vuruyor koşturmaktan tenide beyaz çok hassas hemen morarıyor viks sürerim hiç morarmaz ve şişmez. tecrübeyle sabittir.

tamam canım lasonille birlikte onu da alcam dr bi de agrı kesici yazdı bi de kuyruk sokumu için film çektir istersen dedi öle bakalımm ağrı durumuma göre bakcam:KK43:

Esraaaa ellerine sağlık arkadaşımm çok hoş olmuşş kim bu şanslı kurban acabaaaaa :KK16:
teşekkür ederim canım bakalım kimin
sorma canım babam da kızdı bugün eve gider gitmez ütünü yap dio :) geceleri yapıyorum ütü sabahtan da evi topladım ama 4 gibi çıktık evden zaten , bu haftasonu gezme olayını abarttım geri dönüşü de öle oldu işte az önce de cekmeceye elimi sıkıştırdım eşim kurşun döktürelim dedi :KK43: hiç de yoktur böle sakarlıklarım ne oldu anlamadımm :26:
geçmiş olsun canım ya sana ne oldu böyle
günaydın canım

günaydın canım dinlenemene sevindim
günaydın canım sanırım evet 1 mart

günaydın kızlar nasılısnız bakalım ben hala hastalıkla boğuşuyorum sevgili kurbanım son aynan kaldı eğer bugün çıkabilirsem inş. alıp bu hafta içi göndereceğim

X