- 29 Mart 2013
- 1.439
- 437
- 36
ayy kotu olmusyünlü seyleri, yorgan..vs naftalın koy canım
hala iyileşemedin mi sen
hım bu hayaletin gribi de fena vurmus senı
hanı banaaaaaaaaaaaa:26:
oy oy fena dusmussun tatlım ya bi merhem falan suruyormusun o morluk ve ezıklerın için..? sana bir ilac tavsıye edebilirim ''lasonıl''
ezık ler ıcındır
Günaydın Arkadaşlar
İzin bitti tekrar iş başı. . .Ama evde olmak çok iyi geldi bana bol bol dinlendim oğluşumla zaman geçirdim. .
Kurbanımın hediyelerini dün aldımmSadece aynası kaldı
Henüz aramadım ama kendisini . . Bilmemki telefon beklermi benden . .
Günaydın herkese güzel bir hafta geçiririz inşallah hepimiz bebekprenses geçmiş olsun canım morluklar baya zor iyilesir ilkanda viks sürülürse morluk kalmiyor
ii yapmıısn canım oglusum sağsalim dogsada bende vekit gecirsemben olsam beklerdim telefon
Günaydın Arkadaşlar
İzin bitti tekrar iş başı. . .Ama evde olmak çok iyi geldi bana bol bol dinlendim oğluşumla zaman geçirdim. .
gunaydın kıslarr nasılsınız kurbanımızı aramalımıyıznasıl olacak bide ne zamn gönderecez en son 1 mart mı
derinimm çok saol viks i ilk defa duyuyorum sabah baktım daha da yayılmış morluk iş yerinden bi arkadaşım benim 6 ayda geçti tamamen dedi( sızısı da geçmiyor anlamadım bu işi kırılma çatlama yok çok şükür ama bu acı da beter bişey.
herkese gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
hayirli haftalar dilerim
Ne güzel canım bende cumartesi günü oğluşumla vakit geçirdim dün kalabalıktık başbaşa vaktimiz daha güzel oluyor.
bende aramak istiyorumda biraz zaman daha geçsin.
viks çok iyi tatlım benim oğlum biraz hiperaktif bazen kafasını vuruyor koşturmaktan tenide beyaz çok hassas hemen morarıyor viks sürerim hiç morarmaz ve şişmez. tecrübeyle sabittir.
teşekkür ederim canım bakalım kiminEsraaaa ellerine sağlık arkadaşımm çok hoş olmuşş kim bu şanslı kurban acabaaaaa
geçmiş olsun canım ya sana ne oldu böylesorma canım babam da kızdı bugün eve gider gitmez ütünü yap dio :) geceleri yapıyorum ütü sabahtan da evi topladım ama 4 gibi çıktık evden zaten , bu haftasonu gezme olayını abarttım geri dönüşü de öle oldu işte az önce de cekmeceye elimi sıkıştırdım eşim kurşun döktürelim dedihiç de yoktur böle sakarlıklarım ne oldu anlamadımm :26:
günaydın canımGünaydın herkese güzel bir hafta geçiririz inşallah hepimiz bebekprenses geçmiş olsun canım morluklar baya zor iyilesir ilkanda viks sürülürse morluk kalmiyor
günaydın canım dinlenemene sevindimGünaydın Arkadaşlar
günaydın canım sanırım evet 1 martgunaydın kıslarr nasılsınız kurbanımızı aramalımıyıznasıl olacak bide ne zamn gönderecez en son 1 mart mı
günaydın nissanım nasılsınherkese gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
hayirli haftalar dilerim
olsun canım sen alırsın daha ya halledersinyaa bakiyorum da hemen hemen herkes hediyelerini tamamlamak uzere:26:
ben daha bisey bakamadim bileee
bende arayayım diyorum kurbanımı
teşekkür ederim canım bakalım kimin
geçmiş olsun canım ya sana ne oldu böyle
çok saol canımm,bende bilmiyorum ya sakarlık dikkatsizlik de diil anlamadım ,
günaydın nissanım nasılsın
olsun canım sen alırsın daha ya halledersin
bende mi arasam ki :26::26::26: