evet canım ya senin kadar hasta olana kadar geçmeyecek sanırımoyle hayaletlerle dalga gecılmez
aaa ne cabuk yahu :26:
anlaşılan katıller yememışler içmemişler hemencecık msj atmışlar:18:
şaştım be ben bıle bu kadar cabuk msj atmamıstım (gecen yılbası cekılısı gerçı benden sonra hemen cosmuslardı katıller)
bu trıp matıkliği sevdim ben
benim de atasım geldi
geldim at hadi atesraaaaaaa nerdesin
gel hayalet tripiii atıcam sana
ivvettt uyudum amma güzelleştimmiki?o şimdi güzellik uykusundadır canım
tatam sahiptabiki neden olmasın ama lütfen çikolatalar hediyemiş gibi abartılıp gönderilmesin içinden gelenler hediyeye ek olarak ekleyebilirler
oooo kısırlar yeniyor ama bize gel diyen yokgünaydın kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir dün pek giremedim kurbanıma bişeyler bakmaya çıkmıştım bi türlü eve gelemedimbugünde gezmeye gideceğim komşuda kısır günü varmış ama aklım hep burda sevgili kurbanım sana en güzel hediyeyi almak için elimden geleni yapacağım
Bu arada gönderim tarihi ne zaman acaba?????
günaydın canım
oo çok hızlısın
afiyet olsunnn bizim içinde ye
canım gönderim tarihi 1 marta kadar göndermeyen kalmasın diye düşünüyorum çünkü bazı kargolar mesafeden dolayı 3-4 günü buluyor yani birinde hepsi gönderilmiş olucak
ayyyyy utandım
geldim at hadi at
ivvettt uyudum amma güzelleştimmiki?
tatam sahip
oooo kısırlar yeniyor ama bize gel diyen yok
uygundurrr
o bana çekti ya o yüzden huysuzdurGünaydınnnn kızlarr bende dün pek yazamadım kayınvalidemler vardı
sonra kızım akşam hep huysuzdu ağladı..
bende ilk hediyemi aldım biraz önce dışarı çıkamadığım için internetten aldım..
aynamıda beğendim onuda alıcamm..
canım martın 7 sinde izmire geçeceğim doğum için ki o aralar temizlik yapacağımdan dışarı çıkamam diye erken göndermek istedim ama çok mu erken olur :26::26:
evet canım az kaldı kızım olacak kısmetse hayırlısıyla Elif Nisa'm benim
o bana çekti ya o yüzden huysuzdur
ayy aynı teyzesi
canım az kalmış doğumuna sanırım
bebişin kızmı erkekmi
ayyyyy utandımsen gel canım hatta buyrun hepiniz gelin ben size çiğ köfte yapayım ya kısır ne ki ( ama doğumdan sonra gelin ki yapabileyim )
gel canım gel bende normalde aliağa da oturuyorum yakınlaştık bak git gide
tamam canım gelirim bak ama
ablam bergamada oturuyor
sen izmirdeymişsin sanırım ona gelince sanada geliveririm çiğköfte yemeye
yok önemli değilpardon canım profil imzanda yazıyormuş şimdi gördüm
Allahtan hayırlısı hakkında canım
sağlıkla al kucağına
çookkk haklısın canım günaydın bu aradaGunaydin herkese hava cok guzel ist. Umarim kar ya da yagmur yagar yoksa yandik ki ne yandik yazin susuzluk cekeriz
o zaman sen benim katiim değilsin benimki msj attıBen kurbanima msj atmadim atsam mi diye dusunuyorum. Ama daha var elbet ararim da msj da atarim.
gel canım gel bende normalde aliağa da oturuyorum yakınlaştık bak git gide
yok önemli değilamin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın
bak işte ne güzel şuan balçovadayım ama haftaya aliağa geçeceğim buyur gel kahve mi iç doğumdan sonra da köfte yemeye beklerim
çookkk haklısın canım günaydın bu arada
o zaman sen benim katiim değilsin benimki msj attı
aa ben biliyorum aliağayı
eniştem orda çalışıyor her gün gidip geliyor bergamaya
ederim canım ki her oturuşumda bile ediyorum doğumda da herkese için edeceğim
amiiin hamiilelerin duası kabul olur derler
bizede dua edersin artıkın dimi
gunaydiinGunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım ya senin kadar hasta olana kadar geçmeyecek sanırım
evet canım msj attı katilim bende accık cevap yazıverdim kendicine
kime trip atcan bana mı:26::26:
geldim at hadi at
ivvettt uyudum amma güzelleştimmiki?
tatam sahip
oooo kısırlar yeniyor ama bize gel diyen yok
uygundurrr
gunaydiiin evet ya ama yagmur yagacak diyorlar gerci bu seneki yagmurlar pek yaz icin yeterli olacak gibi degilGunaydin herkese hava cok guzel ist. Umarim kar ya da yagmur yagar yoksa yandik ki ne yandik yazin susuzluk cekeriz
bak işte ne güzel şuan balçovadayım ama haftaya aliağa geçeceğim buyur gel kahve mi iç doğumdan sonra da köfte yemeye beklerim