8 mart kadınlar günü çekilişi ...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir dün pek giremedim kurbanıma bişeyler bakmaya çıkmıştım bi türlü eve gelemedim :KK1::KK1::KK1::KK1: bugünde gezmeye gideceğim komşuda kısır günü varmış :21::21: ama aklım hep burda sevgili kurbanım sana en güzel hediyeyi almak için elimden geleni yapacağım :KK16::KK16::KK16::KK16:
Bu arada gönderim tarihi ne zaman acaba?????

günaydın kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir dün pek giremedim kurbanıma bişeyler bakmaya çıkmıştım bi türlü eve gelemedim :KK1::KK1::KK1::KK1: bugünde gezmeye gideceğim komşuda kısır günü varmış :21::21: ama aklım hep burda sevgili kurbanım sana en güzel hediyeyi almak için elimden geleni yapacağım :KK16::KK16::KK16::KK16:
Bu arada gönderim tarihi ne zaman acaba?????

günaydın canım

oo çok hızlısın :KK76:

afiyet olsunnn bizim içinde ye :KK1:

canım gönderim tarihi 1 marta kadar göndermeyen kalmasın diye düşünüyorum çünkü bazı kargolar mesafeden dolayı 3-4 günü buluyor yani birinde hepsi gönderilmiş olucak :KK34:

günaydın canım

canım gönderim tarihi 1 marta kadar göndermeyen kalmasın diye düşünüyorum çünkü bazı kargolar mesafeden dolayı 3-4 günü buluyor yani birinde hepsi gönderilmiş olucak :KK34:
evet canım iğnem vardı onu yaptırmaya gittim sağlık ocağına ordan da dayanamayıp bişeyler bakmaya başladım orda burda derken saat olmuş 5 :KK1::KK1::KK1::KK1: tabiki de yerim inşallah birgün olurda ki dünya küçük hiç belli olmaz hep beraber birgün beraber yeriz :KK16::KK16: evet 1 mart çok iyi olmuş çünkü benim yılbaşında ki kargom birazcık geç gelmiştio zaman 21 inde gönderilmesi daha iyi olur bence

sevgili kurbanım seni pek tanımıyorum ama azıcıkta olsa bi sohbet ettik ve kanım sana çok kaynadı senin çıktığını öğrenince çok sevindim ve senin hediyeni kısmet olursa ki inş. 21 inde elinde olacak şekilde göndereceğim sana :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Günaydınnnn kızlarr bende dün pek yazamadım kayınvalidemler vardı
sonra kızım akşam hep huysuzdu ağladı..:KK19:
bende ilk hediyemi aldım biraz önce dışarı çıkamadığım için internetten aldım..:KK52::KK52:
aynamıda beğendim onuda alıcamm..:KK34::KK34::KK34::KK34::KK52::KK52::KK52:

evet canım iğnem vardı onu yaptırmaya gittim sağlık ocağına ordan da dayanamayıp bişeyler bakmaya başladım orda burda derken saat olmuş 5 :KK1::KK1::KK1::KK1: tabiki de yerim inşallah birgün olurda ki dünya küçük hiç belli olmaz hep beraber birgün beraber yeriz :KK16::KK16: evet 1 mart çok iyi olmuş çünkü benim yılbaşında ki kargom birazcık geç gelmiştio zaman 21 inde gönderilmesi daha iyi olur bence

aa avet sende izmirdeydin demi olabilir belki brgün yeriz :KK34:

canım 1 martta kadar göndermeyen kalmıycak tam vaktinde gitmiş olur işte bu şekilde diye düşündüm

aa avet sende izmirdeydin demi olabilir belki brgün yeriz :KK34:

canım 1 martta kadar göndermeyen kalmıycak tam vaktinde gitmiş olur işte bu şekilde diye düşündüm
evet canım bende izmirdeyim yeriz tabi :KK34::KK34: anladım canım çok güzel düşünmüşsün teşekkür ederim :KK54::KK54:

günaydın canım

umran 21 i cok erken degilmi :26::26:

Günaydınnnn kızlarr bende dün pek yazamadım kayınvalidemler vardı
sonra kızım akşam hep huysuzdu ağladı..:KK19:
bende ilk hediyemi aldım biraz önce dışarı çıkamadığım için internetten aldım..:KK52::KK52:
aynamıda beğendim onuda alıcamm..:KK34::KK34::KK34::KK34::KK52::KK52::KK52:

günaydınn
cadımı biraz naz hanım neden huzursuzdu acıba

ooo siz çok hızlısınız yahuu hediyeler alınmış bilee

o şimdi güzellik uykusundadır canım :KK30::KK30:
uyusun da buyusun de guzellessin :21::21::21:

kocamann kocamannn günaydınlarrrr :KK16:

huuu huuuu katilimmm sanada günaydın :KK3:
sana gunaydiinnn:KK3::KK3:

sevgili kurbanım seni pek tanımıyorum ama azıcıkta olsa bi sohbet ettik ve kanım sana çok kaynadı senin çıktığını öğrenince çok sevindim ve senin hediyeni kısmet olursa ki inş. 21 inde elinde olacak şekilde göndereceğim sana :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kim kim ne ara sohbet nasil kaynadin off:44::44:

canım martın 7 sinde izmire geçeceğim doğum için ki o aralar temizlik yapacağımdan dışarı çıkamam diye erken göndermek istedim ama çok mu erken olur :26::26:

anladim canim ben durumunu bilmiyordum:26:
canim hayirlisi ile gelsin allah bi nefeste kurtarsin saglicakla al bebegini kucagina:nazar::nazar::nazar:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bilmiyorum canım ama çok sevdim ben kurbanımı daha bana çıkmadan onun olduğunu bilmeden sevmiştim zaten :KK1::KK1:

bak simdi cok merak ettim:KK17::KK17::KK17:

anladim canim ben durumunu bilmiyordum:26:
canim hayirlisi ile gelsin allah bi nefeste kurtarsin saglicakla al bebegini kucagina:nazar::nazar::nazar:

bak simdi cok merak ettim:KK17::KK17::KK17:
amin canım allah razı olsun rabbim tüm isteyen annelere nasip etsin inşallah
bende çok merak ediyorum katilimi :26::26:

günaydınn
cadımı biraz naz hanım neden huzursuzdu acıba

ooo siz çok hızlısınız yahuu hediyeler alınmış bilee

canım kucağa çok alıştı sürekli kucakta durmak istiyo
ama dün akşam gazı vardı herhaldeeee ne yaptıysamm ağladı.
gece 1:30 oldu gözümden uyku akıyoo :KK53::KK53::KK53::KK53:
zor uyuttum:26:

X