8 mart kadınlar günü çekilişi ...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir dün pek giremedim kurbanıma bişeyler bakmaya çıkmıştım bi türlü eve gelemedim bugünde gezmeye gideceğim komşuda kısır günü varmış ama aklım hep burda sevgili kurbanım sana en güzel hediyeyi almak için elimden geleni yapacağım
Bu arada gönderim tarihi ne zaman acaba?????

günaydın canım

oo çok hızlısın

afiyet olsunnn bizim içinde ye

canım gönderim tarihi 1 marta kadar göndermeyen kalmasın diye düşünüyorum çünkü bazı kargolar mesafeden dolayı 3-4 günü buluyor yani birinde hepsi gönderilmiş olucak

kocamann kocamannn günaydınlarrrr

huuu huuuu katilimmm sanada günaydın

evet canım iğnem vardı onu yaptırmaya gittim sağlık ocağına ordan da dayanamayıp bişeyler bakmaya başladım orda burda derken saat olmuş 5 tabiki de yerim inşallah birgün olurda ki dünya küçük hiç belli olmaz hep beraber birgün beraber yeriz evet 1 mart çok iyi olmuş çünkü benim yılbaşında ki kargom birazcık geç gelmiştio zaman 21 inde gönderilmesi daha iyi olur bence

sevgili kurbanım seni pek tanımıyorum ama azıcıkta olsa bi sohbet ettik ve kanım sana çok kaynadı senin çıktığını öğrenince çok sevindim ve senin hediyeni kısmet olursa ki inş. 21 inde elinde olacak şekilde göndereceğim sana

Günaydınnnn kızlarr bende dün pek yazamadım kayınvalidemler vardı
sonra kızım akşam hep huysuzdu ağladı..
bende ilk hediyemi aldım biraz önce dışarı çıkamadığım için internetten aldım..
aynamıda beğendim onuda alıcamm..

aa avet sende izmirdeydin demi olabilir belki brgün yeriz

canım 1 martta kadar göndermeyen kalmıycak tam vaktinde gitmiş olur işte bu şekilde diye düşündüm

aa avet sende izmirdeydin demi olabilir belki brgün yeriz

canım 1 martta kadar göndermeyen kalmıycak tam vaktinde gitmiş olur işte bu şekilde diye düşündüm
evet canım bende izmirdeyim yeriz tabi anladım canım çok güzel düşünmüşsün teşekkür ederim

umran 21 i cok erken degilmi :26::26:

günaydınn
cadımı biraz naz hanım neden huzursuzdu acıba

ooo siz çok hızlısınız yahuu hediyeler alınmış bilee

o şimdi güzellik uykusundadır canım
uyusun da buyusun de guzellessin

kocamann kocamannn günaydınlarrrr

huuu huuuu katilimmm sanada günaydın
sana gunaydiinnn

kim kim ne ara sohbet nasil kaynadin off:44::44:

canım martın 7 sinde izmire geçeceğim doğum için ki o aralar temizlik yapacağımdan dışarı çıkamam diye erken göndermek istedim ama çok mu erken olur :26::26:

anladim canim ben durumunu bilmiyordum:26:
canim hayirlisi ile gelsin allah bi nefeste kurtarsin saglicakla al bebegini kucagina

bilmiyorum canım ama çok sevdim ben kurbanımı daha bana çıkmadan onun olduğunu bilmeden sevmiştim zaten

bak simdi cok merak ettim

anladim canim ben durumunu bilmiyordum:26:
canim hayirlisi ile gelsin allah bi nefeste kurtarsin saglicakla al bebegini kucagina

bak simdi cok merak ettim
amin canım allah razı olsun rabbim tüm isteyen annelere nasip etsin inşallah
bende çok merak ediyorum katilimi :26::26:

günaydınn
cadımı biraz naz hanım neden huzursuzdu acıba

ooo siz çok hızlısınız yahuu hediyeler alınmış bilee

canım kucağa çok alıştı sürekli kucakta durmak istiyo
ama dün akşam gazı vardı herhaldeeee ne yaptıysamm ağladı.
gece 1:30 oldu gözümden uyku akıyoo
zor uyuttum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…