bizde heycanlıyız canım sade sen değilheheeeeeeeeey katilim bana msj attı çook heyecanlııı bir tarih vermedik mi kargolama için son gün ne zaman canlar ,
sizde de var mı heyecan ben mi abarttım
evet canım konuşuruz karar veririzCanım daha belli deil daha sonra armızda konusur bi karara varırız.
Hadi ya ne şanslısın ilk günden hemen mesaj atmışş katilim duyy sesimii bende istiyorum
bizde heycanlıyız canım sade sen değil
evet canım konuşuruz karar veririz
hadi bakalım canım duyackmı sesini katilin
evet canım ya iyiyim şükür
ya biraz hastayımda uzanıyorum arada dönüp bakıyorum sayfaya
Size kurbanımın kim olduğunu söyleyimmiiiiiiii
heyecan başladıııı neler alabileceğimi değerlendiriyorumm veee bugün olmazsa yarın iş çıkışı hemen başlıcam çalışmalarıma
bende şu an itibari ile ögrendim kurbanımı:)
umarım hepimiz için güzel musmutlu bi son olur hepimiz adına tekrar CİCİ35 'e çoook teşekkürleeer
yine tüm arkadaşların profillerini gezeceğimden profilime bakmış diyerek benden şüphe etmemenizi öneriyorum
kızlar aklınızda birşey kalmasın çekilişle ilgilii ....
tek tek isimleri yazıp eşime çektiriyorum bu konuda aklınızda soru işareti kalmasını istemem hatta sbls yada yaowss çıktıgında bana tekrar yapıyorum sadece yanlış anlaşılmaya mael vermemek için...
canım bizim çekiliş konusunda güvenimiz sonzuz. hatta bu çekilişte eşinin ellerine kollarına sağlık en sevdiğim kişilerden biri çıktı..:)
canlar tel.den ekleyemedim şimdi gönderiyorumm :)
şimdiden musmutlu bi hafta olsun diyorum sendromsuz bir pazartesi diliyorum :)
canımm ellerine kollarına sağlık bende ekleyeceğim inş:9
hohohooo yarın büyük gün çekiliş günü hemencecik belli olur inşallah bugün alışverişte aklımdaydınızz bakalımm kim kime alcakk sabırsızlanıyorumm !! sabunlarımı seversiniz umarımm ii gecelerrrrrssssss
misss sabunlar ellerine sağlık
iyi akşamlar herkese
benimm katilimdee bana mesaj atsaaaaaa
canım çokk geçmiş olsun...
soyle söyle benim bu sefer dimi:)
umarım canım:)
delisin canım sen ya ama tatlı deli:9
kızlar aklınızda birşey kalmasın çekilişle ilgilii ....
tek tek isimleri yazıp eşime çektiriyorum bu konuda aklınızda soru işareti kalmasını istemem hatta sbls yada yaowss çıktıgında bana tekrar yapıyorum sadece yanlış anlaşılmaya mael vermemek için...
canım bizim çekiliş konusunda güvenimiz sonzuz. hatta bu çekilişte eşinin ellerine kollarına sağlık en sevdiğim kişilerden biri çıktı..:)
misss sabunlar ellerine sağlık
evetttt evett benimmm:)
benim kurbanım gercekten cokk sansliii
evetttt evett benimmm:)
OLABİLİRDE YANİ..)
benimki duydu bile msj attı bana kiiiiİllaki duyar artık beni takip ediyordur mutlakaSende ne var ne yok :)
benimki attı attı bile msjbenimm katilimdee bana mesaj atsaaaaaa
k
iyi akşamlar canımiyi akşamlar herkese
benimki msj attı bikeremmmcanım merak etme sonlara doğru herkes birbirini arar msj atar:)
benim kurbanım gercekten cokk sansliii
iyi akşamlar canım
benimki msj attı bikeremmm
neden şanslı bi ipucu versen
ipucu versene canım kurbanın kim?
OLABİLİRDE YANİ..)
veremem canlarım kuralllar işte napiimmmmm
aaaaa darılma cnmcimmmmmmmm yaaaa(
yok canım niye darılayım sana şakacıktan küstüm gibi yaptım
yok canım niye darılayım sana şakacıktan küstüm gibi yaptım