- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
cok egleneceli yaaa kıslar bana katil kurban meselesini anlatırmısınız
çok ilginç bi vakasın bence:100::100::100::100:
günaydııınnnBu arada herkeze gunaydın güzel neşeli haftalar olsun hepimize:))
h hı hı öyleyimdir canımkızlaaaaaaaar ayyy çok heyecanlandım yahuuu ohh çekilişte olduu
esramm yine cinliğin üstünde bu gün heeee
kızlar aklınızda birşey kalmasın çekilişle ilgilii ....
tek tek isimleri yazıp eşime çektiriyorum bu konuda aklınızda soru işareti kalmasını istemem hatta sbls yada yaowss çıktıgında bana tekrar yapıyorum sadece yanlış anlaşılmaya mael vermemek için...
bunları neden mi yazdım bir arkadaş milli piyango idaresincemi yapılıyo diye sormuş da açıklama geregi duydum
cok egleneceli yaaa kıslar bana katil kurban meselesini anlatırmısınız
canım şöyle oluyor sana hedıye alcak kişi katilin oluyor
senin hediye alcağın kişi kurbanın oluyor:))
yenı kurbanını bılıyorsun sen katılını merak edıyorsun ama hedıye gunune kadar katılım katılım nerdesın ses ver dıye :)) sayfada arıyorsun heycanlı oluyor yanı:))
aynen öyle canım
yalnız ben bu çekiliş katilimin beni aramasını rica ediyorum
kaç seferdir ne arayan oldu ne soran ya
isyaaaannnnnn
kızlar aklınızda birşey kalmasın çekilişle ilgilii ....
Tek tek isimleri yazıp eşime çektiriyorum bu konuda aklınızda soru işareti kalmasını istemem hatta sbls yada yaowss çıktıgında bana tekrar yapıyorum sadece yanlış anlaşılmaya mael vermemek için...
Bunları neden mi yazdım bir arkadaş milli piyango idaresincemi yapılıyo diye sormuş da açıklama geregi duydum[/quot
yok canım ya ne gelecek aklımıza
sen bence milli piyangodan daha güvenilirsin[/b]
aynen bende katilimi cok mrk ediyomm
bişey değil canımesra sana tsk ederimm sayende burayı gördüm canımm
bilmiyorsun dimi ve çatlıyorsunCicimmm senden mesaj gelince öyle çok heyecanlandimki...kurbanimi ogrendimm acaba ben kime ciktimmn
Huhuhu kızlar napıyosunuz boş kalmış sayfa valla doluyken ben yakalayamıyorum şımdıde kımse yok:26:
Toplu sohbetlerı hep kaçırıyorum
Canım sıkıldı benım
kım sordu cıcım daha sabah konuştuk valla herkezin içi rahat olsun kesinlikle eşi çekıyor :) 1. Dereceden biri çıktımı iptal edıyor :)) eşi bile öğrendi butun kuralları yani arkadaşlar çok tititzlikle özveriyle yapılıyor dıyebılırım .
Size kurbanımın kim olduğunu söyleyimmiiiiiiii
söylemessinki kandırmaa:18::18:
tabikiiii sennnnnn:)
haaa kandır kandır
geçen seferde sen çıktın diyordun ama kandırmışsın işte
valla ben cıktıysam sana ne alacağımı biliorum eger ben cıkmadıysamda karsıdakinin ne alması gerektiğini biliyorum:) esram ben cıksamda cıkmasamda sana hediye alacağım sözüm bile var ilk bebişi bana diecen teyzesi olarak ona ne ciciler alacam :)