• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

ben bılıyorum sana kım cıktı ama neyse fıkır verımmı cıcışlülülülülülü bnm oglum benten oyuncaklarına bayılır 5 yasına gırcek zaten ama cok akıllı maşallah solım pcden hıç ayrılmaz zaten pc oynlarıda olur dovuslu felan kaydirigubbakcemile3 sunuda dıp not olarak solım:sen benı arkadas olarak ekledıgınde ıçımden bısı koptu gıttı cok heyecanlandım ve gercekten hıslerımde kuvvetlı gercı sen herkesı eklemışsın ama yınede tahmın ışte neyse.....

okadar güzel yüreklisin ki.......
en güzel dileklerimle oğluna sana tüm ailenize huzur sağlık ve güneş gibi parlayan bir ömür dilyorummm

mutlu kzz niye canım biz hepimi mini kuzularız hele ben şipşiko bi minik kuzuyumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1ninca:

canım sürekli hediye kutusu yapıp deneyimi olan biri olarak söylüyorum jelatin veya kagıt kullanma zor oluyor cok kayıyor
ben en son yaptıgım paketi cok kolay ve daha sık yapmıstım kendinden yapıskanlı kargıtlar var kagıtta degil kırtasiyede görmüştüm dolap falan kaplıyorlar onlardn bak kırtasiyelere hemde kutunun kendisi öylemiş gibi duruyor süper oluyor tatlım

iyi fikir oldu sağol.
kutuyu açarak mı kaplıyorsun olduğu gibi mi?
çok şık olsun istiyorum.
yerimseniben

cuma gelsin artık yaaaaa!
ek çekilişi bekliyorum ay ne zormuş.
daha hediye seçmedim zaman azalıyor. kurbanımı araştırıcam.
çok işim var çooooook!

okadar güzel yüreklisin ki.......
en güzel dileklerimle oğluna sana tüm ailenize huzur sağlık ve güneş gibi parlayan bir ömür dilyorummm

:kedi:ayhh utandım sımdı cok guzel dılkler bunlar benı cok sevındırdın allahım sanada huzur mutluluk sans versın cnm hepımıze kknın bayanları ve butun bayanlar bunu hakedıyo degerımızı bılmıyolar o baska kurbanın bende olsam yada olmasam muhım deıl saol cnmm

iyi fikir oldu sağol.
kutuyu açarak mı kaplıyorsun olduğu gibi mi?
çok şık olsun istiyorum.
yerimseniben

kutuyu ayrı kapagını ayrı kaplıyorum yani normal zamanda da kullanılabilir oluyor hatta son yaptıgım kutuda kurdelesinide yapıstırmıstım kapagı acılırken bozulmadan dursun diye yaptıgım arkadasım cok begenmişti

pamugum ver canım ver datlım ....nolcakkii hepiciniz verin ben hediye almaya bayılıyom zatenn...

hii canım benim yaa opuyorumnanaktan
mardini cok merak ediyorum bigün mutlaka gezmeye gitcem oralara ozamanlarda da umarım bagımız olur sende oralarda olursan emin ol ugrarım sanada

pamukcum şöyle sorayım kutuyu kaplamak için kutuyu açarak yani dümdüz yapıp mı kaplıyorsun.
yoksa olduğu gibi mi? hangisi sağlıklı olur bebem.

pamuğum o yapışan kağıtlarlamı kaplıyorsun kutuyu cnm
evet canım kırtasiyede bakınıyodum nasıl bişeyle kaplasan diye rulo halinde onları gördm cok güzel oluyor
pamukcum şöyle sorayım kutuyu kaplamak için kutuyu açarak yani dümdüz yapıp mı kaplıyorsun.
yoksa olduğu gibi mi? hangisi sağlıklı olur bebem.

yok tatlım kutuyu acmıyorum oldugu gibi zaten dediklerinden bulabilirsen daha iyi anlarsın hani etiketler vardıya ilk okulda kullandıgımız onun gibi arkasında kagıdı var acıp yapıstırıyosun kutunun şeklini bozmana hiç gerek yok yalnız yanında biri daha olursa daha düzgün olur şekerim

canım var biraz karanlık ama suan ekleyemem telde resmi aksam eve gidince eklerim olurmu mutlukız

ne oluyor yaa kim kimi seviyor? nelere daldınız bakayım ? ben heppiniziii seviyorummm opuyorumnanaktan

Back
X