• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kutu kaplama meselesine daldık moonserose cim bizde seni seviyoruzz opuyorumnanaktan

ayy sağol canım duygular karşılıklıdır.gerçi burda reelde tanışmadığımız için duygularımızla hareket ediyoruz hep,o yüzden mutluyuz sanırım opuyorumnanaktan

vay vay hediyeler tamam,kutulara mı geçtiniz yoksa...
ne hızlısınız yahu...

öyle öyle songül ablacığım, benim hatta kutum bile hazır da belki başka tüyolar yakalar sürprizler eklerim diye bakınıyorum

evet mutlukız ama hediyelerine göre al kutuyu ben büyük cizme kutusu almıstım ensonuncu yaptıgımda ondan öncekinde de kırtasiyelerde a4 kagıtları kutu içinde oluyor onun kutusuna yapmıstım onların derinligi fazla oluyor ama en garanti çizme kutusu :))

sağol pamuğum.
o zaman kutu işi sona kalcak hediyelerim daha belli olmadı hepsi bir araya gelsin ondan sonra kutu boyutuna karar vereyim o zaman.
kızlar kargolara ne kadar ödediniz yılbaşı çekilişinde fikir olsun diye soruyorum.

demin çok güzel bir kurabiye tarifi öğrendim.
cumartesi günü yapıciiiiiim.
e malum pazar sevgililer günü
kocişime hediye alamıyorum bari süpriz yapim demi?

tarifi isteyen olursa veririm.

melodi yılbası cekilişinde cogumuz ptt kargo ile gönderdik ama sorun yasayan cok arkadasımız oldugu için bu sefer ptt haric sirketlerle gönderim yapılcak aras-mng-yurtiçi gibi
ben pttyle 3,5 tlye yollamıstım ve bildigim kutuydu yani küçük bişey degildi normal şirketlerde fiyatlar 10.tl falan olur sanırım

sağol pamuğum.
o zaman kutu işi sona kalcak hediyelerim daha belli olmadı hepsi bir araya gelsin ondan sonra kutu boyutuna karar vereyim o zaman.
kızlar kargolara ne kadar ödediniz yılbaşı çekilişinde fikir olsun diye soruyorum.

ben 4 tl ödemiştim ama ptt kargoydu

kızlarr baya kaynatmışınız çok yoğunuz bu aralar giremiyorum pek bende kutu hazırlayacam kendi ellerimle kurbanıma pamukla tecrübeliyiz biz zaten kutu yapmakta dimi pamuğum çok güzel olacak eminim hihoyyyt

hemen ablacığım ver siparişleri sen gönderirim hatta kendim gelirim bizzat ankara temellide eşimin halasının oğlu oturuyor zaten yakın gelmemizde

demin çok güzel bir kurabiye tarifi öğrendim.
cumartesi günü yapıciiiiiim.
e malum pazar sevgililer günü
kocişime hediye alamıyorum bari süpriz yapim demi?

tarifi isteyen olursa veririm.

bende koca filan yok ama yeni tariflere meraklıyımdır, banada yollar mısın?

Back
X