- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
amannn ne zaman isterseniz yaparız canlarım...
zafer bayramı,23 Nisan,19 Mayıs vs...vs....
yeterki gönüller bir olsun deerrrrmişim...
bana öyle geliyor ki bizim çekiliş için bir neden bulmaya ihtiyacımız kalmayacak. songül abla hadiii çekilişe kızlar dese hazırolda bekleyen en az 30 kişi var :)) işde ben bunu çok seviyorum kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:
heyecan,merak vs.vs. cok güzel şeyler
günaydın hatunlar, dasilvadido arkadaşım,bilgilerini songül ablaya yollayacaksın,çekiliş kaptanımız songül ablamız .herkese kolaylıklar dilerim
çok teşekkür ederima.s.
bu arada herkese günaydınlarrrrrropuyorumnanaktan
ben yılbaşı çekilişini kaçırmıştım malesef, bu sefer aranızdayımhihoyyyt inşallah çoookkkk çoookkkk katılım olur da hepimiz için unutulmayacak bi 8 mart anısı olurkaydirigubbakcemile3
emin ol unutulmayacak heyecanlar yaşayacaksın şekrim olumunekankayizsmile yanlış hatırlamıyorsam songül abla geçen hafta 70 kişi olduk demişdi.çekilişe kadar belkide 100 oluruz hihoyyyt
günaydıın kızlaar keyifler nasıll
günaydınn
ayy hava buz gibi komple donmuş vaziyetteyim ya klima çalışıyo yanımda ufo var birde ufak bi havalı soba yine de donuyorumm
bende aynı şekildeyim cnm
bide güneşli bi gün şey derler ya eşek donduran güneşii :roflol:
Ankara da hava, içeriden bakılınca muhteşem güzel,
sanki yaz havası,günlük güneşlik,masmavi gökyüzü ...
ama burnunuzu dışarı çıkarsanız donar vallahi...
ne kar yağdı,ne yağmur,kuru ayaz var fazlasıyla.
Allahım ne soğuk ya,Allah evsizlere,dışarıda kalanlara yardım etsin...
yarın itibarıyle daha da soğuyacakmış,hayırlısı bakalım...
ayy ne yapıcaz yarına bilmiyorum valla hava durumunda bu geceyi -10 gösteriyo kafamçokkarıştı yarın sabah evden çıkmamak lazım bide yağan kar aynaşıp kaldı heryere nasıl kayıyo bide ben düşmekten çok korkarım
annemler dalga geçiyolar benle sabah evden annemle çıkıyorum arabadan indiğim yerde sözlüm alıyo beni akşam eve giderken kardeşimi arıyorum almaya geliyo
ne değerlisin hepimiz senin peşinde geziyoz diyolar :roflol: