8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

istanbul da da durum pek farklı değil.güneş var,kar yağışı durdu ama buz gibi bir hava.yerler

bu gece daha çok buzlanmış.felaket kayıyor.dışarıya çıkmaya korkuyorum..

burasını anlatmaya yetecek sözcük bulamıyorum güzeller ya. soğuktan su vanaları dondu. kombiye basınç yapacak su bile gelmiyor. dn bütün gece vanaları ısıtmakla uğraştı site erkekleri. sabah kalktık yine kombi arıza veriyor basınç yetersiz diye. edirne bile böyle soğuk görmedi yani eyvahedigeldismile

eccem kuzum hoşgeldin iyileştin mi bakayım sen özlettin kendini ya..

hoşbulduk canımm Şeniz
iyiyim şimdi özledim sizi o yüzden hemen iyileşmeye çalıştım ve şimdi burdayımm

istanbul da da durum pek farklı değil.güneş var,kar yağışı durdu ama buz gibi bir hava.yerler

bu gece daha çok buzlanmış.felaket kayıyor.dışarıya çıkmaya korkuyorum..

heryer çok kötü ya birde kar geç yağdı ya bu sene daha bi kötü oldu sanki birden soğudu havalar

burasını anlatmaya yetecek sözcük bulamıyorum güzeller ya. soğuktan su vanaları dondu. kombiye basınç yapacak su bile gelmiyor. dn bütün gece vanaları ısıtmakla uğraştı site erkekleri. sabah kalktık yine kombi arıza veriyor basınç yetersiz diye. edirne bile böyle soğuk görmedi yani eyvahedigeldismile

edirne son 10 yılın en soğuk kışını yaşıyo diyodu tv ler doğru demek ki dün haberlerde izledim de bi adam boyu kar var normaldir yani suların falan donması

fazla bakamıyorum,bilgisayarı oğlumla dönüşümlü kullanıyoruz da onunkisi serviste,malum bana pek sıra gelmiyor

gündüz tayfası olarakdan işler cok yogun sigortacıyım ya havalar asırı soguk oldugundan heryer buz sürekli kaza oluyor onlarla ugrasmaktan fırsat bulamadım bi

Bitanecikler sizleri unuttuumu sanmayın sakın...
tatlı bir yoğunluk var ama gözlerimden biri
hep buraya bakıyor... (kaç gözüm varsa )

bayanlar çıkıyorum ben iyi akşamlar hepinize opuyorumnanaktan

arkadaşlar,
bugün olağanüstü bi yoğunluğum oldu iş yerinde, inşallah bundan sonra daha sık geleceğim buralara
iyi akşamlar, kendinize iyi bakın:eek:

X