8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Denizli'de de kar yok; ama bu yılın en soğuk günlerini yaşıyoruz. Yarın Antalya'ya gidiyorum ve yolda bol bol kar göreceğim. Eldivenlerimi, şapkamı koydum çantama.Tadını çıkara çıkara kartopu oynarız artık.

selam çekiliş güzelleri 2 gündür giremiyordum topiğe. kimbilir neler kaçırdım diyordum ama baktım çok sessizleşmiş topiğimiz. çekiliş olunca kesin hareketlenir de daha da çok var ama ne yapsak ki hareketlense buraları bilmiyorumkismile

Herkese günaydınlar...
şöyle camdan dışarı bakınca yaz havası gibi,
masmavi gökyüzü, pırıl pırıl güneşli bir hava.
ama çoooook soğuk,vallahi iliklerime kadar dondum işe gelene kadar ki,
servisle geliyoruz birde...kendinize çok iyi bakın,hasta olmayın...
Allah evsiz olanlara,dışardakilere yardım etsin...

evet çekilişe az kaldı...sanıyorum yeni eklenmek isteyen kimse yok...
hadi bakalım,az kaldı...

günaydın hatunlar a.s. çok şükür samsunda da kar yağıyor ,ALLAH ım yardıma muhtaçlara yardım eylesin,herkese kolaylıklar dilerim

ecceme geçmiş olsun dileklerimle

offf çatladım meraktan bende
msnden mi görüştünakannehirakannehirakannehirakannehir

Geçmiş olsun Eccem...

Ohhhhh, tadını çıkar opuyorumnanaktan
eccem, geçmiş olsun, Allah şifa versin a.s.

çokk sağolun kızlar şimdi daha iyiym ve döndümm

selam çekiliş güzelleri 2 gündür giremiyordum topiğe. kimbilir neler kaçırdım diyordum ama baktım çok sessizleşmiş topiğimiz. çekiliş olunca kesin hareketlenir de daha da çok var ama ne yapsak ki hareketlense buraları bilmiyorumkismile

evt canım ya kimsecikler uğramamış koskoca 4 gün topiğe ama ben geldim bugün şöleee bi hızlandıralım ya

gunaydin.gif

gunaydın herkeze
dışarı bakınca acaippppp kar yağıyor sakınız bugunumu kk ya ayırıyoruımkaydirigubbakcemile2

[/QUOTE]

[COLOR="Purple"]günaydınn ablacımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/COLOR]

[quote="selin_as, post: 11213477"][B]gunaydın herkeze
dışarı bakınca acaippppp kar yağıyor sakınız bugunumu kk ya ayırıyoruımkaydirigubbakcemile2[/B][/QUOTE]

[COLOR="DarkOrchid"]ay burda da çok kar var [/COLOR]

eccem hosgeldin tatlım bu arada iyisin deme düzeldin inşopuyorumnanaktan

hoşbuldukk canım ŞenizŞeniz
bayağı bi iyiyim geçen burda tatil tatil dedik ya bende bi tatil yapmış oldum 5 gün evdeydim
ama KK olmadan patladım sıkıntıdan

ya ben buralardayım da fazla yazacak birşey bulamıyorum.hele bir kuralar çekilsin,kimin kime çıktığı belli olsun da herkes dökülür eminim...

songülüm komutanım onaylar ne zaman dı..?

X