8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

günaydın hatunlar, bugün evde olanlara iyi tatiller,benim gibi işde olanlara ise kolaylıklar dilerim...

bende her pazar uyuyacağım diye hayal ederim ama uyanırım erkenden,ne güzel tatile girdiniz, iyi dinlenmeler.10 gün değil mi?

canım egitimci eskiden kalma :) onu degistirecem unutuyorum. önceden bilgisayar programcılıgı egitimi veriyordum özel kurslarda. simdi merkez bankasında calsıyorum. memurum. dur aklıma gelmişken değiştireyim.

günaydın arkdaşlarr
butterfly bende bilgisayar programcılığı okudum nekadar güsel sen mesleğini yapmışsınn fakat benim burada öle bi imkanım olmadıı

günaydın arkdaşlarr
butterfly bende bilgisayar programcılığı okudum nekadar güsel sen mesleğini yapmışsınn fakat benim burada öle bi imkanım olmadıı

aslında canım ben 2 üniversite bitirdim diğeride grafik tasarım. suan tasarımla ugrasıyorum. milli piyango biletlerini yapıyorum.

aa demek biletleri sen tasarlıyosun ne güzel ya..artık her aldıgımda bunu kk'dan butterfly tasarladı diycem...

samp7a7eaf613ed6f0c1.jpg

ne kadar çok meslektaşım varmış burada , bende bilgisayar programcısıyım ve malesef ki mesleğimi layıkıyla yapamıyorum.tekstil firma ve muhasebe sorumlusuyum ayrıca bir şirkete program yazıyorum.zaten bizim meslekden olupda işini yapan nadir insanlar var

X