8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

o maşallah kuzumm ya ne hızz buu

valla canım sorma ben bile anlamadım. işlem yapıyordum Kazen msj attı. 2 ye kadar çıkıyor kargo diye. sonra işlemi zar zor bittirdim. hayırlı olsun 600 sn beklemek zorunda değilsin artık özel msj için pro oldunuz dedi :roflol:

valla canım sorma ben bile anlamadım. işlem yapıyordum Kazen msj attı. 2 ye kadar çıkıyor kargo diye. sonra işlemi zar zor bittirdim. hayırlı olsun 600 sn beklemek zorunda değilsin artık özel msj için pro oldunuz dedi :roflol:

sağol canım senin de hayırlı olsun. ayrıca yardımın için tşkler. pro luğumu sana ithaf ediyorum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
sevgiye ithaf ediyosun öle mi :umursamaz:

kızlar sohbeti bırakmak zor olacak ama ben gidip kızanlara ders anlatayım biraz.. böyle karlı havada olacak iş değil ama meslek aşkı ne yaparsınız :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
sevgiye ithaf ediyosun öle mi :umursamaz:

ahh kıyamam kuzum ama sevgi saolsun fena gaz verdi. işlemlerin adreslerini filan yolladı kaydirigubbakcemile5 sana da alacağım donu ithaf edicem :roflol: don muhabbetini açıp kaçıyorum artık 3-4 saat gider bu muhabbet :teytey:

jet skıyle geldi jet fkiyle gidiyo
kızancıklarına ders öğretcek gelcek

ahh kıyamam kuzum ama sevgi saolsun fena gaz verdi. işlemlerin adreslerini filan yolladı kaydirigubbakcemile5 sana da alacağım donu ithaf edicem :roflol: don muhabbetini açıp kaçıyorum artık 3-4 saat gider bu muhabbet :teytey:

tamam o zaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

don muhabbetini açtın ya yandıkk şimdi

jet skıyle geldi jet fkiyle gidiyo
kızancıklarına ders öğretcek gelcek

evt zavallı çocuklar inş onlara bişeyler anlatırken don falan demez yanlışlıkla

vavvvvvvvvv pro üyesine bak jet ski ylemi geldin kız :roflol:

canım kazenle bi üçlü konuşma yapalım mı anahtarlık için
acaba olumlu bakıyo mu falan diye

Arkadaşlar Merhaba
Ben Çekilişten ayrılıyorum Bu Sebeple Özel detaylarını Songül Ablaya Gönderdim.
Ve bende hiç birinizin bilgisi kalmadı hepsini de sildim.kaydirigubbakcemile5
Detaylarınızı Songül Abla devam ettiricek.yerimseniben

Bi kaç arkadaşımıza Özel msj göndermiştim.Umarım Onlarda görürler.:teselli:

X