8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

eccem bak napalım...
hani bu topicin ilk sayfasında katılan listesi falan varya
onların özellerine gidip o topicin linkini atalım...
ben baştan başlım sne sondan başla atmaya oke mi? :nazar:

selam kızlar. neler olmuş dünden beri. pro üyelik anahtarlık filan?
şu sıralar pro üye olamam. çekilişe gridiğim için buna para ayırıyorum. eşim yeni işe girdi çünkü durmumuz düzelene kadar dikkatli olmam gerekir. üzgünüm.

selam kızlar. neler olmuş dünden beri. pro üyelik anahtarlık filan?
şu sıralar pro üye olamam. çekilişe gridiğim için buna para ayırıyorum. eşim yeni işe girdi çünkü durmumuz düzelene kadar dikkatli olmam gerekir. üzgünüm.

pro üye olabilsen ben sana anahtarlık ısmarlarım ama olmasanda benden olsun anahtarlığın söz zemuszemus

ben de katılamayacağımı bildiriyorum...

bir de bildiğim kadarıyla bu tarz işler için minimum adet vardır ve 100 adetten çok daha fazladır... çünkü kalıp hazırlanıp döküm yapılması gerek... ve kalıbın maliyetini sıfırlamak için adetin yüksek olması gerekir ...

mesela metal tokalar için bizim çalıştığımız firmalarda bu adet 3000-5000 civarıdır... anahtarlık için de bu civarlardadır dye düşünüyorum... yani biraz maliyetli olabilir kızlar...

kızlar seşam 13 subata az kaldı bende vi tasıyacağım için sürekli eşya topluyoprum bitmiyor

hahahayyy pro oldum geldim. bu ne hız ben bile anlamadım. :roflol: meğer Kazen bey pc başında pro olacak birilerini bekliyormuş sağolsun :roflol: :enbuyukkk:

X