8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

izin dağıtan kimse bana da yıllık iznimi verebilir mi?
3 senedir kullanmıyorum şöyleee uzuuuuuuuunnnnnnn bir tatile çıkayımm

izin dağıtan kimse bana da yıllık iznimi verebilir mi?
3 senedir kullanmıyorum şöyleee uzuuuuuuuunnnnnnn bir tatile çıkayımm

oo seninkii çokmuş be cnm sen alışmışsındır çalışmaya izin paklamaz artık kaydirigubbakcemile3

oo seninkii çokmuş be cnm sen alışmışsındır çalışmaya izin paklamaz artık kaydirigubbakcemile3

hemşerim etme eyleme siz yine arada mutlaka tatill yapmışsınızdır bi şöyle dinlenyim ben

zoi eccem sıranızı bekleyin :mymeka:
ilk ben istedim delikafadulden

yapma bee pamuğumm sen bana kıyamazsın hemm

hemşerim etme eyleme siz yine arada mutlaka tatill yapmışsınızdır bi şöyle dinlenyim ben

yapma bee pamuğumm sen bana kıyamazsın hemm

tamam hadi hemşeriliğimizin hatrına sıramı sana veriyorum sen kullan benim yerime kaydirigubbakcemile5

6,30 haftaiçi geç valla. bayanlar için daha erken olmalı. bende 5.45 çıkıyorum. cumartesi de 4,30 çıkışım ama tabi gün bitiyor.
zoia cım sana da bir cumartesi gönderdim. opuyorumnanaktan

eccem sen kaç gün istersin? 10 gün yeter mi?
pamuk ve zoia kullansın önce onların kısa sonra sen uzun çıkarsın.
zaten yazın kullan denize girersin.

evet gec 6,30 heleki kıs aylarında ama yazkıs degişmiyor saatimiz yazında o yönden iyi oluyor millet 7 bucuklarda cıkarken ben 6 bucukda cıkıyor
ama sırf ctesileride evde olmak ve 5,30 da cıkmak için memuriyet istiyorum
:lepi:

herkese iyi tatiller bol bol dinlenin. ben 2 hafta dinlenicem. opuyorumnanaktan

evet gec 6,30 heleki kıs aylarında ama yazkıs degişmiyor saatimiz yazında o yönden iyi oluyor millet 7 bucuklarda cıkarken ben 6 bucukda cıkıyor
ama sırf ctesileride evde olmak ve 5,30 da cıkmak için memuriyet istiyorum
:lepi:

benimde önceden 2 gün tatilim vardı. 1gün hafta içi 1 gün dönüşümlü hafta sonu. nöbet tuttuğum gün de erken çıktığım için işlerimi bitirip 1 günüde pazar gününü eşime ayırıyordum. şimdi 1 gün bazen iş yapmıyorum. bayanlar yarım gün çalışmalı bence.
:icecream:

X