8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

inanırmısınız o kadar yoğundum ki,
daha geçenlerde farkettim birbirinize çıktığınızı,
bu kadar olur ancak,ama güzel bir tesadüf olmuş,
çok hoş ya...

ben de diyorumki songül abla kimse birbirine çıkmadı diyodu =)
ondan beklemiyodum ikimizede sürpriiz oldu çok eğlenceli olduu =)

Neden?
Şantiyede ameleler akşama kadar kan ter içinde çalıştıkları halde mühendisin masa başında oturarak kendilerinden iki - üç kat daha fazla maaş almasından rahatsız olmaktadırlar. Bir gün bunun nedenini öğrenmek için aralarından bir temsilci seçip mühendisin yanına gönderirler.
Adam mühendise sorar;
- Biz akşama kadar kan ter içinde çalışırız, emek harcarız fakat sen sadece masa başında oturarak bizden daha fazla ücret alıyorsun.Bunun sebebi nedir?..
Mühendis gülümser ve;
- Git dışardan büyükçe bir taş kap gel, der.
Amele dışardan taşı alır gelir. Mühendis elini masanın üzerine koyar ve;
- Şimdi olanca gücünle vur, der.
Amele şaşırır;
- Nasıl olur böyle bir şey yapamam, dese de mühendisin ısrarı üzerine olanca gücüyle taşı masaya indirmiş. Mühendis hızla elini masadan çeker ve amele taşı masaya vurur. Mühendis gayet ciddi bir şekilde;
- ışte bu yüzden, der.
Amele hiçbir şey anlamaz, şaşkın bir şekilde dışarı çıkar.Merakla bekleşen arkadaşları hemen etrafına toplaşırlar. ıçerde ne olduğunu sorarlar. Amele eliyle gözünü kapatır ve bir arkadaşına;
- Olanca gücünle elime vur, der.
Arkadaşı vurmak istemez.
- Sen vursana, diye ısrar eder.
Bunun üzerine arkadaşı olanca gücüyle okkalı bir yumruk indirir. Amele hızla elini çeker ve yumruk bir şimşek gibi gözünde patlar. Amele arkadaşlarına döner ve;
-ışte bu yüzden, der.

ayy çok güzel bir sürpriz olmuş sizin için zoia :))
lansor17 im hatırlatmazsan çok kırılırım o zaman,unutma tabiki canım seve seve yaparım opuyorumnanaktan yeter ki bebişin olsun hayırlısıyla.telefonumuda vereyim sana ara canımm aklinialirimsmileaklinialirimsmile

moon cum bugün kimsecikler yok herhalde burda.
diğer topik kitlenmiş neyse.

moon cum bugün kimsecikler yok herhalde burda.
diğer topik kitlenmiş neyse.

aaa ben varım yaa canımmm :)) kızz bu fıkrayı ben bizim elemanlara toplantıda anlatmışdım ama anlamadılar.burda oturarak çalışan bir benim için bizim satışa bakan elemanlar aynı şikayette bulundular ama benim elemanlar daha akıllı gözü moraran olmadı :))

evet öyle oldu tatlım çaktırmamak için çok uğraştım ama becerebilmişim :hooray:

bende anlamadım bugün kafam yoğun valla.

merhaba fatunuz
bravo o zaman sana zıia a.s.
kızz ALLAH seni nasıl biliyorsa öyle yapsın melodi,anlamadığın fıkrayı niye ekledin kızzz :roflol::roflol:

:umursamaz:
ay bu yüzden mi o konu ben hediyemin resimini koyamadan kapandı:umursamaz:
herseyden once burda bir emek var o listeyi hazırlamak çkılişi yapmak kolay mı sanıyorsunuz adresleri topla numaraları al ne kadar zor:umursamaz:bunu yapan arkadasları kınıyorumakannehirve çok üzüdüğümmü belırtmek istiyorum:umursamaz:emeğe saygı lütfen:umursamaz:

merhaba fatunuz
bravo o zaman sana zıia a.s.
kızz ALLAH seni nasıl biliyorsa öyle yapsın melodi,anlamadığın fıkrayı niye ekledin kızzz :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…