- 17 Kasım 2009
- 680
- 4
sağol ablacım Şeniz Şeniz
evt benimde aslında gönlümdeki renk kan kırmızısı
ama bakıcaz artıkk
ecemciğim kan kırmızısı çok koyu canım narçiçeği kırmızısı daha canlı ve süper olur...olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bakıcaz artıkk
ama bakıcaz artıkk
bende hep öyle dedim sevdiğim yanımda olsun herşey hava civa...kan kusarım kızılcık şerbeti içerim dedim...bu nişan evlilik heyecanları çok güzel ama iyice evleneceğin kişiyi ölç tart ne olur..olumsuzluklarını düzelir diye kafanda gönlünde ört bas etme..düzelmiyor....genç kızlaarın üzülmesini hiç istemem sen daha çok küçüksün bebeksin ya...23 de mii yanlış hatırlamıyorumdaha küçük gösteriyorsun ama ...
canım ben 20 yaşındayım :kedi:
ama çok düşündüm zaten uzun zamandır çıkıyoduk biz birde aynı yerde çalışıyoruz
yani iyi kötü sinirli mutlu her anını her hareketini gördüm
ALLAH MESUT ETSİN BİR YASTIKTA KOCAYIN İNŞALLAH HİÇ ÜZMESİN SENİ İNŞALLAH HİÇ ÜZÜLME ...opuyorumnanaktan
evet resimlerini koyarsan iyi olur. üzerindeki halini görebilirsek fikir veririz.
e vitrine de koymasınlar o da çalınır.
ya inşllah görürüz. ben çok merak ettim.
Canım eccem ciğim Allah tamamamına erdirsin canım öok tatlısın maaşallah kuşumopuyorumnanaktan
beniim kurbanıımın bugün hediyeleri ulaşmış eline
bizimki çok güzel bi tesadüf oldu o da bana ben ona hediye aldım
ama ctesi onun olduğunu öğrenince çaktırmamak için çok uğraştım
dün arayamadım anlamasın diye diğer hattımdan mesaj attım şimdi konuşursam çaktırırımm dedim
allahtan anlamadı busabah onada sürpriz olduu kurbanın onu da kurban ediceğini nerden bilsin kii
biz çok eğlendik kızlar
tekrardan çok teşekkürler opuyorumnanaktan