tşkler canım............gözün aydın rüyanazcım iyi günlerde kullaN
tşkler tatlım......Günaydın tatlım opuyorumnanaktan
Günaydın ablacım opuyorumnanaktan
akannehir eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile gü gü gü gü gü nayyy dıdıdıdıdıdın
kaydirigubbakcemile3 günaydın şikeeer opuyorumnanaktan
kolay gelsin o zaman sana ecoşum aklinialirimsmile :hulya:
gözün aydın rüyanazcııım güle güle kullan cicilerini bayanssulusmile
evet haklısın moonserosecum ama belki gerçekten çok önemli sebepleri olduğu için gecikmişlerdir, allah korusun sağlık sorunu olabilir, iş yerinde yaşadığı sorunlar olabilir, kargoda yaşanan bi sıkıntı olabilir
ben inanıyorum ki herkes büyük bir heyecanla hazırlandı bu çekilişe
ama bazı durumlarda insanın elinde olmayan sebepler gecikmeye nden olabilir, biraz daha anlayışlı davranıp bekleyelim haftaya kadar olumunekankayizsmile
evt kızlar valla miss gibi tertemiz oldu ama bende bittim
ama kendim yapmak zorundaydım öbür türlü güzel olmıcak çünkü biliyorum
içime sinsin istedim
ama kolumu kıpırdatmaya mecalim kalmamışa
birde kızlar ya ben buraya elektirikli cezve almak istiyorum sizce kullanışlı olur mu
yoksa ketıl mı alayım
livciğim bu yazdığım tartışma konusu olsun istemem ama ablamın neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ve yazılarında üzüntüden çok bir sert ualüp kullandığını hissediyorum nede olsa karşındaki insan yaşça senden büyükk bunu unutmadan sözlerimizi daha özenle şeçmemiz gerekir kalisim buraya başladığımdan beri tanıyorum onun kalbi okadar geniş ki artık ne kadar üzüldüyse yada kızacaksın ama şöyle söyleyim artık nekdar üzdüysennn bu satırları yazmak zorunda kalmışş biraz düşün bencee
merhaba bayanlar cok özledim lan sizizemuszemuszemuszemus
nerelerdesinizzzzzzzzzkafamçokkarıştı
kuşum biss burdayıs yaaaaaaaaavvvvv
sen nirdesin bakim?
ösledim seni ben....
offf hedıyesını alan gıttı valla ben kımın kurbanıyım aceppp
iyiyim kuzum ne olsun gene yağmur başladı içim karardı benim...........entep nasıl kızzz
aaay adanaya olmayacak gibim bizim tayin antep mi istesem acaba senlen beraber takılsak
alsanaalsanasmile larıssa fatunuz bunlar sıeee
burnuşumuzu yeeeeee e mi?
offf hedıyesını alan gıttı valla ben kımın kurbanıyım aceppp
Birtek sen mi kaldın canım benneyaptımkiiyi akşamlar kızlar bende yarın kavışurum hediyeme ihşallah....
cokacimcoook
bende varım almayan hedıyemı bana kım aldı solesın artık yollamasada solesınn(
ben de almadım daha...:gitme: