8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

gözün aydın rüyanazcım iyi günlerde kullaN
tşkler canım............
tşkler tatlım......

canım ben kullanıyorum çok da memnunumtürk kahvesi için süper oluyo valla ben hergün içiyorum o yüzden pratik oluyo fiyatta 40 50 tl arası canım...

arkadasım sana ozel msj atacaktım tarıstma olmasın ortam gerilmesin diye ama ozelin kapalı uzgunum buradan yazıyorum beni tanımadan etmeyen bunlarını soylemezsin nasıl bir ruh halinde yazdıgımı kalbimden gecenleride bilemezsin ...oyle bir yazmıssın kı sankı ben saygısızca bir kelime kullanmıssım gibi ...arkadasının korurken tanımadıgın etmedigin hakkında tek birsey dahi bilmedigin birisinide uzdugunu unutma...lutfen bundan sonrada tek kelime dahi istemıyorum benim ozelim acık oradan yazabilirsin

iyiyim kuzum ne olsun gene yağmur başladı içim karardı benim...........entep nasıl kızzz
aaay adanaya olmayacak gibim bizim tayin antep mi istesem acaba senlen beraber takılsak

offf hedıyesını alan gıttı valla ben kımın kurbanıyım aceppp

burdayız canım
gelir inş.olumunekankayizsmile

iyiyim kuzum ne olsun gene yağmur başladı içim karardı benim...........entep nasıl kızzz
aaay adanaya olmayacak gibim bizim tayin antep mi istesem acaba senlen beraber takılsak

he burdada var yagmur
gel gel entebi kk nın hizmetine acarız senlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim kurbanımında yarın elinde olucak hediyeleri
çikolataların gelmesini bekledim yoksa daha da erken giderdi ama kestane şekeri göndermek istemedim onu heryerden bulabilir diye diğeer paketlerimde hazırdı umarıım beğenirsin kurbanım öpüyorumm seniii şekerciim opuyorumnanaktan
kalan kızlarr içinizden biri benim kurbanım paketleri diğer topiğe ekledim hadi bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…